Καρανίκας: Γελάω με τα στελέχη της ΝΔ

Σε ανάρτησή του κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι πάσχει από λογική, κάνοντας λόγο για «βελουτέ επιχειρήματα», ενώ κάνει προσωπική αναφορά στην Σοφία Βούλτεψη και τον Άδωνι Γεωργιάδη
Την ευκαιρία να λοιδoρήσει στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρήκε για μία ακόμη φορά μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Σε ανάρτησή του, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της ΝΔ για το διάγγελμα Τσίπρα, κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι πάσχει από λογική, κάνοντας λόγο για «βελουτέ επιχειρήματα», ενώ κάνει προσωπική αναφορά στην Σοφία Βούλτεψη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του αναφέρει: «Βλέποντας στις εκπομπές ενημέρωσης τα στελεχη της Δεξιάς καταλαβαίνεις ότι η ΝΔ έχει θέμα λογικής. Επιχειρήματα βελουτέ. Γελάω με Ιωαννίδη και Βουλτεψη….περιμένω φυσικά το νομπελίστα Άδωνη #ΝΔ γελάμε».


 

loading...

9 thoughts on “Καρανίκας: Γελάω με τα στελέχη της ΝΔ

  1. …και με σένα γελάει όλη η Ελλάδα. Ακόμα δεν το πήρες χαμπάρι ρε σαΐνι ;

  2. Γελάμε Με Το Καρανίκας και Στελέχη Της συριζαυγής.

  3. Γελάμε Με Το Καρανίκας και Στελέχη του 15μελούς Της συριζαυγής.

  4. καλα τα λες καρανικα Μεγαλε…..Μπραβο σου.

    Μπεσαλης

  5. κλανιες στα μουτρα του αρνητη στρατευσης μπολσεβικου χολερα-κλανιερα καρανικα!!!!!!!!!

  6. ΤΟ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ , ΜΠΕΣ ΑΛΗ , ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ? ΣΥΜΟΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

  7. ΚΑΡΑΝΙΚΑΑΑΑΑΑΣ……..ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ….31

Comments are closed.