Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ «ΘΗΡΙΟ» ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΤΣΙΜΠΑΕΙ» ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ...


ΠΑΛΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του», λέει μια παλιά σοφή παροιμία.
Έτσι και ο ψευτοαριστερός λαγός Τσίπρας...
«κουνιέται» και πάλι (με τις αδύναμες από πολλές απόψεις πλάτες της ετοιμόρροπης Ε.Ε.) απέναντι στην μόνη δύναμη που μπορεί να απεγκλωβίσει την Ελλάδα από τον βρόχο των μνημονίων...

Αλλά από προδότες τί αλλο περιμένει κανείς;

Το 2015 ενώ η Ρωσία ήταν έτοιμη να μας βοηθήσει με προφάσεις και καθυστερήσεις, ο Τσίπρας παρέδωσε τη χώρα στους τοκογλύφους και έφερε το τρίτο μνημόνιο!!!

Τώρα κατ επιταγήν των εν διαλύσει ευρωπαίων «εταίρων» σε ένα θρίαμβο παράλογης πολιτικής ανηθικότητας, η ψευτοαριστερή κυβέρνηση,  προσπαθεί να παραστήσει τη Ρωσία ως εχθρό της Ελλάδας!!! 

Παρ όλο που η Ρωσία επέλεξε να μη προχωρήσει σε κλιμάκωση των αντιποίνων για τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών, η Αθήνα συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον της Μόσχας με συκοφαντικά δημοσιεύματα και άρνηση έκδοσης βίζα σε Ρώσους κληρικούς.

Aυτήν την εβδομάδα, αρκετοί κληρικοί της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ανέφεραν ότι ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος αρνήθηκε τη χορήγηση βίζας χωρίς να τους παράσχει εξηγήσεις.

Η τελευταία αυτή ανεξήγητη άρνηση, οδήγησε το Ρωσικό ΥΠΕΞ να εκδώσει ανακοίνωση και να ζητάει εξηγήσεις από την ελληνική πλευρά.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, επεσήμανε πως οποιαδήποτε διάκριση στις εκδόσεις βίζας είναι απαράδεκτη.

«Το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί πάντα στενά την κατάσταση γύρω από τις εκδόσεις βίζας για τους Ρώσους πολίτες. Ασφαλώς, οποιαδήποτε διάκριση όσον αφορά στην έκδοση κάποιας βίζας, είτε έχει να κάνει με τη χώρα, είτε με το επάγγελμα είτε με τη θρησκεία, είναι απαράδεχτη», δήλωσε.

Την ίδια ώρα διακινούνται σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, διαρροές του Μαξίμου ότι δήθεν ρωσικός δάκτυλος «οργανώνει» επεισόδια σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο!!!

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι: «η Μόσχα ετοιμάζει ταραχές στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο» με χαρακτηριστικό τίτλο «Μπουρλότο στην ΔΕΘ από το μαύρο μέτωπο και τα δίκτυα της Μόσχας - Επιστρατεύουν παρακρατικούς μηχανισμούς».


Η Μόσχα απάντησε στις προκλητικά ψευδείς κατηγορίες με μια οργισμένη ανακοίνωση:

«Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό το δήθεν δημοσίευμα» δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι «η Ρωσία ποτέ δεν παραβίασε την κυριαρχία, τη δημόσια τάξη, ή την Κρατική Ασφάλεια της Ελλάδας.

Τέτοιες εχθρικές και ηλίθιες επιθέσεις προς την Ρωσία, είναι ντροπή για την ελληνική δημοσιογραφία, και φαίνονται παράλογες, ενάντια στον σεβασμό μας προς την Αθήνα, ως ισότιμο εταίρο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΙΣΩΝΕΤΑΙ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΛ6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛ6:ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΩΣΙΚΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή