Κονιόρδου για Βυζαντινό Μουσείο: Δεν θα το έλεγα βανδαλισμό… κάποιες κυρίες άπλωναν λάδι

«Σαν υπουργείο ερευνούμε το περιστατικό. Είχε είκοσι φύλακες, ποιος ξέρει τώρα τι έγινε… δεν είχε και πολύ κόσμο, αυτά ερευνούμε», ανέφερε  η υπουργός Πολιτισμού
Στο πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Βυζαντινό και
Χριστιανικό Μουσείο, όταν δύο γυναίκες που μπήκαν στο Μουσείο κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους έριχναν παντού λάδι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές σε σπάνια εκθέματα, αναφέρθηκε η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Σύμφωνα με την κυρία Κονιόρδου, δεν πρόκειται για βανδαλισμό. «Δεν θα το έλεγα ακριβώς βανδαλισμό, ίσως είναι υπερβολική αυτή η έκταση. Θεωρούμε ότι ήταν κάποιες κυρίες οι οποίες άπλωναν κάποιο λάδι. Το αξιοπερίεργο ήταν ότι δεν έγινε αντιληπτό και αυτό ερευνούμε, πώς έγινε και δεν έγινε αντιληπτό», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Όπως είπε η υπουργός, οι ζημιές αποκαταστάθηκαν αμέσως. «Σαν υπουργείο ερευνούμε το περιστατικό. Είχε είκοσι φύλακες, ποιος ξέρει τώρα τι έγινε… δεν είχε και πολύ κόσμο, αυτά ερευνούμε», ανέφερε η κυρία Κονιόρδου.

loading...

6 thoughts on “Κονιόρδου για Βυζαντινό Μουσείο: Δεν θα το έλεγα βανδαλισμό… κάποιες κυρίες άπλωναν λάδι

  1. Στην κοσμάρα τους αυτοί οι Συριζαίοι …

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΚΥΡΑΝΤΖΑ ΑΥΤΗ…ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ…

  3. Αντε και την επόμενη φορά να απλώσουν τραχανά και γιουφκάδια. Πρόσεξε μόνο ανόητη, μην παρεξηγηθεί η άλλη υπουργίνα η πρησμένη και θελήσει την συνταγή απ΄τις κυράτσες. Γιατί ό,τι έχει σχέση με τραχανάδες το ψάχνει…!

  4. ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΟΤΕ!! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!

  5. ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

  6. Δεν θα το έλεγα πουταναριό , απλά κάποιες κυρίες πέφτουν ανάσκελα και σηκώνουν τα πόδια τους πολλές στον καθένα , μην μου πείτε ότι είναι πουτάνες ;

Comments are closed.