Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των μελών της εγκληματικής ομάδας που είχαν ρημάξει τα Μέγαρα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι (6) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και κλοπές στα Μέγαρα και εξαρθρώθηκε στις 17-7-2018 από το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων. (Σχετικό το από 20-7-2018 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα 1) της διακεκριμένης κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 2) της ληστείας από κοινού κατά συρροή, 3) του εμπρησμού εκ προθέσεως από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα, 4) της συμμορίας, 5) της απείθειας, 6) της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση και 7) της οπλοφορίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

ΧΡΗΣΤΑΚΗ Μαρίνο του αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 19-7-1989 στην Αθήνα

ΧΡΙΣΤΑΚΗ Γεώργιο του Ιωάννη και της Νικολέτας, γεννηθέντα στις 12-12-1985 στην Αθήνα

ΧΡΗΣΤΑΚΗ Χρήστο του αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 6-6-1991 στην Αθήνα (έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης)

και τους μη συλληφθέντες:

ΧΡΗΣΤΑΚΗ Νικόλαο του αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 9-6-1992 στην Αθήνα

ΧΡΗΣΤΑΚΗ Μαρίνο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 6-4-1999 στην Αθήνα

ΚΑΜΠΕΡΗ Μαρίνο του Ιωάννη και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 24-1-1990 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 13-2-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσης-συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος άλλων θυμάτων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22960-28001 του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

loading...

4 thoughts on “Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των μελών της εγκληματικής ομάδας που είχαν ρημάξει τα Μέγαρα

  1. ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΟ 44ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΝΩ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΏΝ ΦΟΝΙΆΔΩΝ ΘΟΛΕΣ;

  2. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΥΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ?? ΚΑΝΑΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΣΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΛΟΥΠΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΡΟΛΟΓΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙΤΟΥΝΤΑ ΑΚΟΥΜΟΑΓΑΣΝ ΜΕΓΑΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΓΥΦΤΙΣΑΣ ΤΟ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ' 'ΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ? ΝΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΥΡ'ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ''ΤΗΝΟ'' ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑ!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Ο ΚΥΡ'ΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ''ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ!!'' ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΚΙΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ…ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ? ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…

  3. Μην σποκαλείτε τους γύφτους γύφτους

  4. Λέγεται πως ο δεύτερος (χριστάκης γεώργιος) πήρε τον κακό δρόμο, μετά από απογοήτευση που είχε, γιατί δεν πήρε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Χόλιγουντ. Ρόλο που τελικά πήρε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Comments are closed.