Δελφικό ιερό η μεγαλύτερη ανθελληνική σφηκοφωλιά












Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο ξεκινα σταδιακα η παρακμη του Ελληνισμου.


Διαβαστε σχετικα Ηροδοτο (β βιβλιο Ευτερπη), τον Μενεξενο του Πλατωνα και τον Ισοκρατη στο εργο του Ελλενης εγκωμιον. 
Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο.
Kαταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 
Οι Ελληνες φιλοσοφοι-σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 
Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες, διοτι καταδικαζαν το ξενοφερτο εωσφορικο δωδεκαθεο.


Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο είναι δαιμονικο, αλλά και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 


Οι Δωδεκαθειστες με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο.

Κατεδαφισαν τα ιερα, ισοπεδωσαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων.

Οι ατυχοι Ελληνες οι οποιοι επεζησαν απο τις σφαγες των εωσφοριστων, εγιναν δουλοι, οπως για παραδειγμα οι ειλωτες της Λακωνικης, οι Πενέστες στην Θεσσαλία. 


Επισης ειχαμε τους Αφαμιώτας στην Κρήτη και πολλους αλλους σε διαφορα μερη της  επικρατειας.

Μελετώντας την αρχαιοελληνική “θρησκεία” είναι εύκολο να διαπιστώσεις τα άπειρα εωσφορικα της στοιχεία.

 Μονιμως εκεινους τους αιωνες είχαμε, αδικες ανθρωποθυσίες Ελλήνων, το φαγωμα των θυσιασμένων (κανιβαλισμος), την δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων, εναντι αδρας αμοιβης, την οποια εισεπραταν οι μαστροποι ιερεις των δαιμονικων θεων.

Ακομη γινοταν ευνουχισμοι ανδρων, θυσιες ζωων, λιτανειες του φαλλου, και σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Εκατομμυρια αθώοι Ελληνες ηταν τα θύματα των δωδεκαθειστων. 
Οι ατυχοι που θυσιαζοταν ηταν κατα κυριο λογο, αθωες, νεες παρθενες και αγνοι νεοι, οι οποιοι θυσιαζοταν από τους παρανοικους δολοφονους, στους βωμους των αιμοβόρων δαιμονων του δωδεκαθεου.
Ολα αυτά τα αισχη γινοταν με εντολες του Δελφικου ιερου. 
Η μαυρη μαγεια, η μαντική, η αγυρτεία, η ψευτοθεραπείες, αποτελουσαν καθημερινοτητα, για τους ιερεις. 
Η μαγεία είχε παρει τρομακτικες διαστασεις στην αρχαια Ελλαδα, προστάτιδά της ηταν η φοβερή τρίμορφη θεά της του σκότους η Εκατη – Αρτεμις, (Κορνουτος, Περι  θεων φυσεως,34,1). 
Ο Σουηδός καθηγητής Μ. Νilsson, ο μεγας μελετητής του παγανισμου, τονίζει πως «οι μαγικές τελετουργίες του παρελθόντος πέρασαν στη λατρεία των θεών και έγιναν ιερές τελετές» (M. Nilsson, Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας, Αθήνα 1977,σελ.109).
Ολο το πολυποίκιλο τελετουργικό της αρχαίας θρησκείας ήταν σαταντιστικο. 

ΑΜΕΤΡΗΤΑ είναι τα εγκλήματά του δωδεκαθεου κατά των Ελλήνων και κατά του Ελληνικου Έθνους. 
Ο αρχαίος Ελληνισμός κοσμος ξεψυχουσε, μαζί με την παραλογη- απαμθρωπη θρησκεια του. 
Ειναι ιστορικα αποδεδεγμενο πως το δωδεκαθεο συμπαρεσυρε στην παρακμη και τον αφανισμο και τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο, μαζί με τον πολιτισμο-ιστορια . 

Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως ο Ελληνισμός αναστηθηκε απο τον Χριστιανισμό. 
Όταν η αρχαια Ελλαδα σαπισε ηθικα, πνευματικα, εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας και του εωσφορισμου, το αποτέλεσμα ηταν να πεσει κατ ουσιαν αμαχητί στους αρχαιους Ρωμαιους.

Ολα τα υπολοιπα εθνη πλεον μας θωρουσαν ξεγραμμενους ως εθνος. 
Ο Ιησους Χριστος μας γλυτωσε μονον από το απολυτο ηθικο, πνευματικο σκοτος.

Ο κυριος μας εσωσε από την αμαρτια,μας διδαξε την αγαπη, ενω παραλληλα ηταν η αιτια να αναστηθει ο νεκρος αρχαιος Ελληνικος κοσμος των μονοθειστων αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων. 
Στον σωτηρα Χριστο οφειλουμε την επιβιωση του Ελληνικου λαου, από την σκλαβια των αρχαιων ρωμαιων, και τον σταδιακο αφανισμο στο περασμα των αιωνων. 
Επισης ο Θεανθρωπος ηταν η αιτια να σωθει η ετοιμοθανατη από το εωσφορικο δωδεκαθεο, ρωμαικη αυτοκρατορια, η οποια ειχε σαπισει σε ηθικο, σε πνευματικο επιπεδο, και η οποια θα ειχε ακριβως το ιδιο τελος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο. 

Ο ερχομος του Ιησου εχει ως συνεπεια την  δημιουργια της πρωτης-μοναδικης μεχρι και σημερα Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας. 
Είναι αυτονοητο, ότι τα θαυματα, η ανασταση, η διδασκαλια για αγαπη, δικαιοσύνη, βοηθεια, ειρηνη, αληθεια, συγκλονισαν τον τοτε γνωστο κοσμο, ο οποιος βριοκσοταν κατω από τον ληθαργο του εωσφορισμου. 
Η Ελλαδα κυριολεκτικα νεκραναστήθηκε από τον σωτηρα Χριστο. 
ΔΕΛΦΟΙ
Δυστυχως ελαχιστοι γνωριζουν την πραγματικη ιστορια και αυτο αποβαινει εις βαρος μας σε ατομικο και εθνικο επιπεδο.

Μεσα στο δαιμονικο αντρο υπηρχαν οι Ελληνικοι θησαυροι των αρχαιων  πόλεων κρατων.

Εκει κρατουσαν τα ματωμενα λαφυρα των Ελληνικων εμφυλιων πολεμων. 



Τα λαφυρα αποτελουσαν την μέγιστη ντροπη για τον Ελληνισμο.

Οι εωσφοριστες ιερεις εδειχναν με δολο και υπερηφανεια τα λάφυρα των εμφυλιων πολεμων. 

Με αυτό τον τροπο θυμιζαν στους Ελληνες προσκυνητές τις έχθρες, τις θηριωδίες και τις γενοκτονίες με τις αντιπαλες πολεις. 
Το θεαμα προκαλουσε σε αυτους συναισθηματα μισους και εκδικησεως ενω ταυτοχρονα τους εξωθουσε σε νεες συγκρούσεις.
Οι νέοι Ελληνικοι εμφυλιοι πολεμοι εφεραν νεα λάφυρα και χρηματα στο δαιμονικο μαντειο.

Δυστυχως όμως τα χρηματα αυτά προερχοταν, από το χυμένο αίμα των αθωων Ελλήνων. 

Λυπηρο ειναι οτι εκεινες τις εποχές καποιοι εδειχναν μεγαλη δουλικότητα ως αντιπρόσωποι των πολεων, απεναντι στους παντοδυναμους ιερεις.
Ακομη και τον Αθηναίο Σόλωνα εβαλαν οι αδιστακτοι μαγοι το 595 π. Χ., να διαπραξει ενα απο τα μεγαλύτερα εγκληματα της ιστοριας. 
Δηλητηριασε τα υδραγωγεια των Φωκικων πολεων, της Κρισσης και της Κίρρας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικο θανατο χιλιαδες γυναικόπαιδα και αλλων ηλικιων αθωοι.

Οι εμφυλιοι πολεμοι, οσο περνουσαν τα χρονια αντι να περιοριζονται γενικευονταν, ενω αποκτουσαν τον χαρακτηρα γενοκτονιών.


Ο Πελοπονησιακος πολεμος είναι ο φοβερότερος όλων των εμφυλίων της αρχαίας Ελλάδος (431-404 π. Χ.), ο οποιος ευθυνεται κατα κυριο λογο για την παρακμή, ενω ειχε σαφώς χαρακτήρα θρησκευτικό.
Κρυμμενοι πισω από αυτή την φρικτή Ελληνικη γενοκτονία, βρισκόταν το Δελφικό ιερό, το οποίο εξωθούσε τα δύο αντίθετα στρατόπεδα σε φονικες συγκρούσεις και τρομερες φρικαλεότητες
.

Αυτο συνεβαινε γιατι εδιναν εκατέρωθεν χαλκευμένους ψευτοχρησμούς (Θουκυδιδης. Ιστορια α,4).

Η ιστορια της αρχαιας Ελλαδας αποτελουσε δυστυχως ενα συνεχές θέατρο πολεμικων συγκρουσεων-εμφύλιων σπαραγμών. 

Ουδέποτε υπήρξε ειρηνη και συμφιλίωση στον Ελλαδικό χώρο. 

Αβυσσαλέο και αγεφύρωτο μίσος κυριαρχουσε αναμεσα στις περισσοτερες πολεις – κρατη .


Μια απο της μεγαλυτερες γενοκτονιες εις βαρους του Ελληνικου εθνους ειναι η γνωστη εκστρατεια κατά των Αθηνων του αδιστακτου Θρακα μαυρου μαγου- ιερέα Ευμολπου, γεναρχη του ιερατικού-εωσφορικου γένους των Ευμολπιδών, του Ελευσίνιου ιερού τον 7ο π.Χ. αιώνα. 
Αυτος ο αλλοδαπος εωσφοριστης δολοφονος, στρατολογησε πληθώρα πολεμιστων,στο ονομα της δαιμονικης θεας Δημητρας-Ισιδας και επιτεθηκε στην Αθηνα.

Εκατομβες αθωων θυματων πολιτών, πληθώρα ανθρωποθυσιών για να σωθει η πολη. 


Τελικα σταμάτησε η γενοκτονια, οταν η ληστρικη ιερατικη συμμορια κατοχυρωσε τα ασύλληπτα προνόμιά της.
Το 660 π.Χ. οι Κορίνθιοι με αρχηγό τον τύραννο Κύψελο κατάσφαξαν τους Κερκυραίους στην Ιλλυρική Επίδαμνο. 

Το απογειον της εωσφορικης ανωμαλιας, ήταν η αποστολή 300 αγοριών αιχμαλώτων στις Σάρδεις να ευνουχιστούν προς τιμή της θεάς Κυβέλης.

Ο βασιλεύς της Σπάρτης Κλεομένης το 505 π.Χ. σε μια από τις πολλες εκστρατείες του εναντίον των Αργείων, των προαιώνιων εχθρών των Σπαρτιατών, ανάγκασε ολο τον πληθυσμό να καταφύγει στο ιερό άλσος.




Εν συνεχεια εβαλε φωτια και εκαψε 5000  περίπου άμαχους Αργειους.



Μαζί με αυτούς αφανιστηκε το ανθος των νεων του Αργους.  

Η ιδιότητά τους ως ικέτες των κοινών θεων δεν τους εσωσε την ζωη (Παυσ.3.4.1, Μεγ. Ελλνικη. Εγκυκλοπαιδεια, Φοίνιξ, τομος δ, σελιδα 77).
Η Φοινικικη Θηβα του Φοινικα Καδμου, ειναι η πρωτη πολη στην Ελλαδα η οποια λατρεψε το Εβραικο δωδεκαθεο. 
Ο πατερας της ιστοριας ο Ηροδοτος μας αναφρει οτι οι αρχαιοι Θηβαιοι διοτι δεν ηταν Ελληνες πολεμησαν στο πλευρο των Μηδων κατα τους Περσικους πολεμους. 
Σε καθε πολεμο των Ελληνων εναντιον των Περσων, οι εβραιοι-Θηβαιοι, οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου, παντοτε πολεμουσαν στο πλευρο των ομοθρησκων τους, των σατανιστων της Περσιας. 
Μην ξεχνατε οτι οι Εβραιοι της Θηβας εκαναν ακριβως τα ιδια και κατα τον Τρωικο πολεμο καθως δεν πηγαν να πολεμησουν εναντιον των Φοινικων-εβραιων του Ιλιου, διοτι ηταν ομοεθνεις και ομοθρησκοι.  
ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους.
Ενδεικτικος είναι ο χρησμος  :

Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας. 

Ο ερχομενος απο την Ασια αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» 

(Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

Τους ιδιους χρησμους ρδωσε και σε άλλες πολεις οπως στους Αργειους και στους Κρήτες.

Σε ολες αυτες τις πολεις ειπαν  να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσων–Ελληνων και να υποταχθουν στους σατανιστες βαρβαρους ασιατες εισβολεις (Ηρόδοτος .VII,148-169).
Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, διοτι ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ,
ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Ο Ελληνας Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους. 
Ο Θεμιστοκλής επεισε τους υπολοιπους ότι ο δαιμονικος εβραικος χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοια ώστε να γινει ναυμαχια.
Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής , καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα και παρεμεναν εντος των τειχων, θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.


Τις περισσοτερες δυσκολιες από τις παγιδες του μαντειου των Δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.
Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι εβραιοι μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριστες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν. 

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο δαιμονας Απολλων,

Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο. 

Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.
Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιδας -Δημητρας της θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Θεμιστοκλής και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος.
Παραλληλα με αυτην την αριστη σκεψη υπηρχε και στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας, για αυτο θα ηταν σε θεση να καμψουν αντιρρησεις των Αθηναιων.
Μετα απο αυτο το πολυ ευφυεστατο Ελληνικο σχεδιο δεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροι ο μεγας

Παυσανίας και το επιτελειο του εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο”.




Στο “ονειρο” εκεινο τον διεταζε ο ο αρχηγος των εβραιων δαιμονων ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.

Οι Αθηναιοι μετα από όλα οσα τους ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος ηταν πλέον πεποισμενοι 
ότι επρεπε παση θυσια να πολεμησουν στις Πλαταιες, διοτι αυτη ηταν η “εντολη” του Εβραιου δαιμονα του Δια.
Για αυτο οι Αθηναιοι εκαναν αμεσως ολοκληρο το αιγυτιακο-εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους.

Για αυτο εμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι  μαζι οι Ελληνες πολεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια. 

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ.

Εν συνεχεια οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου για να εκδικηθουν τους ενδοξους Ελληνες αρχηγούς (Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη) , οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα , τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.

Οι τρεις Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των δελφων, και πολεμησαν εναντια στους Περσες.
Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα. 
  

Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.



Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.
 Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.
Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με τις στρατηγικες και τις πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων. 
Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής), κάθε κινδυνο.
Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες. 
Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ. 
Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν προδοτες, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος, και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή στον ιερο αυτον σκοπο καθως και στους περσικους πολεμους.
Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος.
Σε καθε εποχη οι Φοινικες οι οποιοι κατοικουν μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. ( Ηρόδοτος,Ευτερπη), προκαλoυν κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.


Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να να κανουν οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.
Τα παντα ειχαν κριθει οριστικα υπερ των Ελληνων και εις βαρος των Περσων.

Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨”, αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη.

Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο. 
Εαν γινοταν προδοτες θα εχαναν τα παντα σε κοινωνικο, πολιτικο, στρατιωτικο και οικονομικο 
επιπεδο.
Θα κατεστρεφαν τον ιδιο τους τον κοπο για να πανε με το εθνος το οποιο οι ιδιοι διελυσαν οριστικα.
Ουδεποτε υπηρξαν στην ιστορια Ελληνες ηγετες
(στρατιωτικοι) οι οποιοι πολεμησαν στα πεδια των μαχων, ηγηθηκαν και συνεβαλαν τα μεγιστα
στο να κατακτηθει η νικη υπερ του εθνους στην συνεχεια, να περασουν ανευ λογου και αιτιας στο πλευρο των αντιπαλων τους οποιους οι ιδιοι κατεστρεψαν ολοσχερως.
Απο τα αρχαια χρονια ολοι οι γνησιοι Ελληνες στρατιωτικοι πονουσαν-αγαπουσαν την Ελλαδα για αυτο και πολεμουσαν στα πεδια των μαχων για την ελευθερια και την επιβιωση του εθνους. 
Απο τα αρχαια χρονια αυτοι που δεν πολεμησαν ποτε για την πατριδα στην οποια κατοικουσαν (Ελλαδα) ενω παραλληλα δημιουργουσαν καθε ειδους πλεκτανη-προδοσια με μοναδικο σκοπο
τον αφανισμο του εθνους ηταν οι  εωσφοριστες του δωδεκαθεου πολιτικοι και θρησκευτικοι αξιωματουχοι.
Αυτοι ηταν οι Φοινικες οι οποιοι απο το 1519 π.χ. διαμενουν μονιμα στην Ελλαδα.(1)


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Nα μην ξεχνατε οτι με το τελος της Μαχης των Πλαταιων, ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας, κατευθυνθηκε στην εβραικη Θηβα. 
Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας απάιτησε να του παραδωσουν τους εβραιους προδοτες, οι οποιοι ηταν αρχηγοι των Εβραιων της Θηβας και πολεμησαν με τους Περσες εναντια στους Ελληνες. 
Οι αρχηγοι των Εβραιων ηταν ο Τιμηγενιδης και ο Ατταγινης.
Οι υπολοιποι Εβραιοι δωδεκαθειστες της Θηβας αρνηθηκαν στον Ελληνα Παυσανια, την παραδωση των ομορησκων και ομοεθνων τους.
Μαλιστα οι δολοπλόκοι εβραιοι χρησιμοποιησαν
και την προσφιλη τους διαχρονικη τακτικη σε μια απελπιδα προσπαθεια τους να αποφυγουν την παραδωση των αρχηγων τους.
Για αυτο και προτειναν στον Σπατριατη Παυσανια
,ενα πολυ υψηλο χρηματικο ποσο, με σκοπο να τον εξαγορασουν, ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες δωδεκαθειστες.
Οπως ηταν φυσικο ο στρατηγος Παυσανιας διοτι ηταν γνησιος Ελληνας αρνηθηκε την προταση των εβραιων σατανιστων-δωδεεκαθειστων
για δωροδοκια. 
Τοτε οι βρωμεροι εβραιοι εωσφοριστες του 
δωδεκαθεου αναγκαστηκαν να παραδωσουν στον Ηρωα Σπαρτιατη Στρατηγο Παυσανια, τους εβραιους αρχηγους.
Εντουτοις ενας εκ των αρχηγων ο Ατταγινης ο οποιος πολεμησε μαζι με τους περσες εναντια στους Ελληνες, επετυχε να διαφυγει κατα την διαρκεια των διαπραγματευσεων του Ηρωα 
Σρατηγου Παυσανια με τους εωσφοριστες
Εβραιους δωδεκαθειστες της Θηβας.
Ο Ελληνας Παυσανιας οδηγησε τους προδοτες εβραιους δωδεκαθειστες στην Κορινθο, οπου τους εκτελεσε για εσχατη Προδοσια. 
Αυτος ειναι ενας ακομη πολυ σοβαρος λογος για τον οποιο συκοφαντηθηκε και θανατωθηκε ο Ηρωας Στρατηγος Παυσανιας απο τα εβραικα εωσφορικα δωδεκαθεστικα ιερατεια.
Εαν ο Ελληνας Ηρωας Σπαρτιατης Στρατηγος Παυσανιας ηταν προδοτης και χρηματιζοταν, τοτε θα αποδεχοταν την προταση να παρει το υψηλο χρηματικο ποσο που του προτειναν οι εβραιοι της Θηβας ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες αρχηγους των εβραιων.  
Ο μεγαλος Ηρωας Παυσανιας σε σχεση με τους αλλους δυο Ελληνες αρχηγους των περσικων πολεμων, ειχε κανει ενα ακομη μεγαλο επιτευγμα. 
Αυτο ηταν η θανατωση των εβραιων αρχηγων της Θηβας οι οποιοι πολεμησαν μαζι με τους υπολοιπους εβραιους της Θηβας εναντια στους Ελληνες κατα την μαχη των Πλαταιων.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΗΡΩΑΣ 
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ-
ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ  ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ




ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ













loading...

23 thoughts on “Δελφικό ιερό η μεγαλύτερη ανθελληνική σφηκοφωλιά

  1. Εις τον Καύκασον δεν εδέθη ο Προμηθεύς (!) αλλά ελυτρώθη υπό του Ηρακλέους ο πρώτος ελληνικός πολιτισμός, όν ηθέλησε να δεσμεύσει ο επελθών εξ Αφρικής Σημιτισμός.»[ Λαοί και φυλές της Μικράς Ασίας», Γεωργίου Κλεάνθους Σκαλιέρη, σελ 421.

  2. Μόνο ένας συγραφέας μπορεί να χύσει τόσο δηλητήριο για τα σεβασματα των
    προγόνων μας και είναι αυτό το σκουλήκι είναι ο γιανόπουλος,
    Γαμώ το σπίτι σου πουτάνας έκτρωμα, χεζω και τον
    ιουδαιοχριστανισμό σου, ανθελληνικό κάθαρμα.

  3. Ανώνυμος27 Αυγούστου 2018 – 1:11 μ.μ.
    βρε "μαγικε σκυλε" mag dog ή ζαγκλαρα ή μεγιστια ή ευταξια ή πατερακη ή μανεση ή σκατα στα μουτρα σου

    εχεις την εντυπωση οτι εισαι εξυπνος; χα!χα!χα!χα!
    τρομαρα σου κακομοιρα "σουηδη γρια"

    ΠΑΡΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ

    χα!χα!χα!

    Stergios Zaglaras ΚΑΙ Mad Dog

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ

    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΩΝ "ΣΟΥΗΔΩΝ"

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΕ ΛΑΘΗ ΠΕΦΤΕΙ
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Stergios Zaglaras
    ©2018 Google • Πολιτική απορρήτου • Όροι Παροχής Υπηρεσιών • Όροι Χαρτών

    Αναζήτηση Google+

    Είσοδος
    Φωτογραφία εξωφύλλου του προφίλ
    Φωτογραφία προφίλ
    Mad Dog
    1 ακόλουθος
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Αναρτήσεις

    Mad Dog
    Δημόσια


    23 Φεβ 2016
    Ευτυχώς που δεν είχαν το νούμερο 777, εκεί να δεις!
    ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑ LIDL ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ: ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΚΑΙ

    ©2018 Google • Πολιτική απορρήτου • Όροι Παροχής Υπηρεσιών • Όροι Χαρτών

    Αναζήτηση Google+

    Είσοδος
    Φωτογραφία εξωφύλλου του προφίλ
    Φωτογραφία προφίλ
    Mad Dog
    1 ακόλουθος
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Αναρτήσεις

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    Mad Dog
    Δημόσια


    23 Φεβ 2016
    Ευτυχώς που δεν είχαν το νούμερο 777, εκεί να δεις!
    ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ 'ΚΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑ LIDL ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ: ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΚΑΙ

  4. ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ 12ΘΕΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ NIKOΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014. ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.

    ΦΕΤΟΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ , ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.

    ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΜΣΟ. ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  5. Όλα τα χρόνια που σχολιάζω, έγραφα σαν Ζαγλάρας, Ζάγκλος ή Mad DOG
    Αν πας στο Ολυμπία γρ, θα με βρεις σε πολλές αναρτήσεις, αλλά οι
    φίλοι μου με χαιρετούσανε σαν "Ζάγκλο", μα εφόσον το δηλώνω ρε
    συφιλιάρικο μουνί ότι αυτά είναι τα ονόματα μου, τι με λες
    τώρα και πιο δικαίωμα έχεις εσύ που δεν έχεις ούτε ένα
    όνομα να με κρίνεις, γυφτάκι!

  6. Έτσι λοιπόν, το μίσος, ο σκοταδισμός και ο ανθελληνισμός κάνουν καλύτερους Έλληνες,
    μα σας βλέπω ρε κτήνη, σας βλέπω, σαν δαρμένες πουτάνες όλη μέρα βρίζετε τον
    Ελληνισμό και υμνείτε την σιών, αυτός ο δρόμος, βεβαίως θα σας κάνει καλύτερους
    χριστιανούς και καλύτερους εβραίους, αλλά ουδεμία σχέση έχετε με την Ελλάδα.
    Να πάτε στο ισραήλ να ζήσετε, γενίτσαροι.

  7. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ
    ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΙ
    ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΙΧΕ
    ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΝΙΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑ
    ΜΕ """"ΛΕΣ ΣΕ ΛΕΩ"""""
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ
    ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

  8. Αυτονόητα said

    Ιουλίου 16, 2018 στις 8:42 μμ
    Ο καθυστερημένος βλαξ ντογκ ακόμα αναρωτιέται είναι δεν είναι ο Πύκτης = Begar2 ??

    Και μιας και μιλάς για ψευδώνυμα εσύ και το παρεάκι σου σχολιάζατε με πολλά ψευδώνυμα και τρολάρατε όλους εμάς το ξέχασες ?

    Μήπως ξέχασες που σχολίαζες με το ψευδώνυμο Χριστίνα η Βουλγαρα ?

    Και πόσα άλλα.

    Ε κάπως έπρεπε να αντιδράσουμε και εμείς απέναντι στην αλητεία σας.

    Μου αρέσει!

    Mad Dog said

    Ιουλίου 16, 2018 στις 9:01 μμ
    Εσύ μαίρη είσαι μια τρίχα από τα τουμπερλέκια του Mad Dog και το ξέρεις, ΠΟΤΈ δεν έγραψα με άλλο όνομα,
    όταν έγραψα σχόλιο σαν Χριστίνα η βουλγάρα, έβαλα και την φωτογραφία του χρήστου βούλγαρη για να του
    κλείσω το βρωμόστομα του, πράγμα που έγινε, αλλά όλοι οι φίλοι μου με απαντούσαν σαν «Ζάγκλο»
    και το ξέρεις αλβανίδας πρωκτογενημα, δεν κρύφτηκα, ποτέ ΔΕΝ έγραψα με άλλο όνομα,
    είμαι περήφανος για τίς θέσεις μου, δεν κρύβομαι, βρίζω στα ίσια σε όσους το αξίζουν,
    ερμαφρόδυτο φρικιό.

    Μου αρέσει!

    Αυτονόητα said

    Ιουλίου 16, 2018 στις 9:10 μμ
    Να σου θυμίσω τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσες

    Χριστίνα η Βουλγάρα

    Μαίρη

    Αγαμέμνονας

    Mad Dog

    Zaglos κτλ.κτλ

    Και το κλείνω γιατί με ναζιστές και φασιστοειδή και με σκατά όπως εσύ δεν κάνω διάλογο.

    Αυτά σε αυτούς που δεν σε ξέρουν εγώ σε ξέρω από παντού έφαγες κλωτσιές.

    Ότι και να πεις δεν θα απαντήσω.

  9. Αν και τα περισσοτερα Ελληνικα χειρογραφα και τα αθανατα εργα της Ελληνικης γραμματειας ΚΑΗΚΑΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Η ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΤΙΚΑΝ στα μοναστηρια και στις κρυπτες των πασης φυσεως ανθελληνων εντουτοις μεινανε αρκετα τεκμηρια της χριστιανικης θηριωδιας.Και αποκαλυπτονται σιγα σιγα τα ανομηματα του Χριστιανισμου οχι μονο κατα της Αρχαιας Ελληνικης Θρησκειας (κατι ας το πουμε θεμιτο) αλλα τα επαισχυντα ανομηματα κατα του Ελληνισμου,κατα του Ελληνικου τροπου ζωης και κατα της Ελληνικης Σκεψης και Φιλοσοφιας!!!!!Για παραδειγμα!!!Διαβαστε οσοι ενδιαφερεστε τις αποκρουστικες καταφορες κατα των Ελληνων Φιλοσοφων και πνευματικων ανδρων του χριστιανου ιερωμενου Ιωαννη Καμενιατη στο χρονικο της αιχμαλωσιας του το 904 μχ απο τους Σαρακηνους που εξανδραποδησαν την Θεσσαλονικη.Ειναι χαρακτηριστικο πως εβλεπε ενας Βυζαντινος κληρικος τον Ελληνισμο.Τι μιαρους τι ανοητους και τι μωρους προσονομαζε τους Ελληνες Φιλοσοφους!!!Δεν τα ειχε με την Αρχαια Θρησκεια τα ,ειχε με το Αρχαιο Ελληνικο πνευμα!!!Τι να λεμε τωρα!!Γεματη ειναι η ιστοριογραφια(αυτη η λιγη που διασωθηκε) απο τα εγκληματα των Χριστιανων κατα των Ελληνων.Αν και τα περισσοτερα ντοκουμεντα και μαρτυριες καηκαν στην πυρα απο τους αφιονισμενους ρασσοφορους παλι εμειναν πολλα τα τεκμηρια της θηριωδιας τους!!……..Ειναι ματαιοπονια βεβαια να διαλεγεται καποιος με φανατικους θρησκευομενους ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.Χαριν ομως της ενοτητας του εθνους τους λεω οτι πρεπει να ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΟΥΝ εναντι της Ελλαδος.Ειδικα τωρα που η χωρα σιγα σιγα αφυπνιζεται! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.Και οταν λεω Ελλας δεν εννοω την Αρχαια Ελληνικη θρησκεια που και αυτη οπως και ο Χριστιανισμος εχει δικαιωμα υπαρξης.Αν καποιοι θελουν να την ακολουθησουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους!!!!Αν καποιοι θελουν να ακολουθησουν τον Χριστιανισμο ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους!!!!Η ανεξιθρησκεια που δοθηκε στους Χριστιανους στο Μεδιολανο το 313 μχ να μην ειναι προσχηματικη γιαυτους.Ειναι γνωστο οτι απαξ και τους δοθηκε απο την τοτε Ρωμη την χρησιμοποιησαν για να κυριαρχησουν εξαλειφοντας καθε μα καθε διαφορετικη φωνη.Εκαναν αυτο που εκαναν και κανουν και σημερα οι κομμουνιστες ανα τον κοσμο καταχρωμενοι τις οποιες δημοκρατικες ελευθεριες που τους δινει η δυτικη δημοκρατικη πολιτεια.Το λεω αυτο γιατι δυστυχως εκει εχουν γυρισει.Τους λεω να μην εχουν φοβικα συνδρομα!!Αυτα που θα κερδισουν με την ανοχη την συνυπαρξη την δημοκρατια και την συνεργασια με τους υπολοιπους Ελληνες θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα προνομια που με μανια υπερασπιζονται!Γιατι περι αυτου προκειται.Μολις ενοιωσαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να μειωθει η επιρροη τους στην πολιτικη,οικονομικη και πνευματικη ζωη ξαναγυρισαν στο σκοτεινο Βυζαντιο και στα επιχειρηματα εκεινης της μακρυνης εποχης.

  10. Έτσι ακριβώς συνελληνα, ξέρουν ήδη ότι είναι στον δρόμο της συρηκνωσης και εξαπόλησαν
    θεούς και δαίμονες, αισχρολογώντας κατά της πατρώας θρησκείας και υμνώντας την σιών.

    Αλλά ματαιοπονούν, πεπρωμένο φυγήν αδύνατο, όλη η Ευρώπη γελάει με αυτά τα θλιβερά
    αθλεια καραγιοζιλίκια της εκκλησείας, κάθε λίγο και λιγάκι να μιλάνε για
    ανύπαρκτους αγίουςγια θαυματα από ζωγραφιστές σανίδες και να δικαιολογούν
    τα εγκλλημέτα της εκκλήσεις στην κατοχή του βυζαντίου.

    Πρέπει να μάθουν ότι ο μεσαίωνας απήλθε, τότε βασάνιζαν και έριχναν στην πυρά
    τους αντιφρονούντες, σήμερα έχουμε και εμείς οι Εθνικοί Έλληνες φωνή!

  11. Διόρθωση
    —-τα εγγληματα της εκκλησείας—

  12. Δεν εφυγες? ακομα εδω εισαι κλανια του δημοσιου?ξεχασα να σε ρωτησω,ο γιος σου
    καλα ειναι?

  13. Mad Dog28 Αυγούστου 2018 – 10:48 π.μ.
    Διόρθωση
    —-τα εγγληματα της εκκλησείας—

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ
    ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

  14. Κορίτσια, φευγω, έφυγα, η ανάμνηση μου από το blog είναι ότι ήταν το χειρότερο
    που επισκέφθηκα, επίσεις οι θεούσες χα..χα.. που πισευουν σε θαυματα ένα θα σας
    πω, το μεγαλύτερο θαυμα είναι ο κώλος της κατσίκας που κάνει στρόγγυλα κουκουράτσια!
    Χα..χα..χα.. άντε γεια σας ιουδαιοχριστιανικά πουτανάκια, ντροπή της Ελλάδας

  15. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΥΤΑ ΜΠΑΓΙΑΤΕΨΑΝΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

    elen manesi

  16. λες και
    δεν ξεραμε
    ποια εισαι

  17. Θέλω κι εγώ από τα ναρκωτικά που παίρνεις και γράφεις αυτές τις μπούρδες.

  18. Η Αμερικανική Δίωξη ναρκωτικών ψάχνει να βρει που βρίσκονται τα 2.3 εκατομμύρια δολάρια που έβγαλε από παράνομη συνταγογράφηση ένας πρώην συνεργάτης του Αρτέμη Σώρρα, ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης.

    Ο Μανώλης Λαμπράκης έχει καταδικαστεί στη Νέα Υόρκη γιατί συνταγογραφούσε παράνομα μια απαγορευμένη ουσία την Οξυκωδόνη από το 2011 ως και το 2015 κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια.

    Ήταν το διάστημα που ήταν και ο κύριος χρηματοδότης του Αρτέμη Σώρρα.

  19. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΔΟΥΛΟΙ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ. ΠΙΣΤΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ»!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ. ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΒΟΥΛΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΗΣΕΙΣ ΨΕΥΔΟΘΕΩΝ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΑΥΤΩΝ!!

  20. ΤΕΛΙΚΑ …. Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ …

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ … ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ … ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ .. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ … ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ …. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ … ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …

    Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ .. ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ .. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ …
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ ….

    ΓΙΑΤΙ … ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ …
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ..
    ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ … ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ …!!!!!!!!

    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ….
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ….
    ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΗΡΙΑ !!!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΘΗΡΙΑ .. ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ … ΚΑΙ ΤΟΤΕ ?
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ …

    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26231008_319130081906839_4281276065817746438_n.jpg?oh=5aa135b34de3791fdeca39640881de80&oe=5AF273C2

  21. δεν μας λες εσυ που τα ξερεις ολα ποιοι ειναι;

Comments are closed.