Τόσο άχρηστοι που είστε, φεύγετε για λάντζα στο εξωτερικό αντί να ρισκάρετε εδώ.

Επειδή πολλοί μιλάτε για μισθούν πείνας στην Ελλάδα, μπορείτε να ανοίξετε δικές σας επιχειρήσεις και να δίνετε μεγαλύτερους μισθούς.
Αλλά τόσο άχρηστοι που είστε, φεύγετε για λάντζα στο εξωτερικό αντί να ρισκάρετε εδώ. Άχρηστοι και τεμπέληδες. Δεν μπορείτε να πάρετε μία ευθύνη. 40 χρονών και σας ταίζουν οι δικοί σας. Ζώα ντυμένα. Νομίζετε πως στο εξωτερικό δεν υπάρχουν γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί? Εσάς περιμένανε!!! Τους Ελληναράδες με το ταπεράκι που τους σιδερώνει η μαμά μέχρι τα 35 που θα τελειώσει το μαμόθρευτο το μεταπτυχιακό!!! Ταξιδεύω συχνά, και πάντα βρίσκω Έλληνες σε εστιατίορια. Έναν που να δουλεύει σε πολυεθνική με 10κ μισθό ποτέ δεν είδα!!! Γιατί άραγε??? Γιατί ξέρουν ότι είστε άχηστοι και μαμόθρευτα.

Τον ελληναρά περίμεναν στο εξωτερικό. υπάρχουν χιλιάδες που σπούδασαν στα καλύτερα πανεπιστήμια, και θα πάρουν τον Ελληναρά με πτυχίο από τη Πάτρα και την Αθήνα? Σου λένε ότι βγάζουν πολλά. Πρόβλημά σου να τους πιστεύεις.  Αν είναι κάποιος μηχανικός, μπορέι να ανοίξει γραφείο. αν είναι καλός στη δουλειά του, και έχει διαβάσει κάποια βιβλία marketing, θα δουλέψει. Αν είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνεις, θα δουλεψει. Απλά δεν είναι, γιαυτό φεύγει ο άχρηστος. Ας πρόσεχε. Ας αγαπούσε την δουλειά του, να δούλευε. Οπου γνώρισα σερβιτόρ, ήταν σε ξένο εστιατόριο και όχι ελληνικό. Οι Έλληνες που έχουν μαγαζιά, δεν είναι ηλίθιοι να πάρουςν ελληνα για δουλειά.Ξέρουν πόσο τεμπέληδες είναι.

αναγνωστης

loading...

10 thoughts on “Τόσο άχρηστοι που είστε, φεύγετε για λάντζα στο εξωτερικό αντί να ρισκάρετε εδώ.

  1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΕ ΛΑΝΤΖΕΡΗ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΠΟΤΕ ΡΕ ΛΟΥΜΠΙΝΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΟΦΑΓΕ, ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΜΟΣΧΑΡΙ? Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΦΑΪ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ? Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ, Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΟΧΑΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ!

  2. ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΝΑΣΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ?

    ΓΙ' ΑΥΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΛΙΘΙΕ ?

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟ-ΤΕΜΠΕΛΑΡΕ- ΤΕΜΠΕΛΧΝΑ ??

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΙ' ΕΠΛΕΝΑΝ ΠΙΑΤΑ, ΜΕΣΑ Σ' ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΝ !

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΤΣΙ ?

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ?

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΩΪ- ΠΡΩΪ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ΑΡΑ,ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ

  4. ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

  5. Έχω να σου πω μόνο. Ότι όταν φύγεις από το χωριό σου και τα πρόβατα σου Τότε θα καταλάβεις. Θεωρείς βρε ηλιθιε ότι αν είχαμε λεφτά δεν θα κάναμε κάτι στην Ελλάδα και θα πηγαίναμε στο εξωτερικό Δεν σε παρεξηγώ όμως τσοπάνος είσαι που να καταλάβεις

  6. Αρθρογραφε είσαι μαλακας με δίπλωμα!

  7. Το σάιτ θα πρέπει να αναφέρει ποιος είναι ο συγραφέας, άσχετα κατά πόσο έχει δίκιο
    ή άδικο, γράφει με πολύ μίσος και αυτό προδίδει την κατωτερότητα του, μπλιαχ!

    Οι άνθρωπο ΠΆΝΤΑ μετανάστευαν σε άλλους τόπους, σήμερα πολλοί Ευρωπαίοι
    ζουν και εργάζοντε στην Ελλάδα, λοιπόν? Να τους κατηγορήσουμε?

  8. μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι…

  9. Κέρδισες το οσκαρ μαλακιας φλωρε με αυτα που γράφεις

  10. Ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει στην ζωή του δεν θα σου δώσει λογαριασμό. Αλλά μάλλον είσαι κανένας συνταξιούχος σαν κάποιους που μου λένε αν φύγουν πολλοί τότε Ποιός θα πληρώνει τα ταμεία για να παίρνουμε σύνταξη. Κάποιος τέτοιος ηλίθιος παρτάκιας είσαι.

Comments are closed.