Θεόδωρος Καράογλου:«ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Σίγουρος πως «όποτε και αν γίνουν εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα τις χάσουν γιατί έχουν εγκληματίσει εις βάρος της Ελλάδας» δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 102 Fm της ΕΡΤ-3.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Βασιλή Πεκλάρη, στην εκπομπή «Πολιτικό Ημερολόγιο», ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ευχή «τέτοια καταστροφική κυβέρνηση να μην ξαναπεράσει από τον τόπο». Παράλληλα αποδόμησε το πανηγυρικό κλίμα που προσπαθεί να «καλλιεργήσει» το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τη σημερινή ολοκλήρωση του 3ου μνημονίου.
«Πράγματι τελειώνει το 3ο μνημόνιο. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν βγαίνουμε ούτε από την κρίση, ούτε από την επιτήρηση, γιατί υπάρχει μια σειρά μέτρων που έχει ψηφίσει η παρούσα Βουλή με 153 ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Τα συγκεκριμένα μέτρα ισχύουν αμέσως μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος το οποίο είναι ένα 4ο -άτυπο- μνημόνιο» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε: «Μακάρι να βγαίναμε στο ξέφωτο χωρίς προβλήματα. Ωστόσο μπροστά μας έχουμε μείωση μισθών και συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου, κατάργηση του ΕΚΑΣ, αύξηση των εργοδοτικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες».
Αναφορικά με το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ το χαρακτήρισε «ρεαλιστικό, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο».
«Εμείς δεν ισχυριζόμαστε ότι έχουμε το μαγικό ραβδί. Κύριο ζητούμενο για τη ΝΔ είναι να πάρει μπροστά ο τροχός της ελληνικής οικονομίας ώστε να μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις μέσω της μείωσης της φορολογίας και του περιορισμού της γραφειοκρατίας. Πετυχαίνοντας μεγαλύτερη αύξηση του ΑΕΠ θα ζήσουν καλύτερα οι Έλληνες» κατέληξε ο κ. Καράογλου.

loading...

3 thoughts on “Θεόδωρος Καράογλου:«ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

  1. ενω εσεις με το κλεφτοΠΑΣΟΚ που κυβερνησατε 40 χρονια που πτωχευσατε τη χωρα και διαλυμένη την παραδωσατε στους τοκογλυφους δεν εχετε εγκληματήσει;

  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ 6,29.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝΟ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΠΟΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ….

  3. …είπε ο μνημονιακός μιζενς κούλη νουδούλη Θεόδωρος Καράογλου !!!!

Comments are closed.