Κουρουμπλής: Η Ελλάδα δεν έχει γίνει παράδεισος με την έξοδο από τα Μνημόνια

Παράδεισος δεν έχει γίνει η Ελλάδα με την έξοδο από τα Μνημόνια, «ούτε θα γίνει εύκολα» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σύμφωνα με τον ίδιο «σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας «μπορεί να ισχυριστεί ότι πήρε μια χώρα από την αβεβαιότητα και τη μετέφερε στο πεδίο της ασφάλειας και της βεβαιότητας».

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε την ανάγκη για ένα νέο αφήγημα προσθέτοντας με νόημα ότι «αυτή η προσπάθεια να γίνει και να συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα όλες οι δυνάμεις».

Συνεχίζοντας τις πολιτικές αναφορές είπε ότι «ο χόρος της ευρύτερης κεντροαριστεράς πρέπει να βρει την ταυτότητά του όπως ο Οδυσσέας δυσκολευτηκε να βρει στην αρχή την ταυτότητα του και όταν έφτασε στην Ιθάκη συνάντησε δυσκολίες».

«Θα κριθεί ο Τσίπρας αν είχε άλλα περιθώρια ή είχε την πολιτική γεναιότητα να μην δραπετεύσει και να πάρει πάνω του τη μεγάλη ευθύνη» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εκθειάζοντας τον πρωθυπουργό με τη φράση ότι «είναι ένας νέος πολιτικός που ρίσκαρε πολλά, εξετέθη σε πολλά πράγματα γιατί πίστευε ότι αυτό εξυπηρετούσε τη χώρα»..

Κατά τον υπουργό Ναυτιλίας «η κυβέρνηση έκανε εξαιρετικά πολλά πράγματα που έδειξε ότι το DNA της παραμένει ατόφιο».

Μιλώντας τέλος για την τραγωδία στο Μάτι ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι «το ένα θέμα είναι τα αίτια για τα οποία υπάρχουν μεγάλες, μικρές, μεσαίες ευθύνες και το δεύτερο αν ο συντονισμός ήταν στο καλύτερο επίπεδο το επίμαχο βράδυ».

loading...

1 thought on “Κουρουμπλής: Η Ελλάδα δεν έχει γίνει παράδεισος με την έξοδο από τα Μνημόνια

  1. Χύσιμο στη μάπα της Ουέφα – Μαφίας. Δεν έχω λόγια! Άθλος!

    ΠΑΟΚΑΡΑΣ

Comments are closed.