Ζητείται φιλότιμο! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μία μεγάλη συμφορά κτύπησε την Πατρίδα μας, την οποία βρήκε πάλι “ανοχύρωτη πολιτεία” με απόλυτη ευθύνη αυτών που εξουσιάζουν και κυβερνούν τον λαό μας εδώ και δεκαετίες και δεν εξαιρείται ασφαλώς ο ΣΥΡΙΖΑ, που κυβερνά 4 σχεδόν χρόνια.

Όταν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι κόμπαζαν και έλεγαν ότι όλα πάνε καλά και η κρατική ΕΡΤ σε ένα ντελίριο προπαγάνδας έλεγε ότι υπάρχουν μόνον… 2 νεκροί, από την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προέβαινα στην παρακάτω δήλωση: “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει ολόθερμη την συμπαράστασή της στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Αττικής από την πύρινη λαίλαπα, η οποία καταστρέφει για μία ακόμη φορά περιουσίες, καταστρέφει αυτή την ίδια την Ελλάδα, αυτόν τον ίδιο τον ιδρώτα και τον κόπο του Λαού μας. Εκφράζει την λύπη της για τις γεμάτες κομπασμό δηλώσεις των ανθρώπων της πολιτικής εξουσίας, οι οποίοι ακολουθώντας την αντεθνική πολιτική των μνημονίων άφησαν ανυπεράσπιστη με πενιχρά μέσα την χώρα για να αντιμετωπίσει την μεγάλη καταστροφή. Καλεί όλους τους Έλληνες να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους Ηρωϊκούς Άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων που δίνουν την μάχη για την σωτηρία της Πατρίδος.”

Την κατάσταση του χάους, της ανοργανωσιάς, της εγκληματικής αμέλειας των ανεύθυνων που κυβερνούν τον Λαό μας, περιγράφει η δήλωση του δημάρχου της Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ε. Μπουρνούς: «Κανείς από την κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό δεν του έδωσε εντολή για εκκένωση των οικισμών. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου. Μην προσπαθούν κάποιοι να μεταθέσουν ευθύνες, υπήρξε υποτίμηση της φωτιάς, δεν υπήρξαν καν αντιπυρικές ζώνες. Πάνω από 1.000 σπίτια έχουν καεί».

Τρίτη 24 Ιουλίου προβαίνω σε άλλη δήλωση, η οποία επίσης θάβεται από όλα τα κανάλια των “νταβατζήδων” και τις φυλλάδες της διαπλοκής: “Μια μεγάλη καταστροφή χτύπησε την Πατρίδα μας. Ίσως οι νεκροί να ξεπεράσουν και τους 100. Την ίδια ώρα που καιγόντουσαν άνθρωποι, ο πρωθυπουργός της Χώρας σε μια επίδειξη μακάβριου λαϊκισμού έκανε δηλώσεις από το Κέντρο Επιχειρήσεων μέσω της κρατικής ΕΡΤ. Θέλοντας να δείξει τι;… Σήμερα δηλώνει ότι δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, ελπίζοντας στην αμνησία που θα επιβάλλουν τα φιλικά προς αυτόν ΜΜΕ. Σε απάντησή του θα πω το εξής: Περισσότεροι από 70 μέχρι στιγμής νεκροί και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!”

Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά είναι ότι διαπιστώνουμε ότι για άλλη μια φορά δεν υπάρχει “ώρα ευθύνης” για κανέναν και ποτέ στην Ελλάδα! Θα περιμέναμε έστω μία παραίτηση, αλλά αυτό δεν συνέβη. Σε αντίθεση με κάποιους αισιόδοξους συμπατριώτες μας, οι οποίοι λένε ότι η μοναδική γλώσσα στην οποία υπάρχει η λέξη “φιλότιμο” είναι η Ελληνική.Πράγματι, στον Πίνδαρο από τον 6ο αιώνα π.Χ. διαβάζουμε: “Άγαν φιλοτιμίαν μνώμενοι εν πόλεσι Άνδρες”.

Αυτοί οι Άνδρες που βαδίζουν με φιλοτιμία φροντίζοντας την πολιτεία δεν υπάρχουν. Είναι σημείο θλιβερό που δείχνει ότι την Πατρίδα μας δεν την καταστρέφουν μόνον οι πλημμύρες και οι φλόγες, αλλά και μια ανήθικη και ανάξια εξουσία και η παρακμή, που απλώνεται σαν σάβανο επάνω από μια ολόκληρη χώρα.

loading...

1 thought on “Ζητείται φιλότιμο! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Η οικονομική εξαθλίωση μεγαλώνει.
    Στις αρχές του 2019 ψηφίστηκε να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις, θα μειωθεί επίσης και το αφορολόγητο.

Comments are closed.