Θεσσαλονίκη: Αφίσα με τον Τσίπρα και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Άγνωστοι κόλλησαν αφίσα με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» – Η αφίσα κολλήθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στο ασανσέρ που οδηγεί σε αυτά

Persona non grata ανακήρυξαν άγνωστοι τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της ΔΕΘ είναι εντατικές.

Σύμφωνα με το seleo.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, άγνωστοι κόλλησαν αφίσα που δείχνει τον πρωθυπουργό και φέρει τη λεζάντα «ανεπιθύμητος».

Η αφίσα βρίσκεται σε δέντρο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο ασανσέρ που οδηγεί στα γραφεία, στην οδό Εγνατία.

loading...

4 thoughts on “Θεσσαλονίκη: Αφίσα με τον Τσίπρα και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

  1. Άντε με το καλό και "ΚΑΤΑΖΗΤΕΊΤΑΙ"…!

  2. KAI ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

  3. …και το (καινούργιο) όνομα αυτού "Ανεπιθύμητος" ! Σαρσέμης, χαζοχαρούμενο, άθεος κλπ. πάλιωσαν…

  4. Ο ΑΘΕΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ .., ΑΠΑΤΡΙΣ ΗΜΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΕΙΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΚΘΑΣΗ ΙΔΕΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΑΝΑΘΤΡΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΙΔΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ Β ΗΠΕΙΡΟ . ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.

Comments are closed.