Κυριάκο αν ακολουθήσεις την τακτική του Καραμανλή του ”κωφάλαλου” με την επανύδριση του κράτους ,την έβαψες, τα τάγματα εφόδου του συριζα θα καίνε την Αθήνα κάθε μέρα.

Το φίδι θέλει χτύπημα στο κεφάλι με το καλημέρα. Τσάκισε τους συνδικαληταράδες που ρουφάνε το αίμα του απλού πολίτη για να πλουτίζουν και για να διορίζουν τα παιδιά τους αναξιοκρατικά στις καλύτερες θέσεις.
Κλείσε το κωλομάγαζο της ΕΡΤ των 3000 κηφήνων και λειτούργησέ το με 400-500 άτομα. Αυτούς τους βρωμοκουμμουνιστές δεν θα τους λυπηθει κανείς, τα πράγματα ειναι απλά, κατάργησε την υποχρεωτικη συνδρομή στην φασιστική συριζο -ερτ. Οδηγός σου πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτικός των 80’ς η Margaret Thatcher. Χτύπα την αριστερά εκεί που την πονάει περισσότερο, στο δημόσιο και στον συνδικαλισμό και ολος ο λαος θα σε ευγνωμονεί.
Να ιδιωτικοποιησουν την ΕΡΤ και τα πανεπιστημια. Να αναβαθμισουν τη Δημοσια Υγεια και να διωξουν ολους τους λαθρομεταναστες. Να φυλαξουν τα συνορα. Επανιδρυση της χωρας θελουμε και οχι αλλες κοροιδιες. Πληρωνουμε μια αχρηστη ΕΡΤ που κρυβει τα κραξιματα στον Τσιπρα και δειχνει μονο τις αγκαλιες και τα φιλια των κομπαρσων συριζαιων. Επανιδρυση σημαινει μια απο τα ιδια…. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ !!!

loading...

2 thoughts on “Κυριάκο αν ακολουθήσεις την τακτική του Καραμανλή του ”κωφάλαλου” με την επανύδριση του κράτους ,την έβαψες, τα τάγματα εφόδου του συριζα θα καίνε την Αθήνα κάθε μέρα.

  1. ΟΣΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΛΚΟ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ?

  2. 6.15 ,Γιά δες το κάτι δεν πάει καλά με τη μνήμη σου ,Ανοια , αλτσχάιμερ ? όπως και να το πείς γρήγορα στο γιατρό τόση φασαρία έγινε με το κλείσιμο του μπουρδέλου και τοσες ηρωικές μαλακίες αγάλματα και πανηγύρια εστησαν οι αριστεροάπλυτοι όταν το ξανανοιξαν κι εσυ τίποτα ? ΒΛΑΚΑΣ Ή ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ,

Comments are closed.