Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα ήταν απαίτηση του κκε εσωτερικού και του πατερούλη Κύρκου και του Φλωράκη

Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα ήταν απαίτηση του κκε εσωτερικού και του πατερούλη Κύρκου και του Φλωράκη ( Κυρκοφλωράκης) ενωμένη αριστερά , κλπ , κοκ, δημοκρατικο -προοδευτικών – δυνάμεων!!! . Διότι μετά τον συνασπισμό (Κυρκοφλωράκης) μπερδευτήκανε τα πράγματα και
πολλοί του Φλωράκη ώς τότε μείνανε ως ανάμικτο Κυρκοφλωρακέικο μετά σχήμα κσι φτάσανε ως Σύριζα στις μέρες μας. Ούτω Επίγονοι και απόγονοι τών ζαχαριάδη ,Ιωάννίδη ,Σιάντου, Μιχαήλ Κύρκου, Βασίλη Μπαρτζώτα ( κκε εσωτερικού μετά το 1974) , Ρούσου, Παρτσαλίδη , Κύρκου ( με τον μπερέ στην συμφωνία της Βάρκιζας) , Φλωράκη ( καπετάν Γιώτη) , Παπασταματιάδη, Λούλη, Βογιατζή ( του ΕΑΜ και της χούντας του 1967) , Τζήμα Σαμαρινιώτη ( υπόθεση Τσιγάντε) , Σαργολόγου ( υπόθεση χρημάτων απ την Μόσχα) κλπ Καλά και όλοι αυτοί οι σημερινοί επίγονοι με μήτρα Εαμική και αντιστασιακή ( κατά Μίμη Ανδρουλάκη ) δεν μπορέσανε να αντισταθούν στην επιβουλλη χρεωκοπίας και μάλιστα είναι οι ίδιοι τιμητές του ορθολογισμού των αγορών και του φορολογικού σιφνιδιασμού ανορθολογιστών πολιτών. Όπως τους ανορθολογιστές σπάταλους και φαγάδες πολίτες τους όρισε ο μέχρι την μεταπολίτευση κουμουνιστής και αντιστασιακός Πάγκαλος .

loading...

1 thought on “Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα ήταν απαίτηση του κκε εσωτερικού και του πατερούλη Κύρκου και του Φλωράκη

  1. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

    «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα 'τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη "λευτεριά" μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι' αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

    ΤΟ ΔΕ 1932 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.

    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

Comments are closed.