ΟΧΙ στην εκλογή Μουφτήδων…

Ο κ. Ευάγγελος Ρήγος Πρόεδρος του Διεθνή Ελληνικού Συνδέσμου - International Hellenic Association-ΙΗΑ(USA) απέστειλε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την παρακάτω επιστολή στις 2 Αυγούστου 2018 και την οποία κοινοποιούσε, στους:


Νίκο Βούτση, Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων


Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρόεδρο Κόμματος Νέας Δημοκρατίας


Νικόλαο Μιχαλολιάκο, Πρόεδρο Κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή


Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο Κόμματος Δημοκρατική Συμπαράταξη


Δημήτρη Κουτσούμπα, Πρόεδρο ΚΚΕ


Σταύρο Θεοδωράκη, Πρόεδρο Κόμματος Το Ποτάμι


Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο Κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες


Βασίλη Λεβέντη, Πρόεδρο Κόμματος Ένωση Κεντρώων


Βουλευτές Ελληνικής Βουλής«Η International Hellenic Association-ΙΗΑ(USA) εκπροσωπώντας 3,000 Έλληνες Ακαδημαϊκούς και κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος σε όλο τον κόσμο, αλλά και σημαντικό μέρος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή προκειμένου να εκφράσουμε την βαθειά μας ανησυχία για όσα φαίνεται ότι προετοιμάζουν μέλη της Κυβέρνησής σας για το αύριο των Μουφτειών και των Διαχειριστικών Επιτροπών Βακούφικης Περιουσίας της ελληνικής Θράκης.

Ως γνωστόν στην περιοχή ζούνε ειρηνικά, σχεδόν έναν αιώνα τώρα, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, στα πλαίσια του ελληνικού κράτους. Στην διατήρηση του καλού κλίματος, ιδίως τις τελευταίες δεκαετίες, συνέβαλε τα μέγιστα η ανάδειξη μουφτήδων και βακούφικων Επιτροπών από την ίδια την πολιτεία, παρά τις τυχόν αδυναμίες κάποιων προσώπων, που επιλέχθηκαν βεβιασμένα και ίσως με ανορθολογικά κριτήρια. Το τελικό αποτέλεσμα όμως, ιδίως στον “δύσκολο” νομό Ροδόπης, δείχνει ότι τα πρόσωπα παίζουν τον πρώτιστο ρόλο και από την άποψη αυτή είμαστε σήμερα στο καλύτερο σημείο που ήμασταν ποτέ. Η συνεργασία των δύο μειονοτικών θεσμών με τους δημόσιους φορείς είναι κυριολεκτικά πρωτοφανής σε έκταση και γίνεται πάντα σε κλίμα παραδειγματικής εγκαρδιότητας.

Ωστόσο από μήνες κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η Κυβέρνηση θα αλλάξει άμεσα τον τρόπο ανάδειξης των προσώπων για τις ίδιες θέσεις, σε μία αψυχολόγητη πρωτοβουλία που μόνο ως πασιφανής υποχώρηση της πλευράς μας έναντι της Τουρκίας μπορεί να ερμηνευτεί. Η “αιτία”, αν αντιληφθήκαμε σωστά την προ μηνών δήλωσή σας, είναι ότι “μερίδα των μουσουλμάνων απορρίπτει” τα πρόσωπα που σήμερα βρίσκονται στις θέσεις αυτές. Δηλαδή τα αρμόδια υπουργεία σχεδιάζουν να αναδείξουν πρόσωπα αποδεκτά από το σύνολο της μειονοτικής κοινωνίας;! Πού και σε ποιόν χώρο υπάρχει καθολική αποδοχή; Κι αν ακόμη βρείτε έναν τρόπο επιλογής ελέγξιμο από τη χώρα μας, όπως μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν, είναι δυνατόν να πάψουν τα παράπονα της Τουρκίας; Ή μήπως εννοούσατε να ικανοποιηθεί η μερίδα των τουρκοφρόνων; Μα αυτό – το οποίο αντίκειται σε όσα ισχύουν στην ίδια την Τουρκία αλλά και σε κάθε μουσουλμανική χώρα του κόσμου – θα σήμαινε καίριο πλήγμα στην ελληνική κυριαρχία στη Θράκη και τίποτε λιγότερο.

Τέλος, αδυνατούμε να αντιληφθούμε κ. πρωθυπουργέ ποια προτεραιότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε μία τέτοια καταστροφική για τη χώρα μας ενέργεια. Ιδίως, όταν γνωρίζουμε την απάνθρωπη μεταχείριση του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου από το Τουρκικό κράτος, η οποία οδήγησε στην συρρίκνωση του σε ποσοστό μεγαλύτερο από 95%. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ούτε σε προεκλογικές στοχεύσεις ούτε σε εκβιασμούς ξένων χωρών μέσω βουλευτών σας. Σας καλούμε να δείτε προσωπικά το θέμα και να κινηθείτε με την προσοχή και διάκριση που επιδείξατε και στην επίσκεψή σας ως πρωθυπουργός στη Θράκη, και να τιμήσετε τους ανθρώπους που κι αυτοί τίμησαν για δεκαετίες την νομιμότητα στην περιοχή και παράγουν σπουδαίο έργο υπέρ του κοινού συμφέροντος όλων»!

Λέτε να υπάρξει ανταπόκριση ή θα ισχύσει το “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”;
Για όλα “φταίνε” οι Ρώσοι…

Ανασχηματισμός εν όψει για τον Αλέξη Τσίπρα, που θεωρεί ότι αυτό θα περιορίσει την μανιασμένη οργή του λαού, για τις δυο καταστροφικές πλημύρες στη Δυτική Αττική, όπου 23 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους από την εγκληματική αμέλεια και τον ωχαδερφισμό της Πολιτείας, την προδοτική παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας της εθνότητας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και το ολοκαύτωμα της Ανατολικής Αττικής, όπου χάθηκαν – αποτεφρώθηκαν 93 συνάνθρωποί μας, μεταξύ αυτών μικρά αθώα παιδιά! Οι Ερινύες αυτού του φρικτού θανάτου θα ακολουθούν πάντα τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο στον ύπνο τους!

Δεν τους σώζει ο ανασχηματισμός! Που υποδηλώνει, πως δεν πήραν χαμπάρι για το τι πραγματικά έγινε και δυστυχώς, είναι τόσο χοντρόπετσοι που σκέπτονται την επόμενη πολιτική ημέρα για τους ίδιους και τα κόμματά τους! Αυτό υποδηλώνει ο ανασχηματισμός αυτής της ολέθριας και καταστροφικής κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Γιατί, αν είχαν ελάχιστη τσίπα, ελάχιστη ευαισθησία, θα είχαν ήδη παραιτηθεί! Αυτοί όμως, σκέπτονται τον ανασχηματισμό της κυβερνήσεώς τους, που θα την “αναδομήσουν” με νέο – άφθαρτο πολιτικά “αίμα” (κούνια που τους κούναγε) για να μπορέσουν να παραμείνουν στην Εξουσία, κρυπτόμενοι ουσιαστικά πίσω από το δάχτυλό τους!

Όμως, ο τρόμος τους είναι τεράστιος και έκδηλος! Περπατούν και τρεκλίζουν ωσάν μεθυσμένοι!

Γνωρίζουν ότι η ελληνική Κοινωνία βράζει!

Γνωρίζουν ότι καταφτάνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Και επειδή γνωρίζουν τη γενική κατακραυγή που τους περιμένει, άρχισαν από τώρα διά μέσω των φερέφωνών τους να διατρανώνουν, πως αν υπάρξουν “ακρότητες”, θα τις έχει υποκινήσει ο ρωσικός παράγοντας!

Τελικά, για ότι θα συμβαίνει από εδώ και πέρα, θα φταίνε μόνο οι Ρώσοι!

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου… ΄
Ψινάκης …και ξερό ψωμί…

Με αιχμές κατά του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και δηλώνοντας θλιμμένη που στήριξε “έναν άνθρωπο που δεν άξιζε”, παραιτήθηκε σε ζωντανή μετάδοση σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού.

Η κ. Λαμπαρού, μίλησε για “τις πιο δύσκολες στιγμές” που έζησε στον απόηχο της πυρκαγιάς που άφησε πίσω της δεκάδες θύματα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και την οδύνη της για την τραγωδία, δίνοντας παράλληλα.

“Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη. Εφόσον δεν το έκανε κανείς, άλλος ενώ έπρεπε να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά όσων βρίσκονται σε θέση ευθύνης αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ” τόνισε η Αντιδήμαρχος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο Ηλίας Ψινάκης, έχει προκαλέσει την οργή των δημοτών Μαραθώνα, πολλοί εκ των οποίων λένε πως, έλεγε ψέματα σχετικά με την καταστροφή του σπιτιού του από την πυρκαγιά, ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε μετά την καταστροφή…

Αλλά τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε…

Ποιος ψήφισε την τηλεπερσόνα (μετάφραση του όρου: τηλεοπτική προσωπικότητα);

Ποιος ψήφισε έναν παραδομένο στο lifestyle για Δήμαρχο;

Ποιος ψήφιζε όλους εκείνους τους περιθωριακούς – τυχάρπαστους της τηλεοράσεως, που παρουσιάζονταν, πως είναι κάποιοι;

Είναι η μόνη περίπτωση, αυτή του Ηλία Ψινάκη;

Ας μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός, να επιλέγει για άρχοντες, τους αρίστους της γνώσεως, της ηθικής και τους έχοντες πραγματική αγάπη για την Πατρίδα!

Φτάνει πια με “ελαφρούς”, όχι μόνο στη σκέψη…

Βέβαια, να πούμε και τούτο!

Έχουν μεγάλη ευθύνη οι προηγούμενοι “άρχοντες” στην περιοχή Μαραθώνα και Νέας Μάκρης, που “έσπρωξαν” τον λαό να ψηφίσει τον Ηλία Ψινάκη, αφού ήταν ανίκανοι και είχαν δημιουργήσει στην περιοχή τεράστια προβλήματα!!


Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]