Ο προδότης της Μακεδονίας Αλέξης είναι δωδεκαθεϊστής


















Ο κατα γενικη ομολογια προδοτης της Μακεδονιας Αλεξης ειναι Δωδεκαθειστης.

Εδω και πολλα χρονια οι ανθρωποι της νεας ταξης εχουν την τακτικη να δηλωνουν αθεοι και να μην αποκαλυπτουν την πραγματικη τους θρησκεια.

Αυτο το κανουν σκοπιμα για να εξαπατησουν ολους τους αφελεις και τους αμαθεις δημιουργωντας συγχυση σχετικα με τα πραγματικα τους πιστευω.
Ειναι γνωστο οτι οι εωσφοριστες του Φοινικικου δωδεκαθεου προερχονται απο κομμουνιστικες-Αριστερες ιδεολογιες, ειτε ειναι παγανιστες πρακτορες των τουρκικων μυστικων υπηρεσιων. 
Οι πρακτορες αυτοι εισερχονται σε διαφορες παγανιστικες ομαδες και στην συνεχεια δινουν τις κατευθυνσεις για το πως θα χτυπησουν τον Ελληνισμο και την Ορθοδοξια. 
Ακομη πολλοι απο αυτους ειχαν θητευσει στην ανενταχτη αναρχικη αριστερά.
 Τα περισσοτερα στελεχοι των εωσφορικων δωδεκαθειστικών ομαδων προερχονται από τον χωρο της αριστερας. 
Μεσα στα αρθρα, στα  περιοδικά τους και στις ιστοσελίδες τους, φανονται ξεκαθαρα οι κομμουνιστικες τους ιδεολογιες. 
Εαν προσεξετε ολοι αυτοι στις αρχες δηλωνουν παντοτε αθεοι “αγνοι” ιδεολογοι μαρξιστες οι οποιοι στην συνεχεια τελειως “συμπτωματικα” και αναπαντεχα γινονται  πολυ  θρήσκευομενοι ανθρωποι ως λάτρεις των διαμονικών θεων των Φοινικων και Αιγυπτιων . 
Αυτο ειναι μια ακομη αποδειξη οτι οι κομμουνιστες χρησιμοποιουν ως προσχημα την αθεια.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.
Ειναι επιτημονικα αποδεδεγμενο οτι οι ανθρωποι απο την φυση τους ειναι  θρησκευμενα οντα (Πλουταρχος Ηθικα,προς Κωλωτην 31D-E). 
Δεν υπηρξε ποτε κανενας ανθρωπος απολυτως αθεος, διοτι στην περιπτωση της αθειας ο ψυχισμος βρισκεται σε λανθανουσα κατασταση (διαταραχες). 
Αλλωστε οπως εχει αναφερει ο ανθρωπολογος J. Quatrefages « η αθεια ειναι το πιο ανωμαλο καθεστος της ψυχης » (ΘΗΕ, τομος 6,στ.537).
Ο Ευρωπαικος νεοταξικος ορθολογισμος, του οποιου  παιδι υπηρξε κουμμουνισμος, δεν είναι τιποτε αλλο απο υποκαταστατο του δυτικοευρωπαικού κατ επιφασιν “χριστιανισμου”. 
Στον ορθολογιστικο σατανιισμό, την πιστη στον Θεο την αντικατεστησα ν με την πιστη στο ανθρωπινο μυαλο. 
Ενδεικτικη ειναι  η ιδρυση της θρησκείας του “ορθου λογου” απο τους δολοφονους εωσφοριστες, “διαφωτιστες” , τους πρωτεργατες της Γαλλικης επαναστασης. 
ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ
Στην συγχρονη εποχη οι σατανιστες υποδυονται τους “Ελληνες”, ασκωντας αδικη κριτικη μεταξυ πολλων αλλων και κατα των ορων της ζ οικουμενικης συνοδου, οτι δηθεν μεσω αυτης υβριζεται ο Ελληνισμος. 
Στα πλαισια των ιδιων υποχθονιων σκοπων τους διαδιδουν ψευδος οτι η Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη που συγκαλεσε την Ζ οικουμενικη συνοδο ουι ηταν Εβραια.
ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ.

Η Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη ειχε πεθερο τον αυτοκρατορα τον Κωνσταντινο τον πεμπτο ο οποιος ηταν γιος του Λεοντα του τριτου.

ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ Δ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ.

Μολις πεθανε ο Λεων η βασιλισσα Ειρηνη ως χριστιανη, ειχε σαν πρωτο και μοναδικο στοχο την αποκατασταση των εικονων, ειδικα μετα 

από τον απιστευτο εμφυλιο που ζουσε. 
 
Ενας Ελληνικος εμφύλιος ο οποιος κατεστρεφε πολύ ασχημα το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος σε πνευματικο, ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο και κοινωνικο επιπεδο.
Η Ελληνιδα Ειρηνη εκανε πολλες φιλανθρωπιες και εκκλησιαζοταν συνεχεια, ενώ εχτισε και Εκκλησιες-μονααστηρια. 
 

Η Ειρηνη σε καμια των περιπτώσεων δεν ηταν εβραια όπως την κατηγορουν. διοτι τοτε δεν θα εκανε την αποκατασταση των εικονων. 
 
 
Ουτε φυσικα ονομαζοταν Σαρανταπηχου, όπως ισχυρίζονται οι πανάρχαιοι εχθροι των Ελλήνων οι Φοινικες-Σημιτες δωδεκαθειστες.

Ότι εχει σχεση με το Χριστο, τον Πλατωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το καταδιωκουν και το συκοφαντουν οι εβραιοι και ολοι οι αλλοι εωσφορικοι λαοι. 

 
 
Σαρανταπηχος; ονομαζοταν ο εβραιος από την Τιβεριαδα ο οποιος δημιουργησε την εικονομαχια.

Μετα την ζ οικουμενικη συνοδο οι Εβραιοι της πολιτικης αριστοκρατιας ειχαν ως απολκειστικο σκοπο να ριξουν την Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη απο τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο.

Την ανατροπη της Ειρηνης την επιθυμουσαν για να επαναφερουν την εικονομαχια και την απαγορευση της λατρειας των ιερων εικονων,
 
Παραλληλα ηθελαν να εκδικηθουν την Ελληνιδα Ειρηνη και να την καταστρεψουν, διοτι αναστηλωσε της ιερες Εικονες. 
 
Συνεπως οι αλλοδαποι συμβουλοι της Ειρηνης ειχαν διπλο σκοπο.
 
Σε περιπτωση που οι δυο ευνουχοι συμβουλοι της Ειρηνης δεν θα ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα προωθουσαν παραλληλα το  εναλλακτικο σχεδιο με την γερμανια και τον Καρλομαγνο και τον περιβοητο γαμο μετακυ τους.  
 

Το μονον βεβαιο είναι ότι οι γερμανοι δεν ηταν σε θεση να αμφισβητησουν εκεινη την εποχη, την εξουσια των Ελλήνων στο Ρωμαικο κρατος δια των οπλων. 
Για αυτό επελεξαν την διπλωματικη οδο. 

Ο Καρλομαγνος με τον παπα Λεων, μαζι με τους υπολοιπους νεοταξιτες δεν εχασαν την ευκαιρια που τους παρουσιαστηκε με την περιπτωση της Ειρηνης.
Αλλωστε το εδαφος ηταν απολυτος ετοιμο, καθως εάν δεν ειχε πεθανει η Ερυθρω (ρετρουδη), η γερμανιδα κορη του Καρλομαγνου , θα ειχε παντρευτει τον γιο της ειρηνης τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο τον εκτο.
Τωρα λοιπον σκεφτηκε ο Καρλομαγνος να κανει προταση γαμου στην Ειρηνη.

Οι Ελληνες αξιωματούχοι, διεγνωσαν παρα πολύ σωστα τον θανασιμο κινδυνο, από τον γαμο μεταξυ Ειρήνης και Καρλομαγνου, για αυτό ανετρεψαν με πολύ γρηγορες ενεργειες την Ειρηνη από τον θρονο, βαζωντας στην θεση της έναν πολιτικο αξιωματουχο τον Νικηφορο.

Με αυτόν τον τροπο ματαιωθηκε την τελευταια στιγμη, για μια ακομη φορα η ανοδος ενός γερμανου,στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως. 

Ομως ταυτοχρονα με την πτωση της Ειρηνης οι Ελληνες αξιωματουχοι χωρις να το γνωριζουν ανοιξαν τον δρομο για να ξεκινησει η β φαση της εικονομαχιας.  
Εν αγνοια τους ποραγματοποιησαν οι Ελληνες το σχεδιο των εβραιων για την ανατροποη της Ελληνιδας Ειρηνης.

Καταρριπτονται λοιπον ολα αυτα τα οποια ισχυριζονται οι Χριστομαχοι-Ελληνομαχοι για την αυτοκρατειρα Ειρηνη και την Ζ οικουμενικη συνοδο.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 
ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ

Εδω και δεκαεριες οι παγανιστες αναπαραγουν τα ιδια ασυστολα και αβασιμα ιστορικα ψευδη, οτι η ορθοδοξια
χριστιανισμος κατεστρεψαν τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Εντουτοις τα ιστορικα γεγονοτα μας δειχνουν το ακριβως αντιθετο. 

Αυτο ειναι οτι οι παγανσιτες ηταν οι μεγαλοι διωκτες του αρχαιου Ελληνικου πνευματος

Για αυτο καταδιώχτηκαν ανελεητα απο αυτους. Ειναι πλεον γνωστο, πως περισσοτεροι από πεντακοσιοι γνωστοι φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, ρητορες επιστημονες βρηκαν τραγικο θανατο κατα τις εκκαθαρισεις, που εκανε το Εβραικο ιερατειο, μεσω της πολιτικης εξουσιας, μονον στην αρχαια Αθηνα, με τις φρικτες-ανθελληνικες δικες περι “αθειας”.
Ο Σωκρατης διοτι δίδασκε τον εναν θεο δημιιουργο, θανατωθηκε απο τους Εβραιους δωδεκαθειστες.
Αυτο το πραγμα ηταν διαφορετικη πιστη συμφωνα την κρατουσα, Φοινικικιη θρησκεια, για αυτο τον σκοτωσαν με κωνειο. 
Ο Αριστοτελης επιθυμωντας  να καυτηριασει τις τακτικες των ιερατειων και να απαλλαξει τους Ελληνες απο την υποταγη στους ανυπαρκτους δαιμονες της αρχαιας θρησκειας, αναγκαστηκε να φυγει απο την Αθηνα και να καταφυγει στην Χαλκιδα, για να γλυτωσει την ζωη του.
ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ 
Οι τακτικες και οι χειρισμοι για τα ανεπιθυμητα προσωπα ηταν γνωστα στην αρχαια Αθηνα. Εβρισκαν εναν κατηγορο, συνηθως Φοινικικης καταγωγης πραγμα πολυ ευκολο, και μια μικρη αφορμη ηταν αρκετη για να απαγγελθει κατηγορια για αθεια. 
Στην περιπτωση του Αριστοτελη την αφορμη την προσφερε ενα ποιημα που ο φιλοσοφος ειχε γραψει για τον καλο του φιλο τον Ερμια, που ειχε βρει  μαρτυρικο θανατο. 
Η κατηγορια βασιστηκε στο γεγονος οτι το ποιημα αυτο του Αριστοτελη ειχε την μορφη ενος παιανα, του παραδοσιακου υμνου στον Εβραιο δαιμονα Απόλλωνα.
Ο Αισωπος ο οποιος κατηγγειλε την απατη της αρχαιας θρησκειας και την πρακτική των μαυρων μαγων ιερέων του Δελφικου ιερου,τον δολοφονησαν αδικα  στον ανίερο εβραικο μαντειο.
Οι ρητορες Λεωγορας και Ανδοκιδης και ο κυνικος φιλοσοφος Διογενης, οι οποιοι διακωμωδησαν τα εωσφορικά εβραικα Ελευσινια μυστηρια, του αιμοσταγη σφαγεα των Αθηναιων Ευμολπου. 
Ο Ηροδοτος ο πατερας της Ελληνικης και της παγκοσμιας ιστοριας  μας περιγραφει μια μικρη εικονα απο την χωρις οικτο γενοκτονια των αρχαιων Αθηναιων (Ηροδοτος.6,137).
Για οσους δεν γνωριζουν μια απο της μεγαλυτερες γενοκτονιες εις βαρους του Ελληνικου εθνους ειναι η γνωστη εκστρατεια κατά των Αθηνων του αδιστακτου Θρακα μαυρου μαγου- ιερέα Ευμολπου, γεναρχη του ιερατικου-εωσφορικου γενους των Ευμολπιδων, του Ελευσινιου ιερου τον 7ο π.Χ. αιώνα.
Ο Ευμολπος  στρατολογησε πολλους πολεμιστες , στο ονομα της απαισιας εβραικης εωσφορικης θεας Δημητρας-Ισιδας και επιτεθηκε στην Αθηνα. 
Εκατομβες αθωων θυματων πολιτων, πληθωρα ανθρωποθυσιων για να σωθει η πολη.
Τελικα δεχτηκε να σταμάτησει η γενοκτονια, μονον  οταν η ληστρικη Εβραικη ιερατικη συμμορια κατοχυρωσε τα  προνομια της. 
Στο ιδιο μηκος κυματος ο σοφιστης-ποιητης Διαγορας ο Μηλιος, ο οποιος οταν τον ρωτησαν σχετικα με τους Ολυμπιους απαντησε οτι ειναι φαιδροι και ανυπαρκτοι.
ο Διαγορας αρνηθηκε κατηγορηματικα την υπαρξη των δαιμονων, ενω δεν απεφυγαν τα βέλη της κριτικης του ουτε τα περιβοητα Ελευσίνια Μυστήρια. Φυσικα ο Ελληνας Διαγορας ειχε τραγικο τελος.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.
Ο Πυθαγορας και οι μαθητες του, διοτι φοβοταν τους ιερεις , δημιουργησαν μυστικη σχολή, οπου διδασκαν  αντιθετα με το δωδεκαθεο. Για αυτο οι ιερεις τους εκαψαν ζωντανους στον Κροτωνα το 430 π. Χ.
Ο Πυθαγόρας ειναι μακραν το μεγαλυτερο παράδειγμα μεταστροφης καθως από τον εωσφορισμο κατεληξε να διδασκει μυστικα τον έναν αληθινο θεο δημιουργο των παντων.
ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ “ΕΧΘΡΟΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ο σοφιστης Πρωταγορας διδασκε ότι το πραγματικο θειον είναι αγνωστο στους ανθρωπους, ενώ οι θεοι της αρχαιας θρησκειας ηταν δαιμονικοι- ανύπαρκτοι. 
Αμεσως τον καταδιωξαν ανελεητα οι Ενραιοι ιερείς, του έκαψαν τα  βιβλία του στην αγορα της αρχαιας Αθηνας. Στο εργο του περι θεων γραφει οτι δεν ξερει αν υπαρχουν οι θεοι (Διογενης Λαερτιος, Φιλοσοφων βιοι, IX 52).
Το ιδιο αναφερουν και οι : Φιλοστρατος, Βιοι Σοφιστων, I 10, 3˙ Ησυχιος, Ονοματολογος˙ Σεξτος Εμπειρικος, Προς μαθηματικους, IX 55).
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ Ο ΠΡΟΔΙΚΟΣ Ο ΚΕΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΚΩΝΕΙΟ.
Ο ΣΤΙΛΠΩΝ Ο ΜΕΓΑΡΕΥΕΣ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ. ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΤΙΛΠΩΝ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΕΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ (ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΛΑΕΡΤΙΟΣ Π.116 ). ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
Ο Αναξαγορας διδαξε οτι ο υλικος κοσμος δεν ειναι αιωνιος, αλλα ειναι δημιουργημα του ανθρωπινου μυαλου, ενω τα αστρα δεν ειναι θεοι, αλλά διαπυρες μαζες. 
Ο Αναξαγαρας λιγο  ελλειψε να χασει τη ζωη του απο το Αθηναικο ιερατειο και τον δαιμονισμενο οχλο, διοτι ειπε την επιστημονικη αληθεια,οτι υπαρχει μονον ο ενας Θεος δημιουργος,
Ο Ξενοφανης διδαξε για τον ενα Θεό και αρνηθηκε, το εωσφορικο δωδεκαθεο,τον ανοητο πολυθεισμο και την φαιδροτητα της αρχαιας Εβραικης-Φοινικικης θρησκειας.
Ο ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.
Ο Επικουρος, αρνηθηκε την υπαρξη των δαιμονων της αρχαιας θρησκειας  και την υπαρξη του βασιλειου του Πλουτωνα στον Άδη, στους Νησους των Μακαρων κλπ.
Ο Ευημερος χαρακτήρισε τους θεους, τους δαιμονες της αρχαιας θρησκειας, ως καποιους επιφανεις Ελληνες της παλιας εποχης, τους οποιους θεοποιησαν οι μαυροι μαγοι ιερεις και επεβαλαν την λατρεια τους στους αμαθεις οχλους για να καταστρεψουν την Ελλαδα. 
Το ιδιο πραγμα ακριβως μας αναφερει στο βιβλιο του Ευτερπη ο Ηρόδοτος, ότι οι αλλόδαποι σκλαβοι από την Αιγυπτο αλλαξαν τα ονόματα των δαιμονικων θεων με Ελληνικαγια να είναι οικια στους Ελληνες.
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.
Ο Ιουλιανός προσπάθησε να εξαναγκασει τους Ελληνες χριστιανους να αποδεχτουν, πως εαν αποκηρυξουν τον παγανισμο θα έπρεπε παραλληλα να τον αποκηρυξουν και τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Ο εβραιος εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους. 

 
 
Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος : 
 
 
Ας μη φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος. 
 
 
Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστολη.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).

Επισης συμφωνα με τον μεγαλο εκκλησιαστικο πατερα τον Ευσεβιο της Καισαρειας, ο Ιουλιανος ως γνησιος εωσφοριστης, θα αναφερει οτι : 


H μεν των Φοινικων δοξα, σοφων τα θεια και επιστημων.
 
 
Εδω ο εωσφοριστης, δωδεκαθειστης νεοταξιτης εξυμνει τον μεγαλο μαυρο μαγο τον Εβραιο Καδμος, και επισημαινει οτι οι Φοινικες ειναι σοφοι και μεγαλοι επιστημονες για αυτο γνωριζουν τα παντα σχετικα με τον “αληθινο” θεο.
 
 
Οτι  o Καδμος ηταν εβραιος-φοινικικης καταγωγης και μεγαλος μαυρος μαγος μας το αναφερει αμετρητες φορες μεσα στο εργο του Ευτερπη , ο Αγιος και ιερος Ηροδοτος.   
ΟΙ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.
Αναυδοι θα εχουν μείνει οι ιεροι αρχαιοι Φιλοσοφοι απο την ακατανοητη “υπερασπιση” τους από τους σύγχρονους “αρχαιολάτρες-εωσφοριστες δωδεκαθειστες -αριστερους”.
Απο τεραστια οργη διακατεχονται οι μεγαλοι σοφοι, διοτι τους ταυτιζουν οι συγχρονοι “αρχαιολάτρες” με τους δαιμονικους θεους της αρχαιας θρησκειας και με τον χυδαιο-αγραμματο οχλο, ο οποιος ποτε δεν μπορεσε να δωσει πολιτισμό και για αυτο καταδίωκε τους Ελληνες Φιλοσοφους, βρισκομενος στην ιδια πνευματικη εξαθλιωση που ειναι είναι και οι σημερινοι νεοραγιαδες.
Ξαφνικα καποιοι φανατικοι, αμαθεις-εμπαθεις συγχρονοι παγανιστες “αρχαιολάτρες” εχρισαν τους εαυτους τους υπερασπιστες των μεγαλων Ελληνων φιλοσοφων. 
Ολα αυτα την ιδια στιγμη που επι πολλους αιωνες οι αλλοδαποι προγονοι τους, οι εωσφοριστες σκλαβοι από την Αιγυπτο, τους θανατωναν με κωνειο, τους εκαιγαν τα βιβλια, τους εκλειναν της φιλοσοφικες σχολες, και τους έστελναν στην εξορια.
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο πολιτισμο στον Ελληνικο εφερε την παγκοσμια αποδοχη του Ευαγγελικού κηρυγματος. 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην ανασταση και την μεταμορφωση του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου, που υπηρξε ο κορυφαιος πολιτισμος του κοσμου.
 Σκεφτείτε ότι αυτό το ανεκτιμητο διαμαντι το κατεστρεψε το δωδεκαθεο, μεχρι που ηρθε ο Χριστιανισμος και επανεφερε στην ζωη τον κορυφαιο πολιτισμο του κοσμου.
Οι Φιλοσοφοι, που εικονίζονται συχνα στους Χριστιανικους ναους μας, αυτό μας δειχνει το ποσο σεβοταν τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο. 
Επισης εάν ηταν τα πραγματα όπως τα λενε οι δωδεκαθειστες, δεν θα επεττρεπε στους χρισιτανους της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας να ξανανοιξουν της φιλοφοφικες σχολες και να επιδωθουν με ζηλο στις σπουδες της αρχαιας Ελληνικης γραμματειας (Πλατων, Αριστοτέλης, Ομηρος κλπ).
Για τους ιδιους λογους δεν θα επετρεπε να βαφτίζονται οι χριστιανοι με αρχαιοελληνικα ονόματα, ουτε θα ανακηρυσε αγιους, τοσους ανθρωπους με αρχαιοελληνικα ονόματα. 
Τα αρχαιοελληνικα ονοματα τιμωνται ως σγια απο την Εκκλησια και δεν υπαρχει κανενα ζητησμα εαν επιθυμει να βαπτιστει κάποιος με αρχαιοελληνικο ονομα.
Τα αρχαια ονοματα εχουν πολυ ξεχωριστη θεση στην Ορθοδοξια, για αυτο αναφερεται οτι μπορει να βαπτιζεται κάποιος και με αρχαιοελληνικο ονομα. 
Πολλοι Αγιοι της Ορθοδοξιας μας  ειχαν βαπτιστει με αρχαιοελληνικα ονοματα.
Να περασω στο σημειο αυτό να αναφερω μερικα ονόματα αγίων- μαρτυρων με αρχαια Ελληνικα ονοματα: Αφροδίτη, Αθηνά, Αδαμαντινη, Αντιγονη, Ασπασια, Δωδωνη, Ελπινικη, Ερασμια, Θαλεια, Θεανω, Καλλιρροη, Κλειω, Πηνελοπη, Σαπφω, Ερατω, Χαρικλεια κτλ.
Υπάρχουν πολλοι Αγιοι Ιεραρχες, μαρτυρες κτλ,με το όνομα Αλεξανδρος (29 Μαϊου,10 Ιουνίου,1 Αυγούστου κτλ). Ακομη εχουμε Αγιες με το ονομα Αλεξανδρα (21 Απριλίου, καί 3 Μαρτίου), αλλα και Αγιες Αλεξανδρια (20 Μαρτιου καί 18 Μαιου).
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
Αρης (19 Δεκεμβρίου) όσιος Άρης (13 Δεκεμβρίου), 2 αγίες Αριάδνη (22 Αυγουστου και 18 Σεπτεμβριου). Αγία μάρτυς Αρτεμια (7/6) και τρεις Αγιοι με το ονομα Αρτεμιος (24/3, 20/10, 23/6), όπως και τρεις Αγιοι με το ονομα Αχιλλεας (24/4, 20/8, 4/1).
Η Εκκλησια τιμα και τον Αγιο Ομηρο στις 10 Απριλιου, ενώ η λιστα των Αγιων με αρχαιοελληνικα ονοματα τεραστια.
ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕ.
Η ιστορια, μας εχει διδαξει οτι καμια θρησκεια -ιδεολογια δεν αφανιστηκε ποτε με βιαιο τροπο. 
Παντοτε ολα τα υγιη κυταρα ολων των κοινωνιων απο την αρχαιοτητα αντιδρουν σε καθε διωγμο και αδικια.
Ολες οι  θρησκειες που υπέστησαν διωξεις και περιορισμούς, ανδρωθηκαν και αναπτύχθηκαν περισσότερο και βγήκαν τελικά ωφελημένες από τις διώξεις.
Οι αρχαιες θρησκειες και εν προκειμενω η αρχαιοελληνικη θρησκεια ειχε καταρρευσει πολυ πριν εμφανιστει ο Χριστιανισμος. 
Η καταρρευση του Φοινικικου δωδεκαθεου προηλθε  απο την δραση των σοφιστων-φιλοσοφων και των επιστημονων και ειχε σβησει στα ρωμαικα χρόνια. 
Οι εργασιες των ιστορικων εκεινων των εποχων επιβεβαιωνουν το γεγονος αυτο, οπως αυτα του Πλουταρχου, του Παυσανια, του Στραβωνα, του Πολυβιου κλπ, στα οποια διαπιστωνεται ο μαρασμος και η εγκαταλειψη στα ιερα. 
Ο Στραβων τον 2ο μ.Χ. αιωνα αναφερει χαρακτηριστικά για τους Δελφους: σημερον και αυτος ο ναος των Δελφων εχει  εγκαταληφθει (Στραβ. 9,15).
ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο αληθινος Ελληνας δεν μπορει να ειναι εωσφοριστης, οπως δεν ηταν και οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι. 
Ο χριστιανισμος δεν εβλαψε τον Ελληνισμο, αλλα τον διεσωσε απο την παρακμη και του εδωσε νεα πνευματική δύναμη, για να συνεχισει την πορεια του.
Ο εκχριστιανισμος των λαων σημαινε σε μεγαλο βαθμο και τον εξελληνισμο τους.
Οι Αλλοδαποι με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο. Κατεδάφισαν τα ιερά, εξαφάνισαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων. 
Οι ατυχοι Ελληνες οι οποιοι επεζησαν απο της σφαγες των εωφσοριστων, εγιναν δουλοι, οπως για παραδειγμα οι ειλωτες της Λακωνικης, οι Πενεστες στην Θεσσαλια. 
Επισης ειχαμε τους Αφαμιωτες στην Κρήτη και πολλους αλλους σε διαφορα μερη της Ελληνικης επικρατειας.
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
Η ιστορια της αρχαιας Ελλαδας αποτελουσε δυστυχως ενα συνεχες πεδιο πολεμικων εμφυλιων σπαραγμων.
Ορισμενες απο αυτες υπηρχαν μονον για να πολεμουν, όπως η στρατοκρατικη Σπαρτη, στην οποια οι πολιτες ηταν ισοβιοι ενεργοι στρατιωτες, ορκισμενοι να σπερνουν τον ολεθρο στους υπολοιπους Ελληνες. 
ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ-ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ.
ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ- ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ” ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ;
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν “ανθέλληνες”, έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια.
 
Εξαιτιας της υπερμετρης αγαπης τους για τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο διαμαρτύρονται 

εντονα προς τον Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται μονον με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
 

H Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της  Ελληνικης
φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικης διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
Στο περασμα των αιώνων ο χριστιανισμος ειναι ο βασικοτερος παραγοντας που διαμορφώνει τον χαρακτηρα του Ελληνικου κρατους σε σχεση με τα αλλα εθνη. 
 
Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

 
 
 
Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματω
 
 

Εαν ηταν εβραιοι οι αγιοι ιεραρχες δεν θα εκαναν τον Ιουδαικο χριστιανισμο Ελληνικο μεσα απο την 

εισαγωγη της Πλατωνικης διδασκαλιας, ουτε θα εβγαζαν λογους και συγγραμματα εναντια στους Ιουδαιους.

 
Φυσικα πανω απο ολα δεν θα σπουδαζαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα.

 
Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.
 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε το απογειον της ανθρωπινης εξελιξεως και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
 
 
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
 
 
Την Ελληνικοτητα του χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης.
 
 
Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
 
 
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής αρχαιότητας ο Πλατων μαζι με τους Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια, αλλαξαν τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

 
Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε το μοναδικο, ουτε ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων. 

 
 
 

OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
 
 
Απο την εποχη του Αγιου Κωνσταντινου εως και την εποχη του Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. 
 
Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 
 
Την εποχη εκεινη και οι πεντε νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των χριστιανων αυτοκρατορων. 
 
 
Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν  στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 
   
 
 
Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

 
Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  
 
Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 

Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.
 
Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.


Στα πλασια των “εχθρικων” τους σκοπων αμεσα οι αυτοκρατοτρες θα εκλειναν την φιλοσοφικη σχολη της Ελληνιδος Υπατιας.

Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους. 
 
 

 

Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 
 
 
Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.
 
 
Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον. 
 
 
 

Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.

 

Ο Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυσει την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.
 
 
Το 425 μ.χ. με διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

Την ιδια εποχη με την Υπατια στην Αιγυπτο εζησε και η Ευδοκια-Αθηναις στην Κωνσταντινουπολη.
 
Η Ευδοκια συνδυασε αριστα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα με την Χριστιανικη πιστη.
 
Η αγια Ευδοκια-Αθηναις  ηταν νεοτερη απο την Υπατια,την οποια την ειχε ως πρωτυπο με αποτελεσμα να οδηγηθει στον χριστιανσιμο.
 
 
Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ THN ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ-ΑΘΗΝΑΙΣ.
Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. 

Η Ελληνιδα Ευδοκια-Αθηναις εβαλε τα θεμελια μετα τους τρεις ιεραρχες για την ανοδικη πορεια του Ελληνισμου και της αυτοκρατοριας. 

Παραλληλα με την Ελληνικη φιλοσοφικη σχολη η αυτοκρατειρα Ευδοκια θωρακιζε τον Ελληνισμο σε ηθικο-πνευματικο και σε πολιτικο και σε στρατιωτικο επιπεδο.  
 
Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
 

 

Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της αυτοκρατοριας αγαπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.
 

 

Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν
πολιτιστικα

 οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.

 
 
 

Ειναι εντελως αδυνατον διανοουμενοι οπως οι τρεις ιεραρχες, η Αγια Ευδοκια, η Αννα Κομνηνη και αρκετοι αλλοι να μην ηταν σε θεση να επιδειξουν παρομοιο επιστημονικο εργο οπως αυτο των αρχαιων. 
 
 
 
Η Αγια Ευδοκια-Αθηναις ειναι η πρωτη Ελληνιδα φιλοσοφος-ρητορας και αποτελει προδρομο της μεγαλης Αννας Κομνηνης.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως  

;
 
 

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
 

Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 

 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.

 
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


loading...

24 thoughts on “Ο προδότης της Μακεδονίας Αλέξης είναι δωδεκαθεϊστής

  1. ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  2. OXI MONO ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΡΙ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ copy – paste ΓΙΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 5-6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ? ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΕΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΕΝΕΚΕ, ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ! ΡΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ…

  3. ΑΝΑΝΔΡΕ, ΑΝΙΚΑΝΕ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ 12ΘΕΕ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΡΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙ,ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ).

    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ-ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚ ΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ¨ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

    Στην συγχρονη εποχη οι σατανιστες υποδυονται τους “Ελληνες”, ασκωντας αδικη κριτικη μεταξυ πολλων αλλων και κατα των ορων της ζ οικουμενικης συνοδου, οτι δηθεν μεσω αυτης υβριζεται ο Ελληνισμος.

    Στα πλαισια των ιδιων υποχθονιων σκοπων τους διαδιδουν ψευδος οτι η Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη που συγκαλεσε την Ζ οικουμενικη συνοδο ουι ηταν Εβραια.

    ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ.

    Η Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη ειχε πεθερο τον αυτοκρατορα τον Κωνσταντινο τον πεμπτο ο οποιος ηταν γιος του Λεοντα του τριτου.

    ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ Δ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ.

    Μολις πεθανε ο Λεων η βασιλισσα Ειρηνη ως χριστιανη, ειχε σαν πρωτο και μοναδικο στοχο την αποκατασταση των εικονων, ειδικα μετα
    από τον απιστευτο εμφυλιο που ζουσε.

    Ενας Ελληνικος εμφύλιος ο οποιος κατεστρεφε πολύ ασχημα το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος σε πνευματικο, ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο και κοινωνικο επιπεδο.

    Η Ελληνιδα Ειρηνη εκανε πολλες φιλανθρωπιες και εκκλησιαζοταν συνεχεια, ενώ εχτισε και Εκκλησιες-μονααστηρια.

    Η Ειρηνη σε καμια των περιπτώσεων δεν ηταν εβραια όπως την κατηγορουν. διοτι τοτε δεν θα εκανε την αποκατασταση των εικονων.

    Ουτε φυσικα ονομαζοταν Σαρανταπηχου, όπως ισχυρίζονται οι πανάρχαιοι εχθροι των Ελλήνων οι Φοινικες-Σημιτες δωδεκαθειστες.

    Ότι εχει σχεση με το Χριστο, τον Πλατωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το καταδιωκουν και το συκοφαντουν οι εβραιοι και ολοι οι αλλοι εωσφορικοι λαοι.

    Σαρανταπηχος; ονομαζοταν ο εβραιος από την Τιβεριαδα ο οποιος δημιουργησε την εικονομαχια.

    Μετα την ζ οικουμενικη συνοδο οι Εβραιοι της πολιτικης αριστοκρατιας ειχαν ως απολκειστικο σκοπο να ριξουν την Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη απο τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο.

    Την ανατροπη της Ειρηνης την επιθυμουσαν για να επαναφερουν την εικονομαχια και την απαγορευση της λατρειας των ιερων εικονων,

    Παραλληλα ηθελαν να εκδικηθουν την Ελληνιδα Ειρηνη και να την καταστρεψουν, διοτι αναστηλωσε της ιερες Εικονες.

    Συνεπως οι αλλοδαποι συμβουλοι της Ειρηνης ειχαν διπλο σκοπο.

    Σε περιπτωση που οι δυο ευνουχοι συμβουλοι της Ειρηνης δεν θα ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα προωθουσαν παραλληλα το εναλλακτικο σχεδιο με την γερμανια και τον Καρλομαγνο και τον περιβοητο γαμο μετακυ τους.

    Το μονον βεβαιο είναι ότι οι γερμανοι δεν ηταν σε θεση να αμφισβητησουν εκεινη την εποχη, την εξουσια των Ελλήνων στο Ρωμαικο κρατος δια των οπλων.

    Για αυτό επελεξαν την διπλωματικη οδο.

  4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Ο Καρλομαγνος με τον παπα Λεων, μαζι με τους υπολοιπους νεοταξιτες δεν εχασαν την ευκαιρια που τους παρουσιαστηκε με την περιπτωση της Ειρηνης.

    Αλλωστε το εδαφος ηταν απολυτος ετοιμο, καθως εάν δεν ειχε πεθανει η Ερυθρω (ρετρουδη), η γερμανιδα κορη του Καρλομαγνου , θα ειχε παντρευτει τον γιο της ειρηνης τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο τον εκτο.

    Τωρα λοιπον σκεφτηκε ο Καρλομαγνος να κανει προταση γαμου στην Ειρηνη.

    Οι Ελληνες αξιωματούχοι, διεγνωσαν παρα πολύ σωστα τον θανασιμο κινδυνο, από τον γαμο μεταξυ Ειρήνης και Καρλομαγνου, για αυτό ανετρεψαν με πολύ γρηγορες ενεργειες την Ειρηνη από τον θρονο, βαζωντας στην θεση της έναν πολιτικο αξιωματουχο τον Νικηφορο.

    Με αυτόν τον τροπο ματαιωθηκε την τελευταια στιγμη, για μια ακομη φορα η ανοδος ενός γερμανου,στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.

    Ομως ταυτοχρονα με την πτωση της Ειρηνης οι Ελληνες αξιωματουχοι χωρις να το γνωριζουν ανοιξαν τον δρομο για να ξεκινησει η β φαση της εικονομαχιας.

    Εν αγνοια τους ποραγματοποιησαν οι Ελληνες το σχεδιο των εβραιων για την ανατροποη της Ελληνιδας Ειρηνης.

    Καταρριπτονται λοιπον ολα αυτα τα οποια ισχυριζονται οι Χριστομαχοι-Ελληνομαχοι για την αυτοκρατειρα Ειρηνη και την Ζ οικουμενικη συνοδο.

    ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ

    Εδω και δεκαεριες οι παγανιστες αναπαραγουν τα ιδια ασυστολα και αβασιμα ιστορικα ψευδη, οτι η ορθοδοξια
    -χριστιανισμος κατεστρεψαν τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

    Εντουτοις τα ιστορικα γεγονοτα μας δειχνουν το ακριβως αντιθετο.

    Αυτο ειναι οτι οι παγανσιτες ηταν οι μεγαλοι διωκτες του αρχαιου Ελληνικου πνευματος.

    ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

    Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν "ανθέλληνες", έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια.

    Εξαιτιας της υπερμετρης αγαπης τους για τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο διαμαρτύρονται
    εντονα προς τον Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται μονον με το εωσφορικο δωδεκαθεο.

    H Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της Ελληνικης
    φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικης διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Στο περασμα των αιώνων ο χριστιανισμος ειναι ο βασικοτερος παραγοντας που διαμορφώνει τον χαρακτηρα του Ελληνικου κρατους σε σχεση με τα αλλα εθνη.

    Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
    αυτοκρατοριας εδραιωνεται σταθερα μεσα απο την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

    Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

    Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματω

  5. ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟ ΜΑΦΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΑΝΕ ΜΥΤΕΣ ΚΟΒΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΒΑΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΡΗΚΑΝΕ 5-6 ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΘΙΚΤΑ ΟΥΤΕ ΚΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

  6. Από της μεγαλύτερες παπαριές που ποτέ διάβασα! Κάποιος δαιμονισμένος παπάς τα έγραψε.
    Όσο για τα προκυνημένα στον εβραιοχριστιανισμό γενιτσαρόπουλα, έχω να πω.

    Πέστε μπρούμητα προς ξεροσαλέμ μεριά και πείτε τρεις το "πάτερ ημών εκ σιών"

    Οι 12θειστες, στους οποίους ΔΕΝ ανήκω αλλά σέβομαι, πιστεύουν ότι οι μύθοι
    όπως και οι θεοί ήταν αλληγορικές ιστορίες που πλάστηκαν
    για να εναρμονίσουν το άτομο και τη φυλή με την Ελληνική κοινωνία και τη
    φύση Και δεν έχουν καμια σχέση με τον εκδικητικό θεο των εβραίων γιαχβέ.

    Και επέτυχαν, ότι η Ελλάδα έπλασε, τα ΠΆΝΤΑ που όλος ο κόσμος υποκλείνεται,
    ήταν με την στήριξη των Ολυμπίων, όλες οι καταστροφές που ακόμα συνεχίζουν,
    είναι με το δάκτυλο του λεπρού εβραιοχριστιανισμού!

  7. Εαν ηταν εβραιοι οι αγιοι ιεραρχες δεν θα εκαναν τον Ιουδαικο χριστιανισμο Ελληνικο μεσα απο την εισαγωγη της Πλατωνικης διδασκαλιας, ουτε θα εβγαζαν λογους και συγγραμματα εναντια στους Ιουδαιους.

    Φυσικα πανω απο ολα δεν θα σπουδαζαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα.

    Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

    Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε το απογειον της ανθρωπινης εξελιξεως και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.

    Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.

    Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.

    Την Ελληνικοτητα του χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης.

    Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.

    Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής αρχαιότητας ο Πλατων μαζι με τους Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

    Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου Ελληνικου πνευματος.

    Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια, αλλαξαν τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

    Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

    Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

    Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε το μοναδικο, ουτε ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

    Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων.

    OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

    Απο την εποχη του Αγιου Κωνσταντινου εως και την εποχη του Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα.

    Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια.

    Την εποχη εκεινη και οι πεντε νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των χριστιανων αυτοκρατορων.

  8. Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο.

    Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

    Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.

    Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους.

    Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.

    Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

    Στα πλασια των "εχθρικων" τους σκοπων αμεσα οι αυτοκρατοτρες θα εκλειναν την φιλοσοφικη σχολη της Ελληνιδος Υπατιας.

    Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
    εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους.

    Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια.

    Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

    Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον.

    Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.

    Ο Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυσει την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.

    Το 425 μ.χ. με διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

    Την ιδια εποχη με την Υπατια στην Αιγυπτο εζησε και η Ευδοκια-Αθηναις στην Κωνσταντινουπολη.

    Η Ευδοκια συνδυασε αριστα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα με την Χριστιανικη πιστη.

  9. Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
    ,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

    Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες.

    Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους.

    Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ"ΑΝΤΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ" ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥΒ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΓΕΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΡΕΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ "ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ". ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΕ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΙΝΚΣ, ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

  10. ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΙΠΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.

    ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΦΕΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ ΓΥΝΑΙΚΟΤΕ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΑΙ, ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.

  11. MOLIS ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 12ΘΕΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ.

  12. Δεν γνωρίζω για τον k. Γιαννόπουλο ούτε και για την διένεξη σας, αλλά όταν γράφεις " ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ" ενοείς όλους τους Έλληνες? τον Αριστοτέλη, το Πυθαγόρα, τον Αλέξανδρο τους πάντες αρχαίους προγόνους μας, αυτό εμένα με λέει ότι είσαι ένα απόβρασμα της κοινωνίας, ένας μουνί ντυμένο εβραιοχριστιανός που καμία σχέση δεν έχει με την Ελλάδα εκτός του ότι έχει μια Ελληνική ταυτότητα.

  13. πουσ'ρε ζαγκλαρ? θα πας αυριου στην συκια εκει στην χαλκιδικη να φας μπιριζολ'ς εκει στου πανηγυρ?

  14. Δεν ξέρω τι κάνουν οι δωδεκαθεϊστές, αλλά εγώ σαν άθεος με σεβασμό στα σεβασματα
    των προγόνων μας, όταν ακούω για χριστιανισμό και χριστό, απλώνει ο
    παντελής μου σκεφτόμενος την μελαχρινή κωλάρα της μαρίας!

  15. Θα το ήθελα παρά πολύ να βρίσκομαι σε ένα πανηγύρι αυριο πατριώτη,
    όχι βέβαια για την μαρίκα, αλλά κατά πρώτον να ζήσω αυτή την χαρά όλων,
    να ακούσω κλαρίνα, παρότι βουρκώνο πάντα, και να γιορτάσω με τον τρόπο μου
    τις αρχαίες μας παραδώσεις των Εθνικών Ελλήνων κάτι χιλιάδες χρόνια πριν
    μας εμφανισθεί αυτή η χολέρα του εβραιοχριστιανισμού.

    Δυστυχώς βρίσκομαι πολύ μακριά.
    Από που ίσι αν επιτρέπιτι? Μήπως ίσι θκός μας Χαλκιδικιώτς?

  16. POION ARISTOTELH ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΡΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ.

    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΗΡΟΔΟΤΟ, ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ΕΚΑΤΑΙΟ ΜΙΛΗΣΙΟ, ΣΤΡΑΒΩΝ, ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

    ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  17. Ο Σταγειρίτης και πατριώτης μου Αριστοτέλης ήρθε από Αίγυπτο?

    Ρε συ, πέσε μπρούμητα αμέσως προς jerusalem μεριά και πες τρεις
    φορές το "πάτερ ημών εκ σιών" άντε μη σε χέσω τσογλάνι γαμώ
    τα γράμματα που έμαθες, ανθελληνικέ αρουραιε.

  18. κομουνιστης ειναι
    η θρησκεια του ειναι ο κομουνισμος και οχι ο 12θεισμος πανηληθιε!

  19. Ειναι γνωστο οτι οι εωσφοριστες του Φοινικικου δωδεκαθεου προερχονται απο κομμουνιστικες-Αριστερες ιδεολογιες, ειτε ειναι παγανιστες πρακτορες των τουρκικων μυστικων υπηρεσιων.
    Οι πρακτορες αυτοι εισερχονται σε διαφορες παγανιστικες ομαδες και στην συνεχεια δινουν τις κατευθυνσεις για το πως θα χτυπησουν τον Ελληνισμο και την Ορθοδοξια.
    Ακομη πολλοι απο αυτους ειχαν θητευσει στην ανενταχτη αναρχικη αριστερά.
    Τα περισσοτερα στελεχοι των εωσφορικων δωδεκαθειστικών ομαδων προερχονται από τον χωρο της αριστερας.
    Μεσα στα αρθρα, στα περιοδικά τους και στις ιστοσελίδες τους, φανονται ξεκαθαρα οι κομμουνιστικες τους ιδεολογιες.
    Εαν προσεξετε ολοι αυτοι στις αρχες δηλωνουν παντοτε αθεοι "αγνοι" ιδεολογοι μαρξιστες οι οποιοι στην συνεχεια τελειως "συμπτωματικα" και αναπαντεχα γινονται πολυ θρήσκευομενοι ανθρωποι ως λάτρεις των διαμονικών θεων των Φοινικων και Αιγυπτιων .
    Αυτο ειναι μια ακομη αποδειξη οτι οι κομμουνιστες χρησιμοποιουν ως προσχημα την αθεια.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.
    Ειναι επιτημονικα αποδεδεγμενο οτι οι ανθρωποι απο την φυση τους ειναι θρησκευμενα οντα (Πλουταρχος Ηθικα,προς Κωλωτην 31D-E).
    Δεν υπηρξε ποτε κανενας ανθρωπος απολυτως αθεος, διοτι στην περιπτωση της αθειας ο ψυχισμος βρισκεται σε λανθανουσα κατασταση (διαταραχες).
    Αλλωστε οπως εχει αναφερει ο ανθρωπολογος J. Quatrefages « η αθεια ειναι το πιο ανωμαλο καθεστος της ψυχης » (ΘΗΕ, τομος 6,στ.537).
    Ο Ευρωπαικος νεοταξικος ορθολογισμος, του οποιου παιδι υπηρξε κουμμουνισμος, δεν είναι τιποτε αλλο απο υποκαταστατο του δυτικοευρωπαικού κατ επιφασιν “χριστιανισμου”.
    Στον ορθολογιστικο σατανιισμό, την πιστη στον Θεο την αντικατεστησα ν με την πιστη στο ανθρωπινο μυαλο.
    Ενδεικτικη ειναι η ιδρυση της θρησκείας του “ορθου λογου" απο τους δολοφονους εωσφοριστες, “διαφωτιστες” , τους πρωτεργατες της Γαλλικης επαναστασης.
    ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ
    Στην συγχρονη εποχη οι σατανιστες υποδυονται τους “Ελληνες”, ασκωντας αδικη κριτικη μεταξυ πολλων αλλων και κατα των ορων της ζ οικουμενικης συνοδου, οτι δηθεν μεσω αυτης υβριζεται ο Ελληνισμος.
    Στα πλαισια των ιδιων υποχθονιων σκοπων τους διαδιδουν ψευδος οτι η Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη που συγκαλεσε την Ζ οικουμενικη συνοδο ουι ηταν Εβραια.

  20. Με την ιδιότητα του κτηνιάτρου, σε συμβουλευω:
    Κάθε βράδυ πριν πας για νανάκια, ένα χλιαρό ντουσάκι, δύο έως τρία δάκτυλα
    down there, και μια χλαπατης για στανιαρισμα, ενίοτε να λες και δύο τρις
    φορές γονυπετής προς jerusalem μεριά και το "πάτερ ημών εκ σιών"

    Επίσεις ξέχασες να αναφέρεις, ότι εμείς οι "Εθνικοί Έλληνες" που δεν
    προσκυνήσαμε την σιών, είμαστε σε συμμαχία με τους "νεφελιμ"!!!

  21. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΧΑΛΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΟΠΒΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΛΠ.

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ, ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.

  22. ντουσακι ντουσακι ντουσακι τραβα το καζανακι!!! αα ρε κουφαλιτσα ζαγλα'ρ θα ςεχουμι τον χειμωνα να διασκεδαζουμι κατι τις? για να ιδουμι….

  23. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ο νεος κλοουν της γυφτοσυμμοριας ζαγκλος (σαχλος)
    πρεπει να παραδεχτειτε οτι ειναι ο πιο ωραιος
    απο οτι εχει παρελασει μεχρι στιγμης απο το θεατρακι του αρτεμη ψωρρα
    ποια πατρινια μορφεας ταραρομ μεγιστιας ευταξιας πατερακης αορατομπεσαλης χαχαχαχαχα

    εδω μιλαμε για τον επιχειρηματια!!! Ανορθογραφο!!! και κατα περιεργο
    τροπο ολοι τους πασχουν απο Ανορθογραφια
    δηλαδη μοιαζουν του αρχισυμμοριτη
    ολοι τους παραμορφωμενοι επενδυτες αλλα
    και παγκοσμιοι διοικητες καλης συμπεριφορας
    του Ο Η Ε και συνεργαζομενοι με τη Ν Α Σ Α

    Βεβαια αυτοι οι διεθνεις οργανισμοι ουτε
    που τους ξερουν αλλα δεν πειραζει φτανει
    που τους ξερει ο zaglaras ο γελοτοποιος της συμμοριας και μαλιστα υπ αριθμον 1 ενα

  24. Μα δεν μπορώ να καταλάβω που κολλαει το όνομα μου με τον απατεώνα Σωρα?
    Όσο για τα άλλα που με χρεώνεις, απατεώνας κλπ, από που ρε μουνόσκυλο?
    Από τον πρωκτό σου τα έβγαλες μωρή γκόλφω?

    Μα τι αρωστεια είναι αυτή που κουβαλάτε ρε ντεμέκ Έλληνες?
    Τουρκοσποροι γαμώ την ράτσα σας, προσκυνημένες μαρικες, μίσος, φθόνος,
    θρησκευτικός σκοταδισμός, κακία και σκατό παράγεται και μόνο, εγώ
    βέβαια κατά βάθος σε λυπάμαι και συμεριζωμε εν μέρη την δυστηχεία σου,
    αλλά γκόλφω είσαι μόνο για τον μπούτσο…..

Comments are closed.