Ενάντια στο Σύστημα: Μόνο Χρυσή Αυγή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι Εθνικιστές και οι “εθνικόφρονες” της πεντάρας
Όταν τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε το πρωτοφανές, ένα Εθνικιστικό Κίνημα και μάλιστα χαρακτηρισμένο ακραίο από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, να επιτύχει την είσοδό της στην Βουλή με ένα 7%, συναγερμός σήμανε σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα.
Όταν μάλιστα προκηρύχθηκαν εκλογές για τον Ιούνιο, σήμανε πανστρατιά απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού κατεστημένου, προκειμένου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην κατορθώσει τον Ιούνιο να επιτύχει το 3%!

Μέχρι και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο έβαλαν να κάνει δηλώσεις στο CNN, ότι ήταν σίγουρος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπει στη Βουλή στις εκλογές του Ιουνίου του 2013 και ότι το ποσοστό της του Μαΐου ήταν περιστασιακό! Πού ήταν τότε όλοι αυτοί οι “πατριώτες”, οι οποίοι μας εγκαλούν και μας κατηγορούν ότι διασπούμε τον… εθνικό (;) και πατριωτικό χώρο; Μα ήταν στο πλευρό αυτού του ίδιου του συστήματος, το οποίο υπηρετούν μέχρι σήμερα, φορώντας κατά περίστασιν “γαλανόλευκα ράκη”, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, και με αυτά τα “γαλανόλευκα ράκη” σαν σημαία τους υπηρετούν με συνέπεια την Ξενοκρατία.

“Γαλανόλευκα ράκη”

Πού ήταν όλοι αυτοί όταν ξεσπούσε ο μεγάλος διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής με δολοφονίες και φυλακίσεις στα 2013; ΟΧΙ μόνον δεν στάθηκαν στο πλευρό μας, αλλά πανηγύριζαν πιστεύοντας ότι τέλειωσε το Κίνημά μας και έρχεται η σειρά τους… Ποιοι είναι όλοι αυτοί;

Είναι οι “εθνικόφρονες” της πεντάρας, οι οποίοι από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 με την έναρξη της εποχής του ψυχρού πολέμου ακολουθούν με συνέπεια τα κόμματα της εξουσίας και την ξενόδουλη πολιτική τους. Άλλοτε σαν ψηφοφόροι της ΕΡΕ ή της Ενώσεως Κέντρου, άλλοτε σαν ακόλουθοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά εσχάτως ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο για όσους δεν ξέρουν στηρίζει το κόμμα των ζητωπατριωτών του Πάνου Καμμένου. Τα “γαλανόλευκα ράκη” έχουν στο πλευρό τους θερμούς υποστηρικτές όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια που παριστάνουν (κατά περίστασιν…) τους ασυμβίβαστους πατριώτες.

Τρίτο πολιτικό κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις τελευταίες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και όμως οι φυλλάδες που πουλάνε πατριωτισμό στα περίπτερα δεν έχουν να πούνε ούτε μια λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντίθετα για τον κάθε “πουθενά”, ο οποίος εμφανίζεται στο προσκήνιο παριστάνοντας τον “πατριώτη” αφιερώνουν τηλεοπτικές εκπομπές, του δίνουν χώρο στις σελίδες τους για άρθρα και δηλώσεις, τους προωθούν με κάθε τρόπο.

“Μετάνοιες στον Πνευματικό τους…”

Μάταιος ο κόπος τους να διεμβολίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται με συνέπεια ενάντια στο σύστημα. Που την πολεμούν με λύσσα, χολή και ψεύδη εδώ και επτά σχεδόν χρόνια και όμως δεν την λυγίζουν. Εάν ήξεραν την ανθρωπογεωγραφία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τα είχαν παρατήσει γιατί το Κίνημά μας δεν έχει καμία σχέση με τους “εθνικόφρονες” της πεντάρας και τα “γαλανόλευκα ράκη”, ευρίσκεται πέρα από αυτούς μέσα στην ίδια την καρδιά του Λαού και αυτό φαίνεται χαρακτηριστικά από το που επιτυγχάνει τα μεγαλύτερα ποσοστά της, δηλαδή σε περιοχές λαϊκές, αλλά και στους άνεργους, τους αγρότες και την νεολαία.

Όχι, δεν είμαστε όλοι πατριώτες και πολύ περισσότερο δεν είμαστε όλοι Εθνικιστές. Ιδεολογικά δεν μπορούν να θέλουν να έχουν σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι λιμπεραλιστές λακέδες ενός καπιταλισμού, ο οποίος έχει πάρει στις ημέρες μας μία άγρια διεθνιστική μορφή και ισοπεδώνει τα πάντα με την παγκοσμιοποίηση.

Δεν μπορούν να είναι μαζί μας και ούτε εμείς μαζί τους όλοι όσοι υπηρέτησαν την αντεθνική πολιτική της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τα μνημόνια, όλοι αυτοί που δόξασαν την μεταπολίτευση, η οποία οδήγησε την Πατρίδα μας στην σημερινή παρακμή. Μετάνοιες στον Πνευματικό τους, όχι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

14 thoughts on “Ενάντια στο Σύστημα: Μόνο Χρυσή Αυγή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΞΕΒΟΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ "ΣΤΥΛ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ". ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. εαν ησασταν εναντια στο συστημα επρεπε συσωμοι ολοι να παρετηθηται και τα αλλα ειναι λογια. πεφτει η κυβερνηση και μετα ολα απο την αρχη, και ουτε υπογραφες πρεσπων. το κανατε οχι.

  3. Η ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
    ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ
    ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ
    ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ

  4. για να ξεβρομιση ο τοπος απο λαθρομεταναστες συριζανελ ν.δ. πασοκ και ολους τους υπολιπους.

  5. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΣΜΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ 101 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΑ 200 ΕΩΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ: "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ".

  6. Μέσα στον ορυμαγδό της μητριαρχούμενης παραπληροφόρησης ακούω ανιστόρητες κραυγές του τύπου: «Πατριώτες, η τύχη του έθνους είναι στα χέρια σας» και το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Για ποιους πατριώτες μιλάμε άραγε; Όλο αυτό το κοπροσκυλόψυχο πλήθος των ευνουχισμένων ψηφοφόρων έχει τόση σχέση με την πατρίδα όση έχουν και οι κουμουνόσαυρες που την τεμαχίζουν και την πουλάνε. Αν βρεθεί κάποιος να τους καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα δώσουν μαζί με την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία δώρο.

  7. Μεταξύ μας, δεν πρόκειται ποτέ να απελευθερωθείτε ρε τριπλοσοδομισμένα σκλαβάκια γιατί αφενός δεν την αντέχετε την πολλή ελευθερία και τις ευθύνες που της αντιστοιχούν και αφετέρου γιατί ο εχθρός έχει μελετήσει τις σπασμωδικές αντιδράσεις σας. Εσείς δεν ξέρετε τι θα κάνετε μετά από πέντε λεπτά, εκείνος ξέρει άριστα την συμπεριφορά σας για τα επόμενα 5 χρόνια και βάλε. Οι ρουφιάνοι του είναι παντού. Τόση ρουφιανιά είχε να δει η χώρα από τα άθλια χρόνια του στυγνού καραμανλισμού, του δοσιλογικού καθεστώτος που είχαν επιβάλλει οι ξένοι μέσω του βασιλικού σκατόσογου των Γκλύξμπουργκ

  8. Ρε αποπροσανατολισμένες λινάτσες σας έχω πει να μην τρώτε τζατζίκι με σανό. Βλάπτει ρε στον εγκέφαλο. Ο άνθρωπος δεν είναι χορτοφάγο, είναι ιδεοφάγο όν. Ιδέες καταναλώνει και μάλιστα με βουλιμία. Ό,τι διαβάζετε κι ό,τι ακούτε να το τετραπλοτσεκάρετε. Δεν σου προσφέρει το καθε κομμα ειτε η καθε κωλοφυλλάδα και το πορνοκάναλο την γνώση για να σε κάνει μάγκα. Το τυράκι σου δίνει για να μπεις στη φάκα. Το ρημάδι το μυαλό οφείλει να δουλεύει συνεχώς ώσπου να καεί. Καλύτερα να το κάψετε μόνοι σας παρά να σας το καίνε αυτοί με την νοθευμένη πρέζα που ντιλάρουν ως «αλήθεια».

  9. Ακομη και στο Αφγανισταν αντιστεκονται αχρηστοι νεοραγιαδες.

    Το ηρωικό Αφγανιστάν μάχεται τριακόσια (300) ολόκληρα χρόνια εναντίον όλων. Λυσσάνε οι Θεοί, τα ιερατεία και οι σκυλάνθρωποι που εκπροσωπούν τις δυνάμεις του άκρατου εξουσιασμού. Αυτή η πάμπτωχη σούδα έχει πολεμήσει κατά σειρά την Βρετανική Αυτοκρατορία, την Σοβιετική Κουμουνοκρατία και την Αμερικανοεβραϊκή Πλανηταρχία και έχει ΝΙΚΗΣΕΙ. Οι δύο πρώτες δεν υπάρχουν πλέον ενώ και η τρίτη ξεμαγαρίζει σύντομα.

  10. Στο Αφγανιστάν βρίσκονται οι ημίαιμοι απόγονοι των Μακεδόνων του Αλέξανδρου, των Πελοποννήσιων και των άλλων συμμάχων που είχαν εκστρατεύσει μαζί του. Αντίθετα, στην Νεοελλάδα πλειοψηφούν οι εβραιοτουρκόσποροι που ψηφίζουν Μπουτάρη, Τσίπρα και Ψιψινάκη. Για κάτι κατσικόβραχα, κάτι ερήμους και κάτι χερσοτόπια οι Αφγανοέλληνες πολεμούν χύνοντας το αίμα τους αγόγγυστα. Εμείς με έπαθλο την πιο σημαντική χώρα του κόσμου δεν μπορούμε ούτε μια βδομάδα γενική απεργία να κάνουμε πίνοντας καφέ.

  11. μονον εσυ δεν αντιστεκεσαι κοπροσκυλόψυχο ευνουχισμένο παρταλι της ψωρρας της κασσιδας και της λινατσας >>>ΑΠΟ 5:25-5:34 μ.μ

  12. Βρε καλο μου παιδι κοσμιδη τοχεις ξαναγραφει αυτο το πραγμα και σου το εχουν ξαναεξηγησει εσυ εκει παλι τα ιδια. Δεν γινεται μονο με την Χρυση Αυγη πως το λενε?

  13. ποιος ο κοσμιδης? σε καθε σχολιο του ολο το ιδιο λεει του απαντανε εκει αυτος το βιολι βιολακι
    τουλαχιστον αν δεν πιστευεις εμας παυλαρα παρε τηλεφωνο μια εφημεριδα ενα καναλι και ρωτα

  14. κυρ πωλ;μηπωs ξερετε εκεινο το πτηνο που τον καταεχεσε τον αγραματω ελεεινο ρεζιλι βαψωμαλλια κλανοπρωκτομπουρδα τι πουλακι ηταν;

Comments are closed.