Καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα: Τι καταγράφουν τα γκάλοπ

Η γενική δηµοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφηκε και σε προηγούµενο ρεπορτάζ των «Π», αντικατοπτρίζει τις τεράστιες απώλειες που καταγράφει το κυβερνών κόµµα σε όλη την επικράτεια µε πιο χαρακτηριστική περίπτωση την εξής:

(α) Ακόµα και σε λίγες περιφέρειες όπου διατηρεί την πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ, οι απώλειές του είναι τόσο µεγάλες, που η διαφορά του από τη Ν.∆. εµπίπτει στο περιθώριο του στατιστικού λάθους, µε τη Νέα ∆ηµοκρατία να έχει καλύψει τη µεγάλη διαφορά που είχε από τον ΣΥΡΙΖΑ στις αντίστοιχες περιφέρειες, κατά τις εκλογές του Σεπτεµβρίου του 2015.

(β) Επιπλέον, σε περιφέρεια όπου φαίνεται ότι προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και µε µικρή διαφορά (στα Ιόνια Νησιά), στη δηµοτικότητα προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην πιο πρόσφατη δηµοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Kappa Research στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ µπορεί να προηγείται µε ποσοστό 20,3%, όµως η απόστασή του από τη Νέα ∆ηµοκρατία (20,1%) είναι 0,2 ποσοστιαίες µονάδες. ∆ηλαδή, όπως προαναφέρθηκε, η διαφορά είναι σε πλαίσιο στατιστικού λάθους

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Για να γίνουν οι σωστές αξιολογήσεις των απωλειών του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να υπενθυµίσουµε ότι στις εκλογές του Σεπτεµβρίου του 2015, στην Κεφαλλονιά, λ.χ., η διαφορά που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.∆. ήταν 6,40 ποσοστιαίες µονάδες (33,95 έναντι 27,55%), ενώ στην Κέρκυρα η αντίστοιχη διαφορά ήταν 18,6 ποσοστιαίες µονάδες (40,59% έναντι 22,19%)!

parapolitika.gr

loading...

6 thoughts on “Καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα: Τι καταγράφουν τα γκάλοπ

  1. ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΟΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ .ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΟΡΝΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟ ΝΗΣΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ

  2. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ
    ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΗΤΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ
    ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΙ

  3. Είναι ενθαρρυντικό που ξύπνησαν και οι τελευταίοι εναπομείναντες ψηφοφόροι που ξεγελάστηκαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  4. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ,ΜΥΑΛΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ…

  5. Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία

    Η μήνυση που κατατέθηκε από το Ε.ΠΑ.Μ. είναι πρωτοφανής στα ιστορικά χρονικά. Πρώτη φορά νόμιμος πολιτικός φορέας καταθέτει μήνυση επί εσχάτη εναντίον του επίσημου πολιτικού συστήματος. Κανείς άλλος φορέας έως σήμερα δεν τόλμησε να το κάνει. Παρά τις αντιμνημονιακές ή πατριωτικές φανφάρες πολλών. Και κανείς άλλος από τους γνωστούς και προβεβλημένους αντιμνημονιακούς φορείς δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ε.ΠΑ.Μ. ώστε να συμβάλει ως συμμηνυτής, ή έστω να υποστηρίξει την όλη προσπάθεια. Κι αυτό υποδηλώνει πολλά για τις αληθινές πολιτικές προθέσεις όσων εμφανίζονται να διεκδικούν αντιμνημονιακά ή πατριωτικά σκήπτρα.

    Για εμάς δεν υπάρχει πιο ασφαλές κριτήριο το κατά πόσο μια δύναμη, είναι όντως αντιμνημονιακή, ή απλά πουλά φούμαρα για λόγους ψηφοθηρίας, από τη στάση της απέναντι στη μήνυση. Όποιος θέλει να διαπιστώσει πόσο στ’ αλήθεια αντιμνημονιακός είναι κάποιος, δεν έχει παρά να τον ρωτήσει γιατί δεν έχει συμπαραταχθεί με τη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.
    https://www.epamhellas.gr/?p=77828

    Στηρίζουμε και υπογράφουμε για την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

    http://chn.ge/2H3YAzh

  6. Κανείς δεν μπορεί να σώσει έναν λαό που δεν θέλει να σωθεί.

Comments are closed.