Κ.Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα επαναφέρει το κατώτατο όριο εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Την επαναφορά του κατώτατου ορίου εισαγωγής σε ΤΕΙ και ΑΕΙ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλους τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων με ανάρτησή του στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προτρέποντας παράλληλα όσους «απέτυχαν» στις εξετάσεις να συνεχίσουν να αξιοποιούν τις ευκαιρίες της της ζωής που είναι γεμάτη από «εξετάσεις».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται και στην εισαγωγή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με πολύ χαμηλή βαθμολογία, η οποία τονίζει πως υπονομεύει την έννοια της ανώτατης εκπαίδευσης.

«Από το 2005, ως νέος Βουλευτής, είχα υποστηρίξει την καθιέρωση ενός κατώτατου ορίου εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Η ρύθμιση αυτή πρέπει να επανέλθει. Και θα επανέλθει από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει.

«Τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα δεν κινδυνεύουν από την αξιολόγηση, από την θέσπιση κανόνων και κριτηρίων. Απειλούνται όμως από μια ισοπεδωτική λογική που εν τέλει τα απαξιώνει», προσθέτει ο ίδιος.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ........ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......ΤΩΡΑ.......ΚΟΥΛΗ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ........ΜΟΚΟ........ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΕΕΕΕ;......ΜΟΚΟ.......ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ........ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ......ΠΟΥ ΠΕΙΓΕ........ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ........ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ........ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..........ΜΟΚΟ...........ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...