Απάντηση στο κάτωθι ερώτημα

Επειδή θα μας τρελάνουν εαν αντί για πυρκαγιά σε δάσος με αυθαίρετα 20 χιλιόμετρα από το κέντρο τής Αθήνας είχαμε ένα αεροπορικό δυστύχημα, αλλά κατά την πτώση Του αεροπλάνου επιζουν για δυο ωρες τουλαχιστον σχεδόν όλοι οι επιβάτες , ομως
βαρια τραυματισμένοι , αλλά επειδή καθυστερεί να ενεργοποιηθεί η ομάδα έρευνας Και διάσωσης πολλοί υποκύπτουν από το τραυματα τους , επίσης αποδεικνύεται μετέπειτα , ότι ο πιλότος ήταν ψυχοπαθής Και το αεροπλάνο κακοσυντηρημενο . Ερώτημα το κράτος έχει ευθύνη Πού άργησε νΑ στείλει ομάδα διάσωσης δύο ώρες στο σημείο συντριβής (20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι Και όχι σε δύσβατη περιοχή ) Και σχεδόν όλοι οί επιβάτες καταλήγουν εξαιτίας τής καθυστέρησης ή θα βγει Και θα πει φταίει ο ψυχοπαθής πιλότος Και η Κακή συντήρηση του αεροπλάνου??? Οι παραλληλισμοί δικοί σάς …..

loading...

2 thoughts on “Απάντηση στο κάτωθι ερώτημα

  1. Δυστυχώς στα 20 χιλιόμετρα από την Αθήνα υπάρχουν πανέμορφα δασάκια χωρίς κτίσματα, αλλά λόγω πυρκαγιάς, από την πτώση του αεροπλάνου με τον ψυχοπαθή σου πιλότο που σίγουρα θα υπάρξουν αντιρρήσεις περί της ψυχοπάθειας του, πάλι θα έχουμε 90+ απώλειες.

  2. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΩΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ [ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ] ΚΤΙΣΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΑ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Η ΟΧΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ, ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ, Η ΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ!
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ 90 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ", ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΩΣ ΜΗΧΑΝΗ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΤΟ "ΗΛΙΟΣ" ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Η ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;

Comments are closed.