Ο κομμουνιστής Χρηστος Καραμάνος υβρίζει πολύ άσχημα την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βούλα Παπαχρήστου

Με απιστευτες υβρεις και προσβολες επιτεθηκε ο κουμμουνιστης Χρηστος Καραμανος στην Παρασκευη (Βουλα) Παπαχρηστου. 


Ο Εν λογω κουμμουνιστης την αποκαλει μεταξυ αλλων Ναζιδι (Ναζι) και οτι δεν θελει οι ναζιστες να κατακτουν χρυσα μεταλλια. 

Αυτο μας θυμιζει κατι απο τον Αδολφο Χιτλερ που σηκωθηκε και εφυγε απο τους αγωνες οταν κερδισε ενας εγχρωμος Αφρικανος.

Σε καθε χρονικη στιγμη οι Κουμμουνιστες δειχνουν το θανασιμο μισος τους εναντιον των Ελληνων και το ποσο επιθυμουν τον αφανισμο των γηγενων κατοικων της.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; 


Εναι δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

 

Εδω και χρονια ενας αναγνωστης της στηλης γραφει σε συγκεκριμενο σχολιο του οτι υπαρχουν δυο ειδη φασισμου, ο κοκκινος και ο μαυρος. 



Ομως ο κοκκινος ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει στον πλανητη. 

Εχει αδικο ; 

Προσωπικα παντοτε αναγνωριζα την διαφορετικοτητα των αλλων σε θρησκευτικο, κοινωνικο και πολιτικο επιπεδο. 

Εντουτοις δεν δεχομαι να μου επιβαλλουν αλλοι τα δικα τους πιστευω σε κανεναν τομεα με οποινδηποτε τροπο.


Σε αυτην εδω την δυστυχη πατριδα ζει η χειροτερη φυλη του κοσμου, οι κουμμουνιστες της Ελλαδος.

Σε ολα τα υπολοιπα μερη του κοσμου οι αριστεροι των αλλων χωρων εχουν πατριωτικη και εθνικιστικη πολιτικη.

Τα πιο κλασικα παραδειγματα στην Ευρωπη ειναι η Ρωσια, η Βουλγαρια και η Σερβια.


Στην Ρωσια εδω και αιωνες εχουμε μερικα πολυ κοινα χαρακτηριστικα ολων οσων την κυβερνουν ειτε ειναι χριστιανοι ; Ειτε ειναι κουμμουνιστες.
 
Ακομη και στην ρωσια οι κουμμουνιστες ειχαν επεκτατικη και πατριωτικη εξωτερικη πολιτικη. 

Οι μοναδικοι κουμουνιστες στον κοσμο που επιχειρουν να αφανισουν με καθε τροπο την πατριδα μας ειναι αυτοι που ανηκουν στα “Ελληνικα” κομματα.
 
 
 
Υπαρχουν εθνικιστες πατριωτες αριστεροι οι οποιοι δεν είναι θανάσιμοι εχθροι των χωρων τους και δεν επιθυμουν διακαως να αφανισουν τα εθνη τους (Ρωσια, Σερβια, Βουλγαρια).
Μαλιστα αγαπουν παρα πολύ της πατριδες τους.  
Επισης ολοι αυτοι οι ξενοι κουμμουνιστες αγαπουν την ιστορια  της πατριδας και δεν επιθυμουν την αλλαγη των σχολικων βιβλιων της ιστοριας. 
Δεν επιθυμουν καμια από της αλλαγες της νεας ταξης , οι οποιες θα αλλοιωσουν τον εθνικο χαρακτήρα.
Παντοτε σε κάθε χωρο, σε κάθε τομεα, σε κάθε λαο, σε κάθε ομαδα υπαρχουν εξαιρέσεις εστω και σε πολύ μικρο βαθμο. 
Δεν γινεται να είναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι . 

Όλα αυτά με βαση της παγκοσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες ,μηδεν αγαν και μετρον αριστον. 
Φυσικα αυτοι οι πατριωτες κουμμουνιστες , δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με την Ελλαδα. 
Αυτοι οι πατριωτες κουμμουνιστες είναι από την Βουλγαρια και την ρωσια. 
Αυτοι οι πατριωτες κουμμουνιστες ειχαν στα σχολικα τους βιβλια και προωθουσαν με μεγαλο ζηλο την Βουλγαρικη ιστορια , με προεξέχων του Βουλγαρο Σαμουηλ, και τους πολεμους τους εναντια στον ιερο Βασιλειο τον β. 
Μαλιστα είναι τοσο παθιασμένοι, που εχουν τον Σαμουηλ μεχρι και σε γραμματοσημα. 
Βουλγαρικα γραματοσημα με τον Σαμουηλ και τους πολεμους του. 

Οι Βουλγαροι Κουμουνιστες πολιτικοι, επεδειξαν παρα πολύ μεγαλο ζηλο σχετικα με τα εθνικα Βουλγαρικα θεματα.        
Οι πατριωτες Βουλγαροι και οι ρωσοι Κουμμουνιστες , είναι τελειως ανιτθετοι με αυτους τους κουμμουνιστες ,που κατοικουν στην Ελλαδα. 
 
 
 
 

ΡΩΣΙΑ
 
 
Παντοτε οποιος και να κυβερνουσε στην ρωσια ειτε οι τσαροι ειτε ο Λενιν με τον Σταλιν μονιμος στοχος της ρωσικης αυτοκρατοριας ηταν η εξοδος στο Αιγαιο.
 
 
Εδω και αιωνες προσπαθουν οι ρωσοι να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με στοχο την εξοδο στο Αιγαιο. 
 
Απο την εποχη του αυτοκρατορα Κωνσταντινου του πορφυρογενννητου ειχαν κανει οι ρωσοι πολεμους εναντιον των Ελληνων με σκοπο την κατακτηση της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
 
 
Επι Κωνσταντινου του προρφυρογεννητου η Ρωσιδα Ολγα η γυναικα του Τσαρου εγινε χριστιανη στην Κωνσταντινουπολη. 
 
Εντουτοις αυτο δεν εμποδισε τους ρωσους να συνεχιζουν τις προσπαθειες για να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με τρομερες πολιορκιες και πολεμους. 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Τα πλαισια της ρωσικης εξωτερικης πολιτικης εχουν ως βασικους αξονες τον επεκτατισμο αρχικά στις γειτονικές χωρες, με απωτερο σκοπο την πολυποθητη εξοδο στο Αιγαιο.

Αυτο ειναι κατι το οποιο  δεν ειχαν επιτυχει οι τσαροι.
 
Ενας ακομη μεγαλεπιβολος ρωσικος στοχος ειναι επέκταση στην Ευρώπη.
 
Στις αρχες του προηγουμενου αιωνα με εντολη των ρωσων

ο Κολλαρωφ, ειχε εκφρασει την επιδίωξη αυτονόμησης της Μακεδονιας και της Θρακης από την Ελλάδα, με στόχο να προσαρτηθουν στην Βουλγαρία.

 
 
Ολα αυτα για να παραδωθουν τα εδαφη εν συνεχεια στην ρωσια ωστε να επιτευχθεί η επιθυμια αιωνων να εχουν οι ρωσοι τον απολυτο έλεγχο του Αιγαίου. 
 
Το ετος 1924 η δηθεν ανυποψιαστη και “αμετοχη”  Μοσχα σχετικα με τα τεκτενομενα στην βαλκανικη επικυρωσε τις αποφασεις ολων των αριστερων
βαλκανικων κομματων για την αποσπαση της Μακεδονιας απο την Ελλαδα.                                                                                             
 
Η εναρξη του β Παγκοσμιου Πολέμου έδωσε την ευκαιρια 

στον κουμμουνιστη ηγετη της Γιουγκοσλαβιας Τίτο στο να προχωρησει σε αυτονομηση  των Σκοπιων, το οποιο ηταν 

δηθεν το “πραγματικο Μακεδονικο εθνος.”  
 

Οταν κατα τον β παγκοσμιο πολεμο εισεβαλαν στα Σκόπια οι ναζιστες-εωσφοριστες Γερμανοί απο την γειτονικη Βουλγαρια εγιναν δεκτοι απο τους Σλαβους των σκοπιων ως απελευθερωτες του “Ελληνικου-Μακεδονικου εθνους” 
 
 
Τα Σλαβικα Σκοπια ήταν τοτε η πρωτευουσα της νοτιας Σερβιας, γνωστης ως Βαρδαρσκα. 


Μην ξεχνατε οτι οι Κουμμουνιστες της Συριας και τα 2 κομματα πολεμουν διπλα στον νομιμο προεδρο της Συριας Μπασαρ Ασαντ, για την απελευθερωση της χωρας. 




ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

loading...

15 thoughts on “Ο κομμουνιστής Χρηστος Καραμάνος υβρίζει πολύ άσχημα την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βούλα Παπαχρήστου

  1. ΒΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΣΟΥ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

  2. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΡΕΤΙΝΟ, ΤΣΟΜΠΑΝΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ!!!!

  3. Ανώνυμος10 Αυγούστου 2018 – 5:25 μ.μ.
    Μέσα στον ορυμαγδό της μητριαρχούμενης παραπληροφόρησης ακούω ανιστόρητες κραυγές του τύπου: «Πατριώτες, η τύχη του έθνους είναι στα χέρια σας» και το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Για ποιους πατριώτες μιλάμε άραγε; Όλο αυτό το κοπροσκυλόψυχο πλήθος των ευνουχισμένων ψηφοφόρων έχει τόση σχέση με την πατρίδα όση έχουν και οι κουμουνόσαυρες που την τεμαχίζουν και την πουλάνε. Αν βρεθεί κάποιος να τους καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα δώσουν μαζί με την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία δώρο.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος10 Αυγούστου 2018 – 5:28 μ.μ.
    Μεταξύ μας, δεν πρόκειται ποτέ να απελευθερωθείτε ρε τριπλοσοδομισμένα σκλαβάκια γιατί αφενός δεν την αντέχετε την πολλή ελευθερία και τις ευθύνες που της αντιστοιχούν και αφετέρου γιατί ο εχθρός έχει μελετήσει τις σπασμωδικές αντιδράσεις σας. Εσείς δεν ξέρετε τι θα κάνετε μετά από πέντε λεπτά, εκείνος ξέρει άριστα την συμπεριφορά σας για τα επόμενα 5 χρόνια και βάλε. Οι ρουφιάνοι του είναι παντού. Τόση ρουφιανιά είχε να δει η χώρα από τα άθλια χρόνια του στυγνού καραμανλισμού, του δοσιλογικού καθεστώτος που είχαν επιβάλλει οι ξένοι μέσω του βασιλικού σκατόσογου των Γκλύξμπουργκ

    Ανώνυμος10 Αυγούστου 2018 – 5:31 μ.μ.
    Ρε αποπροσανατολισμένες λινάτσες σας έχω πει να μην τρώτε τζατζίκι με σανό. Βλάπτει ρε στον εγκέφαλο. Ο άνθρωπος δεν είναι χορτοφάγο, είναι ιδεοφάγο όν. Ιδέες καταναλώνει και μάλιστα με βουλιμία. Ό,τι διαβάζετε κι ό,τι ακούτε να το τετραπλοτσεκάρετε. Δεν σου προσφέρει το καθε κομμα ειτε η καθε κωλοφυλλάδα και το πορνοκάναλο την γνώση για να σε κάνει μάγκα. Το τυράκι σου δίνει για να μπεις στη φάκα. Το ρημάδι το μυαλό οφείλει να δουλεύει συνεχώς ώσπου να καεί. Καλύτερα να το κάψετε μόνοι σας παρά να σας το καίνε αυτοί με την νοθευμένη πρέζα που ντιλάρουν ως «αλήθεια».

    Ανώνυμος10 Αυγούστου 2018 – 5:33 μ.μ.
    Ακομη και στο Αφγανισταν αντιστεκονται αχρηστοι νεοραγιαδες.

    Το ηρωικό Αφγανιστάν μάχεται τριακόσια (300) ολόκληρα χρόνια εναντίον όλων. Λυσσάνε οι Θεοί, τα ιερατεία και οι σκυλάνθρωποι που εκπροσωπούν τις δυνάμεις του άκρατου εξουσιασμού. Αυτή η πάμπτωχη σούδα έχει πολεμήσει κατά σειρά την Βρετανική Αυτοκρατορία, την Σοβιετική Κουμουνοκρατία και την Αμερικανοεβραϊκή Πλανηταρχία και έχει ΝΙΚΗΣΕΙ. Οι δύο πρώτες δεν υπάρχουν πλέον ενώ και η τρίτη ξεμαγαρίζει σύντομα.

    Ανώνυμος10 Αυγούστου 2018 – 5:34 μ.μ.
    Στο Αφγανιστάν βρίσκονται οι ημίαιμοι απόγονοι των Μακεδόνων του Αλέξανδρου, των Πελοποννήσιων και των άλλων συμμάχων που είχαν εκστρατεύσει μαζί του. Αντίθετα, στην Νεοελλάδα πλειοψηφούν οι εβραιοτουρκόσποροι που ψηφίζουν Μπουτάρη, Τσίπρα και Ψιψινάκη. Για κάτι κατσικόβραχα, κάτι ερήμους και κάτι χερσοτόπια οι Αφγανοέλληνες πολεμούν χύνοντας το αίμα τους αγόγγυστα. Εμείς με έπαθλο την πιο σημαντική χώρα του κόσμου δεν μπορούμε ούτε μια βδομάδα γενική απεργία να κάνουμε πίνοντας καφέ.

  4. Όλοι οι μπινέδες του διαδικτύου μιλούν για «ένδοξους αγώνες», για «γλυκιές πατρίδες» και για «υπέροχα αύριο». Κανείς ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ δεν μιλάει για το πώς επιτυγχάνονται οι νίκες ούτε για το πώς αποκτώνται τα αγαθά. Κανείς δεν μιλάει για το κόστος, για το αντίτιμο, για το ζεστό αίμα που πρέπει να χυθεί, για το πόσους πρόκειται να φάει το σκοτάδι.

    Τσιμεντόβλακες Νεοελληναράδες μην πιστεύετε κανέναν αλλά διαβάστε επιτέλους την ιστορία σας. Έστω αυτή την γαμώταφη τελευταία παράγραφο από το 8821 και μετά.

    Μήπως νομίζετε ότι το Συριζοπαρεάκι των συφιλιδικών χοντροεκατομμυριούχων και των λωλοπούστηδων είναι η πρώτη συμμορία που λεηλατεί το πτώμα του έθνους;

  5. Τελευταίο επίτευγμα της χώρας είναι η επανεμφάνιση του «πατριωτικού» συρφετού. Ήτοι, η μεγαλοπρεπής νεκρανάσταση των ανίατων χυσοπατριδόκαβλων και η κατά παραγγελία συστράτευσή τους στις γραμμές των ανά την επικράτεια πρακτορίσκων. Άξιο λόγου είναι ότι αυτή η καινουργής πανστρατιά των εθνικοφρόνων κατσαρίδων προέρχεται όχι μόνο από το γλιτσιασμένο χριστιανοβασιλοφασιστικό σκατοπιθάρι αλλά κυρίως από το πτυελοδοχείο του εβραιομπολσεβικικού κουμουνόσογου.

    Ποια είναι η διαφορά των «νεο-πατριωτών» από τα πουλημένα λαμόγια τους τσίπηδες που διοικούν; Μόνο μια: το λαμόγιο τα τσεπώνει ενώ ο νεο-πατριώτης είναι ο χρήσιμος δωρεάν ηλίθιος για όλες τις βρωμοδουλειές. Με μοναδική διαφορά το κίνητρο, και οι δύο Ιούδες σας υπόσχονται διακοπές σε εξάστερα resort ενώ σας πάνε κατευθείαν στο σφαγείο της Νέας Σκυθόπολης.

    Το κάθε περιοδεύον άσυλο, η κάθε ανέραστη ψυχοκουκουβάγια και ο κάθε σακατεμένος εγκεφαλικά ημιπυγμαίος διεκδικούν μέσω του πληκτρολογίου δάφνες που οι παππούδες τους έδρεψαν προσφέροντας το αίμα τους. Όπως και με τα Γένη του Ησιόδου, κάθε μεταγενέστερη εκδοχή παρουσιάζεται υποδεέστερη της προηγούμενης. Κουτσαίνοντας φτάσαμε λοιπόν στο σημερινό Μπετοβλακώδες Γένος. Ένα συνονθύλευμα από πατατάκια, χριστιανοβαρεμένους, δωδεκαμαλάκες, γκέι σκυλογατόφιλους, λαθρόγυφτους, λεσβιομπαζόλες και μογγολοειδείς συριζο-κρετίνους με κοκάλινα γυαλιά.

  6. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

  7. Μην ασχολείστε μαζί του, είναι λούγκρα ο κύριος

  8. Ρε φιλάρα, καλά τα λες και με πάθος, αλλά αφού τα έψαλες σε όλους,
    αναρωτιέμαι σε ποιο "Γένος" εσύ ανήκεις? Η μήπως είναι μυστικό?

  9. Δεν το πιστεύω !!Ο Ζάγκλος!! Ο παπάρας !! το χαλκιδιώτικο αρ@ίδι εδω?? Του ψεκασμένου η ουρά !!Θ Τρελαθώ ,ωρε πανηγύρι !!

  10. Γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι αντε ψωφα παλιοπουστα φραπεδοκουλτουριαρη αριστερέ που μαζέψατε όλα τα λαθροπηθικια και τα ισλαμοπιθικια στην Ελλάδα και ταΐζουμε

  11. Κούκλε μου μην τρελενεσαι, βάλε και ένα όνομα να μπορώ να
    σε χαιδευω και ποιανού ψεκασμένου κράζεις ρε κουραμπιέ?

    Αν με γνωρήζεις από αλλά blog, τότε ξέρεις ότι ο Ζαγλάρας δεν
    συμβιβάζεται με τίποτα, είναι αυτό που είναι, κατάλαβες χαχαμίκο?

    Μπαίνω με το όνομα μου, με φωτο και δείχνω τα αρχίδια μου σε όσους
    σαν του λόγου σου παραβαίνουν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.

  12. Βρε τον μπαγασακο(ουγκανο-κρυφο ναζι) που εγραψε το αρθρο…επειδη ο ανθρωπος (Χ.ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ) ειπε το αυτονοητο(αγνωστη λεξη για ουγκανο)το Ναζιδι,Ναζι, θιχτηκε οπως και ολα τα αλλα επετοειδη (του Αδολφου τα εγγονια )….!!! Αν νομιζετε μικροι γκεμπελισκοι οτι με την παραχαραξη της ιστοριας θα σβησετε τη ντροπη των Ναζι προγονων σας….γελαστηκατε….γιουσουφακια οι προγονοι σας, γιουσουφακια γεννηθηκατε και εσεις,σαπιλες του ντουνια,μια ζωη μαντροσκυλα του κεφαλαιου θα ειστε και υποτελης στα ντοπια και ξενα συμφεροντα ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,που μας το παιζετε και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….βρωμοκαθικια …….!!!

  13. Η ιστορία αγαπητέ γράφεται από τους νικητές, στην προκυμενη νικητές είμαστε εμείς
    με τους συμμάχους μας εβραίους και επήλθε η ευημερία και δικαιοσύνη στην χώρα μας,
    Νικητές βεβαίως βεβαίως είναι και οι κομμουνισταί, και αυτοί έφεραν την ευημερία
    και δικαιοσύνη στην χώρα τους, γιατί παραμιλάς και βρίζεις λοιπόν?
    Μήπως πάσχεις από οξεία πρωκτογαργαλίτιδα!

    Γκόλφω εσύ? Κάτι με μύρισε σαν σκατό και σπέρμα!

  14. http://GREECE.GR
    http://www.paokfc.gr
    AKOYΩ ΚΡΑΝΗ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΜΟΡΑΝΟΙ
    ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΗΝ ΕΚΑΣ ΟΥ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ Π.Ε. ΔΕΙ ΣΟΥ, ΑΤΑΚΑ ΚΙ ΑΜΙΣΘΙ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΜΟΡΗΣΟΥ

  15. ΒΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Comments are closed.