Με μια σακούλα γεμάτη γκαζάκια και με βόμβες μολότοφ είχαν συλλάβει τον Τσίπρα……

Βασικά…μείναμε παγωτό !

loading...

8 thoughts on “Με μια σακούλα γεμάτη γκαζάκια και με βόμβες μολότοφ είχαν συλλάβει τον Τσίπρα……

  1. Φοβερό, και γιατί δεν δημοσιευθηκε πουθενά?
    Κρατικό μυστικό ήτανε? O κούλης γιατί δεν το κάνει σημαία?
    Μα τι μπουρδέλο χώρα είναι αυτή ρε γαμώτο μου?

  2. Μετά από αυτό το άρθρο συμπάθησα τον Τσίπρα (παρόλο που είμαι κατά οποιασδήποτε μορφής βίας)γιατί αποδεικνύεται ότι δεν είναι πιόνι του συστήματος, όσον αφορά τον συνταξιούχο φασιστόμ..τσο ας κάτσει να απολαύσει τη σύνταξη των εξακοσίων ευρώ και την ηλιθιότητα κουβαλά.

  3. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΧΕ 2 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΡΟΚΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΛΑΝΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕΣ!!!! ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΦΑΝΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ!!! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΖΗΜΙΑΙΑ!!!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ……Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΚΥΣ!!!!
    ΕΕΕ ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ…….

  4. ενα πραγμα σαν το σπιτι σου μπουρδελο !!!

  5. ΜΗ ΣΥΝΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ 44ΧΡΟΝΟ ΠΟΥΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ

  6. Kαι ποιος είναι ο αστυνομικός που κάνει την καταγγελία; Το ονοματάκι του δεν το δίνει; ΄Εχω πολύ πιο σοβαρούς λόγους να μην ψηφίζω σύριζα, απ' την ανωνυμη καταγγελία και χωρίς αποδείξεις κάποιου αστυνομικού(;;;;) σε μια εφημερίδα. Αλήθεια σε ποια εφημερίδα; ΄Εχει γούστο να είναι το "μακελειό" ή κανένας "Στοχος" ή μήπως η "Χρυσή αυγή"; Χα χα χα

  7. Δειτε τι γραφουνε ο κουμμουνιστης πατερας του ζαγκλαρα πηδαει το ΘΕΟ ΔΙΑ ντροπη σας

Comments are closed.