Ρε, γιατί ευτελίζετε την πίστη του λαού;;; Τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ αναρτάτε;;;

Διάβασα πριν λίγο σε σελίδα στο φατσοβιβλίο, τα κάτωθι και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.
Ρε σεις, πάτε καλά;
Τα διπλωματικά παιχνίδια και τερτίπια τα κάνατε … “θαύμα της Παναγιάς”;
Τι ευτελισμός της Πίστης του λαού, είναι αυτός;;;

Ο Τσίπρας, έδωσε την μουφτία στην Θράκη, όπως ήθελε ο Ερντογάν, και ο Ερντογάν του έδωσε τους δυο στρατιωτικούς, για να παίξει παιχνίδι το κωλόπαιδο με το συναίσθημα του λαού, γιατί η ιστορία με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, καταβαράθρωσαν τα ποσοστά του.

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ;;;

Άκου… “θαύμα της Παναγιάς και οράματα”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε σεις, θέλετε καμιά πενηνταριά μνημόνια για να ισιώσει ο ανεγκέφαλος εγκέφαλός σας… και δεν είναι σίγουρο πως θα ισιώσει…

Δείτε τι ανέβασαν οι … ανεγκέφαλοι…

Καλλιόπη Σουφλή



loading...

40 thoughts on “Ρε, γιατί ευτελίζετε την πίστη του λαού;;; Τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ αναρτάτε;;;

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΜΙΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΒΙΒΛΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΣΟΥΦΛΗ

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ! ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????

  3. Αμυγδαλο εχω…..μεγα΄λο π@υτςο εχω..

  4. Χα..χα..χα..
    κάποιος τόλμσε τα αυτονόητα και είπε "ο βασιλειάς είναι γυμνός"
    Απύθμενο το θράσος της ιεραρχίας, άβυσος η βλακία των θρησκόπληκτων!
    Αλλά είναι ένας τρόπος για εμάς τους ανθρώπους να δούμε το μέγεθος της απάτης!

  5. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ 7:17 ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ "ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ"!!!

  6. Ο παράφορος έρωρας του Ποσειδώνα με τον Πέλοπα

    Ο θεός της θάλασσας και ο μικρασιάτης Πέλοπας λέγεται πως είχαν έναν παράφορο ερωτικό δεσμό. Ο Ποσειδώνας τον μετέφερε με ένα χρυσό άρμα στον Όλυμπο για να τον έχει προσωπικό του οινοχόο και εραστή. Τον πότιζε αμβροσία και του έμαθε να οδηγεί το χρυσό άρμα. Αλλά οι υπόλοιποι θεοί, διαφώνησαν με τις επιλογές του Ποσειδώνα (είχαν και προηγούμενα με τον πατέρα του Πέλοπα) και εξόρισαν τον νεαρό πίσω στη Γη. Τελικά ο δεσμός τους εξελίχθηκε σε μια καλή φιλία.

    Όταν τελικά ο Πέλοπας θέλησε να παντρευτεί την Ιπποδάμεια, στράφηκε στον παλιό του εραστή, ό οποίος τον βοήθησε να νικήσει στον ιππικό αγώνα που θα έκρινε το αν θα την παντρεύονταν ή όχι, χαρίζοντάς του χάρισε ένα άρμα με φτερωτά άλογα.

  7. Αχιλλέας και Πάτροκλος

    Αν κι ο αρχαίος Έλληνας ήρωας Αχιλλέας, ήταν τελείως άτρωτος (με εξαίρεση τη διάσημη φτέρνα του), ένας Ασπιδοφόρος άντρας κατάφερε να διαπεράσει τις ερωτικές άμυνες του πολεμιστή. Παρά το ότι ο Όμηρος δεν αναφέρει ρητά την ύπαρξη ομοφυλοφιλικής σχέσης ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Πάτροκλο, πολλοί μελετητές θεωρούν ότι υπήρξε μια ρομαντική σχέση μεταξύ των δύο, καθώς ο Πάτροκλος υπήρξε ο μόνος που κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια την συμπονετική πλευρά του, κατά τα άλλα περίφημου για την αλαζονεία του πολεμιστή. Ο θάνατος του Πάτροκλου στα χέρια του Τρώα πρίγκιπα Έκτορα, οδήγησε τον Αχιλλέα σε μια οργισμένη επίθεση κατά την οποία σκότωσε τον Έκτορα και έσυρε το πτώμα του γύρω από την Τροία. Άλλοι μύθοι αποκαλύπτουν επίσης ότι ο Αχιλλέας θαμπώθηκε από την ομορφιά του Τρωίλου, ενός πρίγκιπα της Τροίας.

  8. Καλλιστώ και Άρτεμις

    Η νύμφη αυτή, οπαδός της Αρτέμιδος πήρε όρκο να παραμείνει παρθένα και δεν μπήκε στον πειρασμό να σπάσει τον όρκο της ούτε ακόμη και για χάρη του Δία, όσο τουλάχιστον αυτός διατηρούσε την ανδρική του μορφή. Όταν όμως ο Δίας μεταμορφώθηκε ως Άρτεμις, η Καλλιστώ παρασύρθηκε στην αγκαλιά της θεάς. Ο Ησίοδος έγραψε ότι όταν ανακαλύφτηκε το συμβάν η Καλλιστώ μεταμορφώθηκε σε αρκούδα πριν ακόμα γεννήσει τον γιο της τον Αρκά. Η Καλλιστώ και ο Αρκάς τοποθετήθηκαν αργότερα στα αστέρια ως οι αστερισμοί της Μεγάλης Άρκτου και της Μικρής Άρκτου.

    Ο λεσβιακός πολιτισμός των Αμαζόνων

    Η αρχική φυλή των γυναικών πολεμιστριών, οι Αμαζόνες των μύθων, ζούσαν σε μια κοινωνία δίχως άνδρες, όπου ισχυρές γυναίκες ανέπτυσσαν ετεροφυλόφιλη σεξουαλική δραστηριότητα μία ή δύο φορές το χρόνο – μόνο για αναπαραγωγικούς σκοπούς – με άντρες σκλάβους που είχαν απαγάγει από γειτονικά χωριά ή τους είχαν αιχμαλωτίσει κατά τη διάρκεια των πολέμων, σύμφωνα με τον Στράβωνα. Τι συνέβαινε οπότε τον υπόλοιπο χρόνο; Πολλοί μελετητές θεωρούν ότι η ιδέα ενός λεσβιακού πολιτισμού δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά μια σύγχρονη φαντασία, αν και υπάρχουν ωστόσο ορισμένα έργα τέχνης της εποχής που απεικονίζουν τη βασίλισσα των Αμαζόνων Πενθεσίλεια να αποδέχεται ένα δώρο αγάπης από μια Θράκα κυνηγό.

  9. Τειρεσίας: Το πρώτο τρανς άτομο της μυθολογίας

    Ο τυφλός προφήτης του Απόλλωνα έμεινε γνωστός στην ελληνική μυθολογία λόγω της μεταμόρφωσης του από άνδρα σε γυναίκα για επτά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών ο Τειρεσίας είχε γίνει ιέρεια της Ήρας, παντρεύτηκε, και απέκτησε ακόμη και παιδιά, σύμφωνα με τον Ησίοδο. Μπορείτε να τον φανταστείτε ως το πρώτο τρανς άτομο της μυθολογίας. Όταν οι θεοί τον επανέφεραν στην αρχική του μορφή, ο Δίας τον ρώτησε ποίοι απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο, οι άνδρες ή οι γυναίκες. Ο Τειρεσίας του αποκάλυψε ότι οι κυρίες περνούσαν περίπου 10 φορές καλύτερα από ό, τι οι άντρες. Αυτή του η απάντηση επέφερε την τύφλωση του από την Ήρα.

  10. ΔΩΣΤΟΥ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..!!!
    ****ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ*****

  11. Μυστηριώδης ρωσικός δορυφόρος
    προκαλεί τρόμο στο κώλο του zaglο.
    Πρόκειται για διαστημική υπερΨ@ωλή
    που προκαλεί στο zagklo ανεπανόρθωτες
    βλάβες σούφρας εντερικού σωλήνα
    και στοματικής κοιλότητας αυτό εχει
    σαν αποτέλεσμα να ξερνάει κουράδες
    ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  12. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 44ΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΧΑΛΑΛΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ

  13. Καθένας με το πόνο του, εσύ έχεις το ομοφυλικό πρόβλημα και βρήκες απάντηση μέσα στα δαιμονικά της εκκλησείας, αλλά και στα διεστραμένα ανθελληνικά του αναρχοκομμουνισμού.

    Για σας, τα παράσιτα της Ελλάδας, ο μέγας Μακεδόνας στρατηλάτης Αλέξανδρος που υποκλίνεται όλη η ανθρωπότητα, ήταν ομοφυλόφιλος, όπως επίσεις και ο γεναιότερος όλων ο Αχιλέας, μα και ο μεγάλος Σωκράτης δεν γλίτωσε από τα ανθελληνικά σας ξεράσματα, ούτε ο μεγάλος Αρχιμήδης, τα πάντα και όλοι μέσα από την λεπρή ορθοδοξία και τον σάπιο κομμουνισμό, διαβάλοντε και λοιδορούντε.

    Άθλια υποκίμενα, πριονίζετε το κλαδί που άραξε η απλυτη κωλάρα σας!

  14. και ποιο ειναι το κακο βρε αρχιμαλακα;

  15. θεοι και θεες αδερφοι και αδερφες
    δωδεκαθεο
    της ποutsas

    Η ΦΡΑΣΗ "ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ"

    ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ

    ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΡΕΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΕΤΑΓΕ
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ

  16. της εκδιδομενης μητρος σου το κιγκλιδωμα

  17. ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ

    …………………………………..

    Γερμανικό κράτος και… Νιάρχος, «σκάνε» από 10 εκατομμύρια ευρώ, για να κτισθή Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι άλλο απαιτηθή, θα το πληρώση ο κλασικός μαλάκας, ο νεοέλληνας φορολογούμενος, με απόφαση Τσακαλώτου. Το μουσείο, άμα τη ολοκληρώσει του, θα παραχωρηθή στον Δήμο

    Την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη στηρίζει η κυβέρνηση. Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, θα δοθεί επιχορήγηση ποσού έως το 1/4 του κόστους κατασκευής του έργου ξεκινώντας από το 2019.
    Υπενθυμίζεται πως για την κατασκευή του φιλόδοξου αυτού πρότζεκτ, θα δοθούν 10 εκατ. ευρώ από το γερμανικό κράτος και άλλα 10 εκατ. από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
    Τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Μουσείου τοποθέτησαν από κοινού ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν σε μια συγκινητική τελετή τον Ιανουάριο.
    Δίπλα στο σημείο όπου θα ανεγερθεί το Μουσείο Ολοκαυτώματος, στον χώρο του εμπορικού σιδηροδρομικού σταθμού σχεδιάζεται η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου, συνολικής έκτασης περίπου 200 στρεμμάτων.
    Σύμφωνα με το υπάρχον πλάνο, όταν μεταφερθούν οι σιδηροδρομικές λειτουργίες που φιλοξενούνται στον χώρο, το πάρκο θα παραχωρηθεί στον δήμο Θεσσαλονίκης ενώ εκεί προβλέπεται να λειτουργήσει και το Σιδηροδρομικό Μουσείο από τη ΓΑΙΟΣΕ, τον ΟΣΕ και τον δήμο.
    Ακόμα, δίπλα στο Μουσείο Ολοκαυτώματος θα δημιουργηθεί το Πάρκο Μνήμης, ένας ελαιώνας στον οποίο θα φυτευτούν 5.000 ελιές. Οι μελέτες του έργου βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν το φθινόπωρο. Το έργο θα ξεκινήσει αμέσως μετά ενώ όταν ολοκληρωθεί, θα παραχωρηθεί στον δήμο Θεσσαλονίκης.

  18. Και δε με λες ρε δαιμονισμένε πρωκτκε, το:
    "με την βοήθεια της παναγίας θα σας γαμήσουμε τον χριστό" από που βγεικε?
    Για πες μωρή καραπουτάνας αλβανίδας έκτρωμα, γαμώ το σπίτι σου αλητοκατίνα.

  19. Έχω μια ερώτηση να απευθύνω στα χριστιανόπουλα.

    Καλά οι Θεοί του Ολύμπου, ήταν ιδέες, η φύση και ίσως ίσως ακόμη και άνθρωποι
    από άλλους πλανήτες, δηλαδή ή δεν υπήρξαν ή είχαν μια μεγάλη τεχνολογία.

    Θέλω να ρωτήσω, με γενάται το ερώτημα, καλά ο χριστός είναι ιστορία για τον
    πούτσο, δεν υπήρξε, αλλά υπήρξε η μαρία η παρθένα ντε από το δεξί αυτί,
    η ερώτηση μου απλή αλλά και υπάρχουσα!

    Όταν έχεζε η εβραία μαρία, με τι σκούπιζε την κωλοτρυπίδα της?
    Με καμιά πέτρα? Με τα δάκτυλα? Με το τρύπιο φουστάνι της?

    Good to know!

  20. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΘΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΤΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ "ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 Τ0Υ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ.

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΣΚΕΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.

  21. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΜΙΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Κε ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΩ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ..ΕΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ?…ΜΕ ΠΟiΟΝ ΜΙΛΟΥΣΕς ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ…..ΑΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΘΩΠΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ….ΑΑ ΩΡΑΙΑ Ε ΑΜΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ…ΝΑΙ ΝΑΙΙ ΣΩΣΤΑ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΑ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΤΕ Ε ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΧΕΣΤΕΡΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΛΛΥΜΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ….ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ?….ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙ'ΕΣΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΑ ΠΟΡΔΟΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ? ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ …..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΠΛΟ?…..ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΝ ΤΟ ΑΠΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ…..ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΩΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΠΑΛΙ!!…ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΝΤΕ….salom…..salom..

  22. ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥς ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑς ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΣ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΕΞΩΔΙΚΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΛΠ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΒΑΛΑΚΩΔΕΙΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΆΛΛΑ. Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΠ-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.

  23. ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΣΙΣΤΗΣ….

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ Νο ΤΟΥ ΕΠΑΜ…

  24. Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση, πολύ ενδιαφέρον διάλογος και συλογισμοί,
    ελπίζω πολλοί σχολιαστές να διαβάσουν όλα τα σχόλια και να μάθουν να ξεχωρζουν
    πατριώτες με δαιμονισμένους εβραιοχριστιανούς που μόνο να βρίζουν ξέρουν.

  25. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ 300 ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ…

    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ 300,ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ…

    ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ,ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ,10 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ….

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ….

    ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΜΟΝΟΜΙΑΣ Ν'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ..!!!

  26. ********ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ*****ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ********.

    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ,ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ…..

    ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΙΔΩΣΕΙ??

    ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ Η ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ??

    ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΜΕ Η ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ??

    ΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,ΣΕ ΕΛΕΓΕ Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΚΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ,ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ….

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ,ΑΣΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ….
    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΥΤΑ..??

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ Η ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ…

    ΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ,ΜΗ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ….

  27. Στέργιοs Ζαγκλάραs said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:07 μμ
    Μα και εγώ δεν σε έβρισα!
    Είπα μονο θέλω να πάρω την μάνα σου στα τέσσερα, στο τηλέφωνο,
    και να χύσω στα μούτρα του πατέρα σου, ένα ποτήρι γάλα.

    Μου αρέσει!

    Χριστινα Η Βουλγαρα said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:06 μμ
    +1000000

    Μου αρέσει!

    Στεργιος Ζαγκλαρας said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:09 μμ
    Σε εφχαριστω γεια τα καλα σου λογια
    Μιλαο παντα ωσ ������ ωσ ���� ωσ ανθροπωσ ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ Χριστινα η Βουλγαρα
    Εχο κε κουρσα μεγαλτ βολβω παμε μια βολτα;

    Μου αρέσει!

    Χριστινα Η Βουλγαρα said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:12 μμ
    Ζαγκλαρα να πασ μοναχωσ σου βολτα με το βολβω σου

    Μου αρέσει!

    Στεργιος Ζαγκλαρας said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:13 μμ
    Παλυ χηλοπυτα εφαγα
    Συνιθισμενα τα βουνα στα χοιονεια

    Μου αρέσει!

    Στέργιοs Ζαγκλάραs said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:15 μμ
    Παλιά σε άλλο blog έβριζα ένα μπ@στ@ρδο σαν και σένα, του έλεγα για την μάνα του
    με τον γιγαντιαίο κwλο, μετά κατάλαβα ότι τον άρεσε να του γ»»ώ την μάνα,
    με κέρδισε στα σημεία, για πες εσύ σε αρέσει να βλέπεις από την
    κλειδαρότρυπα να της κάνω τον πάτο άνω κάτω?

    Μου αρέσει!

    Στεργιος Ζαγκλαρας said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:20 μμ
    Προσ χριστινα η βουλγαρα
    Μιν κιτασ τη φοτωγραφια που διχνω γεροσ
    Ιπια σερβικο νερο κε τορα ιμε καλυτερα
    Σιντομα θα βαλλο κε μαλια εχο λε λευτα πολα κε κουρσα βολβω μεγαλη του 1978 αντικα
    Μαρεσουν τα παλεια αφτοκινητα γιατι ινε κε φθυνα δεν εχο κε πολα λεφτα να παρο αλο
    Εχω ομοσ καλυ καρδια ιμε καλοκαρδοσ

    Μου αρέσει!

    Στέργιοs Ζαγκλάραs said

    Ιανουαρίου 25, 2017 στις 8:24 μμ
    Πάντως για να το ευχαριστηθούμε όλοι μας, προτείνω να είμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι, να δει
    και ο καραγκιόζης πατέρας σου τι τσεσπού έχουν οι βουνίσιοι Χαλκιδικιώτες! Αχ γλέντια!

  28. ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ

    ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ "ΔΟΛΟΣ",ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ..

  29. ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΒΡΑΙΟΥ,ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

    ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΝΕ,ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΕΞΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ….

  30. ΟΠΑΔΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΝΑΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΟ

  31. Μην παπαρολογείς, εκτιμώ τον πατριωτισμό των οπαδών σώρα
    δεν έχω καμία σχέση με αυτό το κίνημα, μάλλον στέκομαι
    απέναντι γιατί θεωρώ τον κύριο σώρα σαν απατεώντα.

    Και να είσαι ευγενικός μαζί μου, καθυστερημένε.

  32. Ναι Ζαγκλα'ρ και που να παρουν τηλεφωνο στον δημαρχο της Συκιας στην πανεμορφη Χαλκιδικη να ρωτησουν για το ατομο σου! θα καταλαβουν με τι δαιμονισμενο ψυχοπαθη χασικλα εχουν να κανουν.
    Απα πα πα πααααα λεειμο δημαρχος μακρυα απο τον αρρωστο ψυχοπαθη τον δαιμονισμενο μακρυα….. και ξανα

    ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ « olympia.gr
    https://olympia.gr/2017/08/15/χαιρε-νυμφη-ανυμφευτε-2/

    15 Αυγ 2017 – Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε … Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε …

  33. ΑΧΧΧ ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΗΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΕΡΑΚΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ Μ΄ΝΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ Ε ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 20.000 ,ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ….ΚΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΜΕ 10.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣ ΠΟΤΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΕΠΟΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝΕ ΚΙ'ΕΥΘΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ….ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….ΞΥΠΝΑ ΚΑΡΑΦΛΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΙΑ…

  34. Ε ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 10-15 ΓΗΡΑΛΕΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΧΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΣ ΤΟΝ ΑΦΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΠΥ ΟΑΡΑΔΟΞΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΙΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΥΘΦΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΑΡΕΟΥΛΑ Ε ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΥΤΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΚΥΤΤΑ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΑΤΕΩΒΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΟΕΛΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΡΑΖΟΥΝ ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡΡΡ ΑΗΡΡΡ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΥΦΤΟΙ Η ΟΛΙΓΟΜΕΛΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΛΑΡΙΝΠ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ

  35. GREECE.GR
    http://www.paokfc.gr
    MONO ENΑΣ Κ Α Κ Ο Σ και μαλακας θα σκεφτοταν κατεβατα μειωτικα σχολια για π.α.ο.κ.ι που του φερθηκε κοσμια
    ΚΑΜΟΡΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.

Comments are closed.