Να χαίρεστε τον σύριζα οι ψηφοφόροι του! Όποιος έχει λεφτά για ιδιωτικό, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι Έλληνες φορολογούμενοι, λε πουλ.

Δεν πειράζει μωρέ.. ας πάρουν κανένα επιδοματακι ακόμη οι μετανάστες να μένουν και να ψωνίζουν στα σούπερ μάρκετς τζάμπα, τα δικά μας τα παιδιά θα τα κραταμε στο σπίτι. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΕΣ.

Τι πάει να πει δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί; Να τσακιστείτε να φτιάξετε! Τους φόρους όμως κανονικά τους τσεπώνετε, παιδικοί σταθμοί όμως ανύπαρκτοι
Για των Αλβανών, των γύφτων, και των Γεωργιανών τα παιδιά, που δηλώνουν άποροι αλλά δουλεύουν μαύρα υπάρχουν θέσεις στους παιδικούς σταθμούς. Ποιο ξεφτιλισμένο κράτος δύσκολα θα βρει κάποιος στον πλανήτη. ΑΙΣΧΟΣ. Κοίταξε Ελλάδα και λίγο τα παιδιά σου, αλβανε τράβα στο διάολο εκεί είναι η μεριά σου
Για την ΕΡΤ το έκτρωμα εχετε λεφτα. Αλλα θα μου πείτε, πως αλλιώς θα κάνατε την προπαγάνδα σας;

Ασχολούνται με την φιλοξενία προσφύγων ..ξέχασαν τα δικά μας παιδιά !
αναγνωστης
loading...

2 thoughts on “Να χαίρεστε τον σύριζα οι ψηφοφόροι του! Όποιος έχει λεφτά για ιδιωτικό, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι Έλληνες φορολογούμενοι, λε πουλ.

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΗΔΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΙΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΚΩΛΟΛΑΓΝΟΥΣ,ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ,ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ,ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ,ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ,ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ,ΦΩΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ,ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΥΠΝΑΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ?

  2. Κανείς δεν μπορεί να σώσει έναν λαό ραγιαδοπροβάτων, που δεν θέλει να σωθεί.

Comments are closed.