Κοριτσάκι βρίζει χυδαία τον ιερέα που τη βαφτίζει (βίντεο)

Κοριτσάκι έλουσε» με βρισιές τον ιερέα που πραγματοποιούσε τη τελετή.Τον αποκαλούσε «πόρνο» και του φώναζε να την αφήσει ήσυχη!

Άκρως επεισοδιακή και αμήχανη για όλους τους παρευρισκομένους ήταν η βάφτιση μιας τρίχρονης μικρούλας από το Μεξικό, η οποία «έλουσε» με βρισιές τον ιερέα που πραγματοποιούσε την τελετή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει ιδιαίτερα να τον σοκάρει.

Στη σκηνή που απαθανάτισε ένας από τους καλεσμένους με το κινητό του τηλέφωνο, το κοριτσάκι εμφανίζεται να αποκαλεί επανειλημμένα «puto» (λέξη που σημαίνει “αρσενική πόρνη” και χρησιμοποιείται υβριστικά για ομοφυλόφιλους στο Μεξικό) τον ιερέα, την ώρα που της ρίχνει νερό πάνω από την κολυμπήθρα, διατάζοντάς τον να την αφήσει ήσυχη.

Μάταια οι γονείς του κοριτσιού προσπαθούν να την αποθαρρύνουν από το να βρίζει τον παπά, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα. Η μαχητική και άκρως αθυρόστομη μικρούλα δεν πτοείται και συνεχίζει το «στόλισμα» του ιερέα, ο οποίος ευτυχώς δεν δείχνει να σοκάρεται.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο σχετικά ιερέας λέει χαμογελώντας «νομίζω ότι με βρίζει» και συνεχίζει απτόητος την τέλεση του μυστηρίου.

Το βίντεο, που έγινε viral στα social media του Μεξικού, συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια, με κάποιους – μάλλον θρησκόληπτους – χρήστες να κατακρίνουν την μικρούλα, συγκρίνοντας στο στιγμιότυπο με σκηνές από τον «Εξορκιστή» και άλλους να θεωρούν το ξέσπασμά της… χαριτωμένο.

Πάντως οι περισσότεροι χρήστες επισήμαναν, πολύ σωστά, ότι η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει τους γονείς, οι οποίοι μάλλον δεν προσέχουν καθόλου τη γλώσσα τους μπροστά στο βλαστάρι τους, με αποτέλεσμα να «ξεσηκώνει» τις κακές τους συνήθειες.

loading...

6 thoughts on “Κοριτσάκι βρίζει χυδαία τον ιερέα που τη βαφτίζει (βίντεο)

  1. AYTO TO KORITSAKI MOY ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 100% ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ
    ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΣΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ
    ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ
    ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

    JOHN PATER AKIS Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

  2. Ανώνυμος20 Αυγούστου 2018 – 7:53 μ.μ.
    καλησπερα σας καιο απο μενανε και νασαστε ολοι και ολες καλα…..ιδιετερη καλησπερα στην ελενη ……καλησπερα και στα παιδια του ξ6 που μας ανεχοντε δωμεσα…..καλησπερα και στην αγαμητη (ανυπαντρη)….που εχη στερηθη πολλα χρονια το αλλοπ….χαχαχαχαχαχα…..σκυλιθα εχουμε δω στη καλαματα ναρθης μωρη λαγια να παρηε δυο τρια…….και επειδης τα λογια ειναι φτωχια ο βαρυ γλυκος ειναι ετοιμος βανω και μπολικα τραγουδια αναβω και μια τσιγαρια και τα γραφω ολα……παρτε και γλεντατε και θα μπω το πρωι παλι ……γλεντατε και για σας……και την Ελενη το κοριτσι λαστιχο
    ΧαχαχαχαχαχαΧαχαχαχαχα νατη νατη ολο ερωτα γεματη η γιαγια μας η μαμη με το ατριχο μνι….
    κατσικοκερατη …….
    η χαρα του πακιστανου και του καθε αλλοδαπου
    Ανακοίνωση …. αυριο το μεσημέρι να μαζευτούν όλα τα γίδια για μέτρημα …. μη χαθούμε και μας ψάχνουν οι λύκοι……χωρις τη κατσικοκερατη δεν υπαρχει κοπαδι
    μπεεεεεεεεεε
    https://www.youtube.com/watch?v=BFpoNGtVtLQ
    ταραρομ

  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ.

  4. ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ.

  5. Γιατί η γιαγιά κατσικοκέρατη να είναι ψυχοπαθής;

  6. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕ Ο ΤΡΑΓΟΣ?
    ΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ?

    ΑΒΡΑΑΜ ΕΞ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΑΝΟΦΑΓΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Comments are closed.