Συγκλονίζει η Αλεξία Μπακογιάννη: «Έχω κι έγω ένα αίτημα προς στον κ.Τσίπρα: Να φέρει πίσω τον πατέρα μου»

Συγκλονίζει η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη, Αλεξία, η οποία βλέπει το δολοφόνο του πατέρα της κι άλλων δεκάδων ανθρώπων να μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές χαμηλής ασφαλείας όπου μάλιστα η κάθε μέρα θα μετράει για «διπλή».

«Και εγώ έχω ένα αίτημα προς τον κ. Τσίπρα: να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αίτηματα που ικανοποιεί»

«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα» είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως είπε, μάλιστα, «κι εγω έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αίτηματα που ικανοποιεί».

Όπως τόνισε «για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμνάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια “τούρτα” των τελευταιών τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας».

«Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» πρόσθεσε.

Τόνισε, δε, ότι «εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδητικικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».

Η απόφαση μεταγωγής του εκτελεστή της «17Ν» προκάλεσε και την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε τα εξής: Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.

loading...

10 thoughts on “Συγκλονίζει η Αλεξία Μπακογιάννη: «Έχω κι έγω ένα αίτημα προς στον κ.Τσίπρα: Να φέρει πίσω τον πατέρα μου»

  1. Και μεις έχουμε ένα αίτημα προς την μάνα σου που κανόνισε και έλαβες αμοιβή ύψους 320.000 ευρώ ετησίως από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ως… «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων !
    Να επιστρέψεις τα λεφτά !

  2. ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΠΕΡΝΗ 320,000 Ευρω ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗΤΣΟ ΤΑΚΗ ΠΟΣΑ??? ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΚΟΥΦΩΝΤΙΝΑ ΔΙΟΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΟΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΙΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ C.I.A. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΞΕΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΝΟΝΤΕ ΩΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ 17Ν ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΑΙΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟ ΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!!!! Η ΔΕ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟ ΗΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!!!!! ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΩΜΑ ΝΑ ΜΗΛΑ, ΕΧΕΙ ΛΗΣΤΕΨΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!!!! Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Κι εγώ έχω μιά ευχή γιά σένα παλιομαλάκα.Να είσαι το επόμενο θύμα του Κουφοντίνα ή κάποιου άλλου φονιά τύπου Κουφοντίνα μπας και μάθεις να σέβεσε τον πόνο ενός παιδιού που σε νηπιακή ηλικία έχασε τελείως άδικα τον πατέρα του από το χέρι του δολοφόνου που εσύ μαζοχιστή παλιόπουστα σήμερα βγαίνεις και μαζί με τα άλλα καθάρματα του Συριζα στηρίζεις και ηρωοποιείς. ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ .

  4. Ένα προφητικό αλλά και επίκαιρο σήμερα άρθρο του Παύλου Μπακογιάννη που γράφτηκε πριν 45 χρόνια

    (… Εκείνοι που καταστρατηγούν πρώτοι τους νόμους και δεν σέβονται τους κανονισμούς είναι η λεγόμενη άρχουσα τάξη, η ηγεσία… Είναι καθολική η γνώμη, ότι σε αυτόν τον τόπο μετράει μόνο, όποιος έχει “σχέσεις”, “γνωριμίες”, “μέσα” και φυσικά “χρήμα”. Κι επειδή όποιος έχει αυτό το τελευταίο, αγοράζει και όλα τα άλλα, η απόκτηση χρήματος έχει μεταβληθεί πλέον σε ιδεολογία. Λατρεία του χρήματος και αδίστακτη χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την απόκτησή του, και φυσικά ανάλογη χρήση όταν αποκτηθεί…)

    (Απόσπασμα από τη 12σέλιδη προκήρυξη της 17 Ν, με ημερομηνία 18.9.1989 που εστάλη στην «Ελευθεροτυπία» στις 9 Οκτωβρίου 1989)

    «Αποφασίσαμε λοιπόν να εκτελέσουμε τον απατεώνα και ληστή του λαού Μπακογιάννη. Ο κύριος αυτός είναι υπεύθυνος όχι μόνο γιατί έκλεψε τα πρώτα 60 εκατομμύρια του ιδρυτικού κεφαλαίου της Γραμμής αλλά και για τις εκατοντάδες εκατομμύρια που είτε έκλεψε μαζί με τον συνεργάτη του Κοσκωτά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου Γραμμής, αλλά και για την αγορά μέσω της Γραμμής της Τράπεζας Κρήτης …»

    Τα πολιτικά αποτελέσματα της υπόθεσης εκτέλεσης του Μπακογιάννη είναι γνωστά:
    Ο πεθερός του Μητσοτάκης έγινε πιο συμπαθής στην κοινή γνώμη μετά την δολοφονία και εκλέχθηκε πρωθυπουργός λίγους μήνες αργότερα, ενώ η σύζυγος του Ντόρα, η οποία μέχρι τότε δεν συμμετείχε στην πολιτική ζωή, άρχισέ να πολιτικονταραβερίζεται , διαπλέκεται και να ανακατεύεται σε πλήθος δημοσιευμένων οικονομικών και πολιτικών σκανδάλων…

    https://youtu.be/gSduY_4RKEs

    Κώστας Μπακογιάννης κατά της οικογενειοκρατίας…

    Τα Δρακουλόπαιδα και τα Δρακουλοέγγονα θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

  5. http://vimaiteas.blogspot.com/2013/10/blog-post_7726.html

    Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ!

    http://filoiypervasi-pireas.blogspot.com/2016/05/blog-post_955.html

    ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ !!!

    ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ …

    ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΛΕΞΙΑ Η ‘ΣΑΜΑΡΙΤΙΣΣΑ» , ΤΑ 320.000 ΠΟΥ «ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ» ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΡΡΥΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ???

    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ» ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ???

  6. ΣΚΑΝΔΑΛΟ : ΠΩΣ «ΜΟΙΡΑΖΕ» Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ

    Aμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.
    Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη (φωτό), μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων.

    Το πλέον σημαντικό όμως είναι ότι διαπιστώθηκε πως «δεν τηρήθηκε οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία για την προβολή του εράνου έτους 2009, όπως περιγράφεται στην υπ’ αριθμ. Πρωτ. 11817/21.09.2005 απόφαση του ΚΔΣ/ΕΕΣ για “δαπάνες από 200.000 ευρώ και άνω, θα γίνεται ανοικτός διαγωνισμός με δημοσίευση στο Επιμελητήριο και στο δήμο Αθηναίων”».

    Η Αλεξούλα κάνει την καλή Σαμαρίτισσα κι οι πραγματικοί εθελοντές τους καλούς μαζόχες με τεράστια επιτυχία….

    ( ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ …)

  7. Εύγε φίλε 6.49.
    Οι αληταραδες της αναρχοκομμουνιστικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ
    με επικεφαλής το βουτυρόπαιδο της Κηφισιάς Γιώργο Βούτση, γιο του Νίκου Βούτση, δεν σέβονται τίποτε.

  8. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΑΡΥ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΤΑ 320000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ,ΑΘΕΟΥΣ,ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ,ΗΘΙΚΟΙ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΝΔ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

  9. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ'ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ' ΕΝ ΨΥΧΡΩ

  10. Μακογιαννη εκλασα απο τον πολυ πονο!
    Η Μπακογιαννη εκλασε απο τον πολυ πονο!
    ixnos.blogspot.gr//2012/09/gamisiel-xanoum.html
    sxolianews.blogspot.gr/2017/05/blog-post_35.html
    http://www.periergo.com/15995/
    http://www.fimes.gr/2017/01/politikos-exogama-diazygio/
    Γ@ΜΙΟΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ!!!!στειλτε τα με τον κατσαρολοκουβαλητη τηs μαρικαs τον βρωμοΠ@ΥΣΤΟ βαψωμαλλια βρωμοκαΜΠΙΝΕ!
    ο σπυροπουλοs ξερει…

Comments are closed.