Παραδοχή Παρασκευόπουλου ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές- Η νομοθεσία είναι υπό επανεξέταση

«Ναι» σε αλλαγές στο νόμο που φέρει το όνομά του και με βάση τις διατάξεις του έχουν αποφυλακισθεί εκατοντάδες ποινικοί, αλλά και πρόσωπα που έχουν πρωταγνιστήσει σε σκάνδαλα, όπως η πρόσφατη περίπτωση του Αριστείδη Φλώρου, είπε ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στον Αντένα, ο κ.Παρασκευόπουλος υπερασπίσθηκε το νομοθέτημά του, υποστηρίζοντας ότι οι αποφυλακίσεις και οι προκλητικές άδειες – όπως αυτή που πήρε για άλλη μια φορά χθες ο Δημήτρης Κουφοντίνας- υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι θέμα του δικού του νόμου», αλλά  νόμων των προηγούμενων κυβερνήσεων, αναπέμποντας πίσω στη δεκαετία του ’90.

Πάντως, ο κ.Παρασκευόπουλος, ερωτηθείς αν ο νόμος του πρέπει να αλλάξει , είπε «ναι, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η νομοθεσία πρέπει να είναι υπό επανεξέταση οταν υπάρχουν δυσλειτουργίες».

Ο πρώην υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει και τον ανασχηματισμό και ειδικά την απομάκρυνση του Σταύρου Κοντονή από το υπουργείο Δικαιοσύνης και αν αυτή η απομάκρυνση συνδέδεται με το σάλο που προκάλεσε η αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών για το σκάνδαλο Energa.

Ο κ.Παρασκευόπουλος απάντησε ότι δεν βλέπει προσωπική ευθύνη στον κ.Κοντονή και εκτίμησε ότι η απομάκρυνση από το υπουργείο δεν συνδέεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

loading...

2 thoughts on “Παραδοχή Παρασκευόπουλου ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές- Η νομοθεσία είναι υπό επανεξέταση

  1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΌΤΕ .ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΔ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ? ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΩΝ .ΑΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ?

  2. ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟ ΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ..

Comments are closed.