Δείτε για ποιο λόγο πρέπει να τρώμε μέλι με κανέλα κάθε πρωί – Θα πάθετε την πλάκα σας όταν δείτε τι καλό κάνει στην υγεία μας

Βάλτο στην καθημερινότητά σου και θα δεις θαύματα
Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι το μέλι είναι αρκετά αποτελεσματικό στη θεραπεία πολλών ασθενειών….

Όταν συνδυάζεται με κανέλα είναι ακόμη πιο ισχυρό. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τους ιούς, την υψηλή χοληστερόλη και το σάκχαρο του αίματος.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο συνδυασμός μελιού και ζάχαρης μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε σχεδόν κάθε ασθένεια. Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο, είναι ότι αυτά τα φυσικά προϊόντα είναι διαθέσιμα σχεδόν σε κάθε κατάστημα, και είναι εξαιρετικά φθηνά. Σας αναφέρουμε μερικά από τα κύρια οφέλη υγείας που παρέχονται από μέλι και κανέλα:Καρδιακές παθήσεις.

Απλώστε λίγο μέλι και κανέλα σε μια φέτα ψωμί, αντί της συνηθισμένης μαρμελάδα σας. Αυτό το υγιεινό πρωινό θα μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στις αρτηρίες σας και προλαμβάνει την καρδιακή προσβολή.

Αρθρίτιδα: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε δύο φορές την ημέρα, το πρωί και πριν πάτε για ύπνο. Η τακτική κατανάλωση του ροφήματος αυτού, σας βοηθάει στην ανακούφιση της χρόνιας αρθρίτιδας.

Λοίμωξη της χοληδόχου κύστης: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε κάθε μέρα για να σκοτώσετε τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς στη χοληδόχο κύστη σας.

Χοληστερόλη: Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 3 κουταλάκια του γλυκού κανέλα στο αγαπημένο σας τσάι. Αυτό το ρόφημα θα μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης σας κατά 10 τοις εκατό στις πρώτες δύο ώρες.

Κρυολογήματα: Συνδυάστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα τέταρτο κουταλιά της σούπας κανέλα για να νικήσετε τα κρυολογήματα. Πάρτε αυτό το φάρμακο για τρεις ημέρες. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία του κρυολογήματος, του χρόνιου βήχα και της συμφόρηση των κόλπων.

Απώλεια βάρους: Προσθέστε μέλι και κανέλα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε το, το πρωί, πριν φάτε η πιείτε οτιδήποτε, ή μισή ώρα πριν από το πρωινό σας. Η τακτική κατανάλωση αυτού του ροφήματος θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο 

loading...

18 thoughts on “Δείτε για ποιο λόγο πρέπει να τρώμε μέλι με κανέλα κάθε πρωί – Θα πάθετε την πλάκα σας όταν δείτε τι καλό κάνει στην υγεία μας

  1. Εδώ και κάτι χρόνια το πρωινό μου είναι μια αλοιφή που την κάνω ως εξής:
    2 μέρη μέλι, 2 ταχίνι και 3/4 κανέλα, το συνδυάζω με ελιές.

  2. Συμφωνώ, άλλωστε σιωνιστικο εφεύρημα είσαι,τρώς καλά και λύνεται η εβραϊκή σου διάλεκτος!!

  3. Δεν ξέρω τι είναι το πρόβλημα σου, είμαι 100% βιολογικά Έλληνας και 200% συνειδησιακά,
    ως εκ τούτου, δεν δύναμαι να είμαι χριστιανός ή κομμουνιστής.

  4. Χα..χα..χα..Είναι κοματι δύσκολο να ξεχωρίσουμε πιοι βρίζουν περισοτερο, οι αναρχικοί ή οι Αντίχριστοι…ως εκ τούτου, δεν δύναμαι να είμαι παρά μόνον Εβραία!
    Χα..χα..χα..

  5. Τιμή σου που το λες ότι είσαι εβραία!

  6. διάλογος μεταξύ Εβραίων και στη μέση το μέλι.

  7. πουθε εισ'εσυ ρε ζαγκλαρα? τρως το μελ' το τρως?

  8. το αγγελικω
    το μανεσω
    το μορφω
    το ευταξω
    το μεγιστω
    το γκουρλω
    το πατερακω
    το αρη
    το φωτη
    χαχαχαχαχαχαχα και ολο το συνονθύλευμα του μεγιστανα μας ηρθε φουριοζο
    το ζαγκλαρω
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  9. Ακσι πατριώτ, τα ιλινικά δεν τα κριένου καλά, αλλά τα μσα κι μσouκοuμενα
    τα Χαλκιδικιώτκα τα ξίερου καλιτιρα, για λιέγι ταρμέγς τα τραγιά?
    Τκνάς τναχλαδιά?

  10. Ανώνυμος – 6:05 μ.μ.

    Με εμμονικά ευρύπρωκτα κιναιδικά μιάσματα δεν…

  11. οποιος χανει τη ψυχραιμια του αυτα παθαινει
    kisses my baby χα χα χα χα good night to you See you soon

  12. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΕ ΖΑΓΑΡΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΖΑΛΗ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΩΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΕ ΓΡΑΨΕ Ή ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ

  13. ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΨΩΜΙ ΤΥΡΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΡΕΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΆΚΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΧΑ ΧΑ

  14. Ολα μονος του τα γραφει βριζει και απανταει και δηθεν σχολιαζει ο Ζαγκλαρας. αποδειξη ο υπολογιστης του δειχνει 12 αυγουστου αντι 24 αυγουστου κανει σχολια μονος του ο παπαρας δειτε το..

  15. Για τα μπαζα….το μπαζο…χαχαχα
    ουτε για τα σκουπιδια δεν κανετε…

Comments are closed.