ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: “ΝΑΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ…ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ”!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλάει στη ραδιοφωνική εκπομπή…
«Ανεμολόγιο» του Κωνσταντίνου Λαβίθη στον ΣΚΑΪ, στις 24 Φεβρουαρίου 2012, και παραδέχεται πως υπάρχει συνταγματική εκτροπή.
Ο κ. Παυλόπουλος δηλώνει ότι στηρίζει την παραβίαση του Συντάγματος για να το υπερασπιστεί. Ο κ. Παυλόπουλος -εκτός από βουλευτής- είναι και συνταγματολόγος.

loading...

9 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: “ΝΑΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ…ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ”!

  1. Φοβερά μεγάλος λογοπαιχνιδιάρης, όπως και ο βενιζέλος, κατέχοντας την ρητορική μαs
    επιβάλουν να πιστέψουμε ότι η καταπάτηση του συντάγματος είναι υπέρ της δημοκρατίας!

    Με θυμηζει εκείνον το καραγιόζ τον παστίτσιο που είπε το αξεπέραστο:
    ”…Να καλλιεργήσουμε το χαροποιόν πένθος, για να έρθει η πραγματική χαρά…”

  2. Ολα για την καρέκλα,όλα για το συμφέρον τους. Εχουμε μπερδευτεί πλέον με το ποιά είναι συνταγματικά και ποιά όχι, σ αυτή τη χώρα.
    Πριν γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας,όλα όσα γίνονταν στον τόπο με τα μνημόνια,τα θεωρούσε αντισυνταγματικά. Από το κατακρεούργημα των συντάξεων,μέχρι τον απάνθρωπο και απαράδεκτο ΕΝΦΙΑ.
    Τώρα,πώς τα βλέπεις τα πράγματα κυρ Αλέξη; Είναι πλέον νόμιμος ο ΕΝΦΙΑ; Είναι συνταγματικές οι περικοπές των μισθών και συντάξεων;
    Διαβάζω σήμερα σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα ότι η κυβέρνηση,θα προστατεύσει τις συντάξεις και θα ενισχύσει τους αδυνάτους. Τί λέτε ρε σεις…..θα προστατέψετε τις συντάξεις. Σοβαρό κατόρθωμα και υπόσχεση. Αφου οι συντάξεις κόπηκαν έως και 50% περίπου,τώρα μας λέτε θα τις προστατέψετε; Μήπως θα έπρεπε να τις ενισχύσετε,διότι δεν αρκουν ούτε για τα απαραίτητα; Οτι οικονομίες είχαν οι φουκαράδες Ελληνες(δεν μιλάω για τους έχοντες),όλες εξανεμίσθηκαν τα χρόνια των μνημονίων,στο βωμό του ΕΝΦΙΑ,των φόρων,και της απαράδεκτης ακρίβειας που μαστίζει τα δύσκολα χρόνια την χώρα.
    Ποιά προστασία συντάξεων και παραμύθια μας πουλάτε ρε ξεφτήλες; Φτάνουν σήμερα,ακόμη και 1500€ να ζήσει αξιοπρεπώς μια οικογένεια με δάνεια,με παιδια άνεργα,και με τόσα που μας ορίζετε να πληρώνουμε; Ιχνος ντροπής και ανθρωπιάς δεν έχετε ρε γαμώτο. Για βάλετε και δείτε όλα τα βίντεο πριν το 2015,και αναλογιστείτε,τί τάζατε τότε,και πόσα έχετε κάνει έως σήμερα. Είστε τόσο ψεύτες και υποκριτές,που αν είσασταν Πινόκιο,η μύτη σας θα έφτανε ώς το Βερολίνο. Φτου σας να μή σας ματιάσω,για την φιλολαική σας κυβέρνηση,που στην ουσία υπάρχει μόνο για τους μετανάστες. Ο λαός δεν έχει πει ακόμη τον τελευταίο λόγο. Οι εκλογές κοντεύουν,και αν δεν ενισχύσετε πραγματικά τα εισοδήματά μας,θα πέσετε από τα σύννεφα με τα ποσοστά που θα πάρετε. Οχι ομως φυσικά για να φέρουμε τον Κούλη να μας σώσει.

  3. Στεργιουδ;του φτιαν's απουκει που κλαν's;

  4. Γαμώ το άπλυτο βρωμομούνι της καραπουτάνας μάνας σου, εμμονική κωλοτρυπίδα.

  5. ρε βρωμοκαΜΠΙΝΕ ζουγκλαρ;του φτιαν's ντου ΜΠ@ΥΤΖΟΝ ναζια;τσι Ψ@ΛΗΣ κεφια φτιαν's;γιατι βριζειs ρε βρουμοΠ@ΥΣΤΕ;Κ@ΥΛΟΥΓ@ΜΗΜΕΝ Κ@ΥΛΟΥΤΡΙΠΙΔ……… ΞΕΧΑΡΒΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΙΟΥ ζουγκλαρρρρ του προυι ζουναρ και του βραδ παπαρ;
    Αει Πρωκτο γκαμησου απευθυσμενε

  6. Μα εσύ όλη μέρα με βρίζεις ρε γελαδάρη γαμώ το σπίτι σου μπάσταρδε,
    στα τρία υβριστικά σου σχόλια απαντώ με ένα, σκατάνθρωπε, άπλυτε,
    θα κάνω δέηση στον σατανά να έρθει στο κρεβάτι σου όταν κοιμάσαι
    και να σε χώσει στο κώλο ένα μανουάλι χωρίς λιπαντικό,
    βρωμιάρη γαμω την εβραϊκή σου τύφλα, πούστη.

Comments are closed.