Παππάς: Η επιμονή του ΔΝΤ στην περικοπή των συντάξεων δεν προκαλεί έκπληξη

“Η επιμονή του ΔΝΤ στην περικοπή των συντάξεων, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, δεν προκαλεί έκπληξη” επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

“Έκπληξη -και μάλιστα αρνητική- θα βιώσουν όσοι πολιτεύονται με την ανάγκη εξωτερικών καταναγκασμών, όταν επιτευχθεί η ανάσχεση του μέτρου” αναφέρει.

“Ελλάδα και Πορτογαλία βρίσκονται στην ίδια μεταμνημονιακή κατάσταση. Επίσκεψη των θεσμών, συζήτηση και κατάρτιση έκθεσης με τις απόψεις των δύο πλευρών. Ούτε επιβεβλημένα μέτρα, ούτε εποπτεία. Η Πορτογαλία αρνήθηκε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, χωρίς να υπάρξει καμία κρίση” συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτηση.

loading...

3 thoughts on “Παππάς: Η επιμονή του ΔΝΤ στην περικοπή των συντάξεων δεν προκαλεί έκπληξη

  1. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΤΕ Η ΟΧΙ? ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΑΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ''ΘΕΣΜΩΝ'' 2 ΦΟΡΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΤΕ

  2. Βρε χαϊβάνι, το ΔΝΤ μέχρι εχθές είσαστε όλο αγκαλιές και φιλιά σαν τους γυφτογκουμπάρους , τώρα επειδή πλησιάζουν εκλογές το γυρίζετε στην παλιά σας τέχνη , θα σχίσουμε , θα καταργήσουμε , θα δώσουμε , θα επαναφέρουμε , θα θα θα , σας πιστέψαμε και καήκαμε , τώρα έρχεται η ώρα να πληρώσατε τις ψευτιές σας , γευθείτε την εξουσία και τις καρέκλες τον λίγο καιρό που σας απομένει

  3. Δεν υπήρχε αμφιβολία.Το κόλπο να θέλετε να εμφανιστείτε καλοί τάζοντας,αλλά οι εταίροι αποφασίζουν πάλιωσε.Άλλωστε τα συντρόφια σας,έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους.Εξόντωση των Ελλήνων παντί τρόπω και με κάθε μέσον και γρήγορη αντικατάσταση από τους ευκολοδιαχειριζόμενους μουσουλμάνους κάθε εθνότητος καθόσον αυτοί διαβιούν στον μεσαίωνα και υπακούουν τυφλά στους αρχηγούς της πίστεως τους.

Comments are closed.