Γιώργος Τσίπρας: Στην ΔΕΘ θα ακουστούν συγκεκριμένα μέτρα- Προτεραιότητα η οικονομική ανάσα της κοινωνίας

Προτεραιότητα για τον επόμενο χρόνο είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάκτηση του κατεστραμμένου από την λιτότητα και τις υφεσιακές πολιτικές ΑΕΠ και η οικονομική ανάσα της κοινωνίας , είπε ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας,
μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο», τονίζοντας παράλληλα ότι στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ”θα ακουστούν συγκεκριμένα μέτρα”.

Ο Γ. Τσίπρας είπε ότι σήμερα έχουμε οικονομία σε ανάπτυξη, για πέντε συνεχόμενα τρίμηνα, βιώσιμο χρέος, και “πολύ μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας στην άσκηση οικονομικής πολιτικής”.

Όπως είπε, προτεραιότητα είναι “η όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάκτηση του κατεστραμμένου από την λιτότητα και τις υφεσιακές πολιτικές ΑΕΠ, να δοθούν περαιτέρω οικονομικές ανάσες στην κοινωνία, μέσω στοχευμένων μειώσεων φόρων ή αυξήσεων των κοινωνικών δαπανών, να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας και κυρίως, να μειωθεί περαιτέρω η ανεργία με την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης”.

“Νομίζω θα έχουμε νέα για αυτό στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα ακουστούν συγκεκριμένα μέτρα”, όπως σημείωσε.

Αναφερόμενος στις συντάξεις τόνισε ότι ”αναγκαστικά αυτή η συζήτηση θα πρέπει να ανοίξει και να κλείσει προς τον Οκτώβρη”, σημειώνοντας παράλληλα ότι “δεν είναι ένα εύκολο ζήτημα”.

loading...

10 thoughts on “Γιώργος Τσίπρας: Στην ΔΕΘ θα ακουστούν συγκεκριμένα μέτρα- Προτεραιότητα η οικονομική ανάσα της κοινωνίας

  1. να τα βαλετε στον πατο σασ καθικια δοσιλογοι.

  2. ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΨΕΥΤΕΣ

  3. Μ ανοιχτες αγκαλες θα σας υποδεχτει η προδομενη κι εξευτελισμενη ΝΟΤΙΑ Μακεδονια,αυτο ειναι το μονο σιγουρο..

  4. Σώπα ρε σαρσέμη που σ΄έκανε και σένα "κάτι" οαδελφός σου και μας κάνεις και "δηλώσεις". Αντε ουστ παπάρα!

  5. Μας δουλεύετε ρε παλιοψευταράδες….ο κόσμος έχει φτάσει και έχει ξεπεράσει τα όριά του. Πάλι με υποσχέσεις πάτε να την βγάλετε καθαρή;
    Ο λογαριασμός δεν βγαίνει,ο κόσμος έχει εξαθλιωθεί,και στερείται εδώ και χρόνια βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης. Σας ψήφισε πριν μερικά χρόνια για να καταργήσετε τα μνημόνια με ένα νόμο και σε μια νύχτα, όπως λέγατε. (https://www.youtube.com/watch?v=B0zlmNx6NdQ).
    Οχι για να έρχεστε και να καυχιέστε σήμερα ότι δεν μειώσατε κι άλλο τις συντάξεις, δεν μειώσατε ακόμη περισσότερο τους μισθους,να περηφανεύεστε που δεν θα πληρώσουμε οι περισσότεροι παραπάνω ΕΝΦΙΑ και άλλα πολλά. Είστε με τα καλά σας ρε σεις; Βγείτε έξω να περπατήσετε να δείτε πως ζει ο κόσμος.
    Τί λόγους έχουμε και φέτος να πανηγυρίζουμε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όταν ξέρουμε ότι έρχεται το Φθινόπωρο,και δεν θα μας φτάνουν να βάλουμε πετρέλαιο,ότι θα πρέπει να πληρώσουμε χρυσάφι τέλη κυκλοφορίας για τα σαράβαλα που κυκλοφορούμε,ότι θα πρέπει να πληρώσουμε και ασφάλεια για το σαράβαλο αυτό,ότι θα πρέπει να πληρώσουμε νοίκιο(ΕΝΦΙΑ),για το σπίτι που χτίσαμε οι περισσότεροι με αίμα και ιδρώτα,που πληρώσαμε όσους φόρους έπρεπε στο δημόσιο,και που το πληρώνουμε ακόμη στις τράπεζες;
    Αυτοί είστε "κύριοι". Λουστήκατε στο ψέμα για να βγείτε στην εξουσία,και λίγο σας νοιάζει αν ο κόσμος υποφέρει από τα τρισάθλια μέτρα των μνημονίων,που μας έχωσαν οι προηγούμενοι,και που συνεχίζετε και σεις με τόση υπερηφάνεια.
    Τα εισοδήματα του κόσμου χρειάζονται άμεσα ενίσχυση,και δεν μιλω μόνο για τους παππουδες ή τις γιαγιάδες των 600€. Είναι μεγάλος ο λογαριασμός που έχουμε να πληρώσουμε κάθε χρόνο,και με τις παρουσες οικονομικές συνθήκες μας,το μόνο που καταφέρνετε είναι να χρεώνετε τους Ελληνες περισσότερο,και να τους βυθίζετε στην φτώχια και στην εξαθλίωση.

  6. ΝΑΙ….ΝΑΙ…..ΠΩΣ…….ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε Λ Λ Η Ν Α…..40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ……..ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ…….240 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ………ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ……400 ΕΥΡΩ……ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ.

  7. ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΒΟΕΛΕΜΕ ΚΙ'ΕΣΥ (ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΝΤΕΝΕΚΕ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟ=Υ7ΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΤΑΝΘΡΟΠΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΘΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΥΤΟΜΥΡΙΩΜ ΣΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΞΕΓΑΝΩΒΤΟΥΣ ΡΕΣΜΝΠΕΣΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΙΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΡΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ 300-400 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ …ΕΚΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΔΑ….ΚΟΠΡΟΑΛΗΤΕΣ-ΙΣΕΣ…

  8. Ακόμα και αυτός για πόσο μαλάκες μας έχει………

  9. Ανοιγει το στοματου ο πιθηκας και αμολαει Ζαγκλαριες..

  10. ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΠΥΡ ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.