Πηγές Μαξίμου: Από την επόμενη βδομάδα ο ανασχηματισμός – Δεν χαλάμε τις διακοπές του κόσμου

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού από την παρούσα εβδομάδα. Ανώτατη κυβερνητική πηγή, συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο της επίσκεψης στην Ιθάκη είπε χαρακτηριστικά “δεν χαλάμε τις διακοπές του κόσμου”.

Η συζήτηση φαίνεται πως μετατίθεται από την επόμενη εβδομάδα και έπειτα.

Η ίδια πηγή, μεταξύ άλλων, σημείωνε ότι τα επιτόκια είναι χαμηλά, οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας κινούνται ακόμα και σε χαμηλότερα επίπεδα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για έξοδο στις αγορές.

Σε σχετική ερώτηση, η ίδια πηγή εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα.

loading...

3 thoughts on “Πηγές Μαξίμου: Από την επόμενη βδομάδα ο ανασχηματισμός – Δεν χαλάμε τις διακοπές του κόσμου

  1. BEBAIAAA ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΛΑΠΑΡΧΙΔΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΑΡΑ!! ΜΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ? ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΠΑΝΑΡΙΕΣ….

  2. Θα αλλάξει ο Μανολιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλοιώς , δεν το έχεις καταλάβει βρε ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ότι ο κόσμος σε πήρε χαμπάρι τι ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ , γιαυτό όσα στολίδια και φτιασίδια βάλεις σε αυτόν τον πολιτικό σου ΘΙΑΣΟ , το αποτέλεσμα είναι ένα το οποίο έχει είδη γραφεί ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ .

  3. ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΑΝ/ΟΣ ΣΟΥ.ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΑΣ ΗΜΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΕΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.

Comments are closed.