Η Ελλάδα θυσιάστηκε για το Ευρώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την πρώτη στιγμή της εποχής των μνημονίων είχε ξεκάθαρα δηλώσει ότι όλα γίνονται όχι για να σωθεί η εθνική μας οικονομία, αλλά τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα των Βρυξελλών!

Την θέση αυτή μάλιστα υποστήριζε και ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να γίνει… κυβέρνηση. Έχοντας την εξουσία στα χέρια του, όχι μόνον δεν έσκισε τα μνημόνια, αλλά υπέγραψε και άλλα. Δυστυχώς για τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται από το εξωτερικό δηλώσεις που επιβεβαιώνουν αυτό ακριβώς το πράγμα και αποδεικνύουν πόσο κάλπικη ήταν και είναι η πολιτική τους.

Συγκεκριμένα, έχουμε τις παρακάτω δηλώσεις στο BBC του διευθυντού του Ελληνικού Παρατηρητηρίου στο London School of Economics, Κέβιν Φέδερστοουν: «Η Ελλάδα έσωσε το ευρώ! …Μάλιστα η κυβέρνηση αναγκάσθηκε να εισαγάγει βαθιά αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας, ενώ η οικονομία αναπτύχθηκε με βραδείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και παραμένει συρρικνωμένη κατά 25% σε σχέση με το μέγεθός της κατά την έναρξη της κρίσης.»

Ο καθηγητής Κέβιν Φέδερστοουν δήλωσε επίσης στην ίδια συνέντευξή του στο BBC: «Υπομένοντας η Ελλάδα αυτήν την περίοδο λιτότητας αποφύγαμε ένα Grexit. Είναι βέβαιο ότι το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης του 2015 επέβαλε όρους που ήταν πολύ, πολύ απαιτητικοί και πολύ επώδυνοι πράγματι.»

Αυτά ακριβώς τα οποία λέει ο Άγγλος καθηγητής ότι δηλαδή δεν έσωσε το ευρώ την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα το ευρώ, τα είχα πει στην ομιλία μου στην Βουλή των Ελλήνων στις 22 Ιουλίου του 2015 αναφερόμενος στην παρέμβαση του Ντόναλντ Τουσκ σε Μέρκελ και Τσίπρα.

Συγκεκριμένα είχα πει: “Παρενέβη, λοιπόν, ο Ντόναλντ Τουσκ και είπε, απευθυνόμενος στην Άγκελα Μέρκελ και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα, ότι απ’ αυτήν εδώ την Αίθουσα πρέπει να βγείτε με συμφωνία. Ποιος είναι, επιτέλους, αυτός ο Πολωνός ο οποίος μπορεί να επιβάλει στη δήθεν ηγεμονεύουσα στην Ευρώπη Γερμανία -γιατί αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα- την επιβολή μιας συμφωνίας;

Είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών. Και καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι στη συνέχεια βγήκε ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, ο κ. Δραγασάκης, και είπε το δεύτερο «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους», μετά το «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» του Κωνσταντίνου Σημίτη τη νύχτα των Ιμίων. Είπε κι άλλα, όμως, ο Ντόναλντ Τουσκ σε συνέντευξή του στο γνωστό και έγκυρο περιοδικό

«ECONOMIST». Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είπα στον Έλληνα Πρωθυπουργό» -αυτά είναι τα λόγια του- «και τη Γερμανίδα Καγκελάριο ότι εάν τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις χωρίς αποτέλεσμα, είμαι έτοιμος να πω δημόσια ότι η Ευρώπη είναι κοντά στην καταστροφή για 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ». Το ακούσατε καλά αυτό το οποίο είπε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές; Δεν είπε ότι είναι κοντά στην καταστροφή η Ελλάδα. Είπε ότι είναι κοντά στην καταστροφή η Ευρώπη!”

Την ομιλία μου αυτή, είχα τελειώσει με τα παρακάτω λόγια που παραμένουν θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί εμείς δεν αλλάζουμε ούτε Ιδεολογία ούτε πολιτική σαν τους αριβίστες του πολιτικού κατεστημένου είτε της αριστεράς είτε της ψευτοδεξιάς: “Εμείς, ως Χρυσή Αυγή, αρνούμαστε να υπακούσουμε στα εκβιαστικά διλήμματα αυτών των νομοθετημάτων με τα προαπαιτούμενα και γι’ αυτό θα καταψηφίσουμε και τη σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία, λέγοντας «όχι» στο μνημόνιο, επιστροφή στην εθνική κυριαρχία, επιστροφή στην εθνική παραγωγή.”

loading...

20 thoughts on “Η Ελλάδα θυσιάστηκε για το Ευρώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. και εσυ θυσιασες το κομμα σου στη φραξια Δαυϊδ

  2. ΤΟ ΣΩΣΤΟ……ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……300 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ

  3. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΟΙ 223 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94).
    Στὸ ἄρθρο 3 παράγραφος Γ : «Η κυβέρνηση ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΗΛΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 77 ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ…. http://chn.ge/2H3YAzhΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…. ΥΠΟΜΟΝΗ… Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 299…… ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ…. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…..

  4. ….301-18 ΤΡΩΚΤΙΚΑ του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

  5. Μας πείσατε ότι για όλα τα κακά της μοίρας μας … φταίει η Χρυσή Αυγή ! ! !

  6. Στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα εξής κόμματα:
    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνάει με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνάει με ΣΥΡΙΖΑ)

  7. Κι ένας ηλίθιος μπορεί να καταλάβει ότι υπευθυνα για τη σημερινή κατάσταση είναι τα κόμματα που μας κυβέρνησαν.

  8. Ο γλoιωδηs Καρατζαφερηs προτεινει να δινουμε τα παιδια μαs και τιs γυναικεs μαs στην τροικα-VIDEO
    Παρτε και το βιντεο του εμετικου σαs προεδρου…βρωμεροι παπαγαλοι που εχετε το θρασοs να ρωτατε…αν προτεινουμε καλυτερη λυση…Τα δικα σου τα παιδια και τα εγγονια να δωσειs στουs παιδεραστεs βρωμερε προδοτη…Ασε τα δικα μαs τα παιδια ησυχα…
    politika-gr.blogspot.gr/2011/12/video_9112.html
    Καρατζαφερηs:Στο πρωτο μνημονιο ψηφισα μονο το αρθρο ενα για να παρω τα λεφτα"
    Η υπογραφη του αρθρου ενα του πρωτου μνημονιου ρε κολοτουμπα σημαινει ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σημαινει πληρη αποδοχη τηs υποθηκευσηs τηs δημοσιαs περιουσιαs και τηs παραιτησηs απο την ασυλια τηs εθνικηs μαs κυριαρχιαs!
    ixnos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_8611.html

  9. αβεσαλομ του κιθεμπλομ αβεσαλομ του κιθεμπλομ του κιθεμπλομ ΣΙΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝ

  10. δεν ξαμα βοσκω αλλες βουβαλες
    και ουτε θελω να τις δω
    τσικι τσικι μπαμ μπαμ
    τσι τσικι μπουμ μπουμ
    ολε ολε

  11. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 2015 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  12. Καρατζαφερικη…πορδη για να σκεπασει τη λαδιαρικη συμπεριφορα με τη προδοτικη ψηφιση του Μνημονιου-Μεγαλοs σΚατασκοποs!!!
    avragioz.blogspot.gr/2010/12/blog-post_900.html
    "Στο πρωτο μνημονιο ψηφισα μονο το αρθρο ενα για να παρω τα λεφτα"
    Που τα πουλαs αυτα ρε απατεωνα;
    Η υπογραφη του αρθρου ενα(1)του πρωτου μνημονιου σημαινει ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ρε καραγκιοζη σημαινει πληρη αποδοχη τηs υποθηκευσηs τηs δημοσιαs περιουσιαs και τηs παραιτησηs απο την ασυλια τηs εθνικηs μαs κυριαρχιαs!
    Επιτελουs να παψει η κοροιδια εναs δημοσιογραφοs δεν υπαρχει να του το πει στα μουτρα;Μονο βαλτοι βρισκονται εκει μεσα;
    oimaskespeftoun.blogspot.gr/2012/04/blog-post_2569.html

  13. ΤΣΑΠΕΛΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΑΡΑΦΛΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΠΕΣ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΥΚΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑ ''ΠΑΡΑΒΟΛΟ'' ΥΨΟΥΣ 150ευρω ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ?
    ΑΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΙ'Ε.ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΕΝΕΚΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΣΕΙΣ Κ'ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΙ ΑΠ'Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥΤΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!

  14. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ?

    ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ Α ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ….

  15. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΑΥΤΟ ,,, ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ,,,
    ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ,,, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  16. ΕΥΘΥΝΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΥΦΤΟ.

    ΕΚΤΑΚΤΟ

    ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ, ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ , ΓΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΘΣΑΙΒ ΕΣΥ. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΥΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΜΑΖΕΨΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΣΟΥ ΕΣΩ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.

    ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ.

  17. Οι λαοί δυστυχούν γιατί δεν ξέρουν να ψηφίζουν.
    Ψηφίζουν αυτούς που είναι αρεστοί στο διεθνές οικονομικό κεφάλαιο.

  18. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  19. Κουιζ:ξεκατινιασμα βαψωμαλλιαδων

    24/04/2015 Σ.Χ Σε οτι με αφορα εκανα αυτο ακριβωs!
    To 2010 o κ.καρατζαφερηs οχι μονο δεν υποστηριξε την πρωτοβουλια μου για την"Ελευθερη Αθηνα"την οποια ειχα συζητησει με το Αδωνη και το Θανο Πλευρη αλλα και την"υπεσκαψε"παιρνονταs υποψηφιουs του συνδιασμου τηs"Ελευθερηs Αθηναs"για το ψηφοδελτιο του τηs περιφερειαs"και ετσι βρεθηκαμε την τελευταια στιγμη με κενα!Αλλα παρολεs τιs επιφυλαξειs μου εκανα πραξη την ενωση των δυναμεων και συμπαραταχθηκα σε μια στιγμη που το συστημα επιτιθετο στον κ.καρατζαφερη μαζι του!Αλλα ωs μισθωτοs υποχρεωθηκα να παραιτηθω απο την εργασια μου και ο κ.προεδροs μου"υποσχεθηκε οτι θα με προσλαβει"στο καναλι του εαν δεν εκλεγω μεχρι να επιστρεψω στην εργασια μου πραγμα που δεν εκανε και με αφησε χωριs τα προs το ζειν για 4 μηνεs διοτι εγω δεν εχω offshore!Επιπλεον μου προτεινε να"αυτοεξευτελιστω"και να δεχθω 500 ευρω το μηνα ωs"συνεργατηs τηs μανδαμ Κιμπουτζ"στο ευρωκοινοβουλιο και αργοτερα με απομακρυνε απο το καναλι του μετα απο μερικεs με το"Ου μην αλλα"καθωs και απο τη σχολη που δημιουργησε στην οποια εκανα μονο μια ωρα μαθημα!Τελοs ενω μου ζητησε να ειμαι υποψηφιοs στιs ευρωεκλογεs μετα με"απεκλεισε"χωριs καμμια εξηγηση στιs δε εκλογεs του Ιανουαριου ενω μου ειχε ζητησει να μεινω εκτοs για να βοηθησω στην τηλεοραση στη συνεχεια με απομακρυνε ανευ δικαιολογιαs!Νομιζω οτι επρεπε πλεον να βγαλω τα συμπερασματα μου και το εκανα!

    για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι τι εστι καθετηραs το περιστεροχεσμενο χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs

    Γιωργοs Π

  20. Αν στην κορυφη εστω υπαρχει ισχυρος και αδολος πατριωτισμος η οικονομια μπορει να προοδευσει και να αναπτυχθει ειτε με την δραχμη ειτε με το ευρω ειτε με το δολλαριο ειτε με το ρουβλι κλπ.Και αυτο γιατι τα νομισματικα συστηματα ειναι απλες μεταβλητες της οικονομιας.Δεν ειναι μαυρο-ασπρο ουτε πανακεια η υπαρξη εθνικου νομισματος.Μεγιστη σημασια παιζει η διαρθρωση και η αρχιτεκτονικη του νομισματικου συστηματος.Η διαρθρωση αυτη ειναι που σηματοδοτει το οφελιμο και εθνοφελες για την κοινωνια και οχι η ονοματοθεσια του.Τι εθνικο νομισμα για παραδειγμα ηταν η δραχμη οταν εκδιδονταν απο την ΤτΕ που ανηκε σε ξενους διεθνεις τραπεζιτες κατα 92%??Τι παρα φυσει κρατικο μορφωμα ηταν αυτο??Τα πανωτοκια της δραχμης τα ξεχασατε??Τις ατοκες καταθεσεις των ταμειων στην ΤτΕ της δραχμης τις ξεχασατε?Τι εμμονες ειναι αυτες??Μεγαλα παιδια ειστε!!Ευκταιο θα ηταν η Ελλας να μπορουσε να επαναδημιουργησει και να διαχειριστει αποτελεσματικα την δραχμη ως πρωταρχικη εκφραση της οικονομικης αλλα και εθνικης της κυριαρχιας.Εννοειται με τον ορθο και εθνοφελη τροπο!Δεν νομιζω ομως οτι μπορει να το καταφερει!Δυστυχως!!Θα ηταν ολεθριο κατι τετοιο για μια σειρα απο λογους.Ο πρωτος ειναι οτι η παρακμη που ερχεται απο το προσφατο παρελθον της Μεταπολιτευσης η κομματικη παραλυση των κυβερνητικων δομων η ολιγαρχικη διαρθρωση των κοινωνικων ομαδων και η εξοργιστικη μυωπικη ιδιοτελεια των πολιτων δεν επιτρεπουν αυτη την στιγμη αυτη την αλλαγη που απαιτει ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Οι αρετες αυτες εχουν εκλειψει σχεδον απο την πολιτικη σκηνη και τον δημοσιο διαλογο.Και ως γνωστον τα εθνη συγκροτουνται οχι μονο απο την οικονομικη και στρατιωτικη ισχυ αλλα απο τον ισχυρο πατριωτικο ιστο και συνδεσμο των πολιτων.Δεν διαβλεπω κατι τετοιο.Ομως αν θελουμε να συνεχισουμε πρεπει να διαβουμε το αφρισμενο ποταμι…….Αν ομως παραυτα συνεχισουμε με το ευρω (που για μενα ειναι προτιμητεο και αν φυσικα δεν μας διωξουν ως τοτε) θα μπορουσαμε να πολιτευθουμε ως εξης(πολυ πολυ συνοπτικα ): 1)Απαγορευση δανεισμου των Ευρωπαικων κρατων απο τις εμπορικες τραπεζες.Δανεισμος εως 20% του ΑΕΠ μονο απο την ΕΚΤ με προνομιακο επιτοκιο βασει αλγοριθμου.Δεν ειναι στο οπλοστασιο της ΕΚΤ αυτο.Μπορουμε ομως να το επιδιωξουμε και να το διαπραγματευθουμε.Οι εμπορικες τραπεζες μετα απο αυτο χανουν τεραστια ασυδοτα εσοδα λογω της διαμεσολαβησης και συρικνωνονται αναλογα. 2)Κρατικοποιηση της ΤτΕ (χθες) καθοσον ειναι το κατεξοχην παρακολουθημα της κρατικης εξουσιας και κυριαρχιας.Δεν πωλουνται κυβερνητικες εξουσιες που εκφραζουν την λαικη κυριαρχια.Αντικειται αυτο και στο συνταγμα και στην κοινη λογικη για οσους την εχουν. 3)Τοκοπληρωμη για το συνολο του χρεους των 320 δισ€ με ενα επιτοκιο γυρω στο1-3%.ΚΑΜΜΙΑ διαγραφη χρεους.Ετησια επιβαρυνση τοκων το πολυ 6 δισ€ μονο.Μεσα στις δυνατοτητες μας. 4)Δημιουργια εξορυκτικων ΑΕ απο το δημοσιο με πωληση του 49% σε στρατηγικο επενδυτη και του 51% σε προνομιουχους μετοχους χωρις δικ.ψηφου με ασκηση του δικαιωματος απο το δημοσιο.Οι εταιρικοι φοροι των παραπανω επιχειρησεων θα πληρωνουν τα χρεωλυσια. 5)Γενναια ποσοτικη χαλαρωση απο την ΕΚΤ για κινηθει η αγορα και να απορροφηθουν οι πιεστικες αναγκες πληρωμων μεσα απο την αναπτυξη και τις γιγαντιες επενδυσεις εντος και εκτος Ευ
    ρωπης.Ας υπαρξει και πληθωρισμος μεχρι 8%.Μικρο το κακο.Μονο ετσι μπορει να απορροφηθει η κριση και να κερδισει χρονο η Ευρωπη.6)Εταιρικος φορος και ΦΠΑ ενιαιο 12%. ΙΚΑ αθροιστικα 20% του μισθου. 7) Θεσπιση δημοσιονομικων φρενων(4%του πληθυσμου οι ΔΥ-Ολοι στο δημοσιο με συμβασεις τριετιας-τετραετιας,μορια, πλαφον μισθων και ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΣΘΟΥ). 8)ΚΛΠ ΚΛΠ

Comments are closed.