Ιός του Δυτικού Νείλου: Σαρώνει σε Αττική- Μακεδονία και η επιδημία επεκτείνεται

Τα 133 έφτασαν πλέον τα κρούσματα, ενώ 16 ασθενείς κατέληξαν – Συσκέψεις κατόπιν εορτής στο υπουργείο Υγείας – Σε αιμοδοτική «καραντίνα» οι περιοχές που έχουν πληγεί, μειώνονται τα αποθέματα σε αίμα

Δεκάδες δήμοι σε όλη τη χώρα βρίσκονται στον μολυσματικό κλοιό του ιού του Δυτικού Νείλου, με τους ασθενείς και τους νεκρούς να αυξάνονται συνεχώς. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), έχουν καταγραφεί 133 περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ο οποίος μεταδίδεται από τα μολυσμένα κουνούπια. Σε 16 περιπτώσεις είχαν μοιραία έκβαση.

Όπως προκύπτει από την έκθεση επηρεαζόμενων περιοχών, που ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, το μεγαλύτερο τμήμα της Αττικής και της Μακεδονίας αλλά και άλλες περιοχές της χώρας έχει… παραδοθεί στον ιό του Δυτικού Νείλου – και ως φαίνεται αμαχητί αφού δεν έγιναν συστηματικά και εγκαίρως ψεκασμοί κατά των πληθυσμών κουνουπιών.

Οι περιοχές όπου εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα ο ιός του Δυτικού Νείλου είναι δεκάδες, με τις βασικές εστίες όμως να βρίσκονται στην Αττική από όπου και ξεκίνησε η επιδημία.

Οι περιοχές όπου καταγράφονται κρούσματα χαρακτηρίζονται ως επηρεαζόμενες για την αιμοδοσία, καθώς ουσιαστικά μπαίνουν σε «καραντίνα» οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι σε αυτές σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τους σε αιμοδοσίες. Πρόκειται για μία μείζονα παράπλευρη απώλεια της επιδημίας του ιού του Δυτικού Νείλου, διότι μπλοκάρεται η αιμοδοσία και χαμηλώνουν πολύ τα διαθέσιμα αποθέματα αίματος με τον αποκλεισμό των «μολυσμένων» περιοχών.

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι επηρεαζόμενες περιοχές στην Αττική είναι οι εξής: Μέγαρα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Φυλή (Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής), Ηλιούπολη, Αθήνα, Γαλάτσι (Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Σαλαμίνα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Αγιος Ιωάννης Ρέντη, Τροιζηνία, Μέθανα, Πέραμα, Πειραιά (Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς και Νήσων), Ηράκλειο, Βριλήσσια (Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα), Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Ίλιον (Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα), Καλλιθέα, Μοσχάτο- Ταύρος (Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα), Ωρωπός (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής).

Ο ιός του Δυτικού Νείλου επελαύνει στην Κόρινθο, στους δήμους Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, στην Εύβοια, στον δήμο Χαλκίδας, στη Βοιωτία στους δήμους Τανάγρας, Αλιάρτου- Θεσπιέων και Θηβαίων.

Έντονη είναι η κυκλοφορία του ιού του Δυτικού Νείλου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Έχουν καταγραφεί ως επηρεαζόμενοι οι εξής δήμοι: Χαλκηδόνας, Ωραιοκάστρου, Κορδελιού- Ευόσμου, Βόλβης, Θεσσαλονίκης, Δέλτα, Θερμαϊκου, Παύλου Μελά, Λαγκαδά.

Δεκάδες κρούσματα έχουν σημειωθεί επίσης στην Ημαθία (δήμοι Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Ηρωικής Πόλης Νάουσας), στην Πέλλα (δήμοι Πέλλας, Σκύδρας), στο Κιλκίς (δήμοι Παιονίας, Κιλκίς), στη Χαλκιδική (δήμοι Κασσάνδρας, Νέας Προποντίδας), στη Ροδόπη (δήμος Κομοτηνής), στον Έβρο (δήμος Διδυμότειχου), στις Σέρρες (δήμος Ηράκλειας). Τέλος, ο ιός κυκλοφορεί και στο Ρέθυμνο, και συγκεκριμένα στο δήμο Μυλοποτάμου.

Υπουργείο Υγείας: Συσκέψεις κατόπιν εορτής για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Κι ενώ ο ιός του Δυτικού Νείλου εξαπλώνεται με ταχύτητα – και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να εξαπλώνεται και τον Σεπτέμβριο με συμμάχους την καλοκαιρία και τους ελλιπείς ψεκασμούς- οι αρμόδιοι συσκέφθηκαν την Τρίτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ για να καταλήξουν στην μάλλον επιπόλαιη διαπίστωση πως ο ιός του Δυτικού Νείλου είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα – και όχι ελληνικό! Βασιζόμενοι στην εύκολη αναπαραγωγή των στοιχείων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) για κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου σε άλλες επτά χώρες (μεταξύ άλλων Ιταλία, Σερβία) οι Έλληνες ειδικοί και αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσαν πως θα υποβάλουν αίτημα χορήγησης ευρωπαϊκής βοήθειας. Με τα ερωτήματα επίσημων θεσμικών φορέων όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, για το πόσες κωνωποκτονίες έχουν γίνει και σε ποιες περιοχές, να μένουν χωρίς απαντήσεις από τους υπεύθυνους, και με τα θύματα να αυξάνονται συνεχώς, είναι τουλάχιστον προκλητική η σύσταση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννη Μπασκόζου «περί αποφυγής κάθε απόπειρας μικροκομματικής εκμετάλλευσης για ένα ζήτημα που η επιστημονική έρευνα αλλά και η εμπειρία αντιμετωπίζουν ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα»…

loading...

10 thoughts on “Ιός του Δυτικού Νείλου: Σαρώνει σε Αττική- Μακεδονία και η επιδημία επεκτείνεται

  1. ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΟΝΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΝΕΙΛΟ ΗΔΗΚΑ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ??? Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΟΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???????????? ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, Η ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ Ε ΚΛΟΝΟΠΙΟΙΣΑΝ ΚΟΝΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΣΑΝ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΗΣΜΟ!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!

  2. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΑΥΤΗ ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ Η ΗΡΩΙΔΑ ΓΥΝΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΡΙΣΘΗΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝ!!! ΠΟΣΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΓΥΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΗΛΕΗ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΔΟΙΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΚΑΡΔΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ Η ΣΕ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΕΣΤΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΣΜΟΙΡΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ? ΕΝΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΦΥΤΟ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 250 ΚΙΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ Η ΔΙΣΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΜΑΝΑ Η ΤΑΛΑΙΟΩΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΜΑΝΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ…ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΩΡΑ!!! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ!! ΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΝ…..

  3. χα χαχαααα Πολυ Ζαγκλαρας ο Αριχιερευσ Ελλην!!

  4. Κουραδιο μανα του Αρχιερεως του Ελλην Κουραδιο!!….Αααααα χα χα χααααα ευθυμησαμεν παλι!!

  5. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2018 – 10:06 π.μ.
    ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ MAD DOG ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

  6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΠΕΛΑΑ
    ΘΑ ΜΟΥΡΘΕΙ ΤΡΕΑΛΑΑ…

  7. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ARTEMIS SORRAS-Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    Δημόσια ομάδα

    https://www.facebook.com/groups/308653565937265/

    Ο χρήστης Kleopatra Despotaki κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
    1 ώρα

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΕΚ. ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
    YOUTUBE.COM
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    Ο χρήστης Kleopatra Despotaki κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
    29 Αυγούστου στις 11:41 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ- Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ- ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ESYPATREON.BLOGSPOT.COM
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    Αρέσει στον Aristidis Tsimpakis.
    2 κοινοποιήσεις
    Σχόλια
    Kleopatra Despotaki
    Kleopatra Despotaki ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ -ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΜΗ ΓΕΛΟΙΑΖΕ ΙΝΑ ΜΗ ΔΟΞΕΙΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΕΝΑΙ ΜΗΔΕ ΠΑΛΙΝ ΤΟΙΣ ΓΕΛΟΙΟΙΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΑΝΟΗΤΟΥ ΓΑΡ ΑΜΦΟΤΕΡΑ !!!!!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟ .
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · 21 ώρες
    Pavlidis Dimitrios
    Pavlidis Dimitrios Κόψτε επιτελους τις μαλακιες με τα δις μαϊμού
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · 7 ώρες

    Ο χρήστης Peter Psarakis κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
    10 ώρες
    ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 2-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) https://alfeiospotamos.gr/?p=35087 https://alfeiospotamos.gr/?p=35087

    ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 2-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) »…
    ALFEIOSPOTAMOS.GR
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε

    Ο χρήστης Maria Moustaki κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
    11 ώρες

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΕΚ. ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
    YOUTUBE.COM
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    Αρέσει στον Θανάσης Χατζηαθανασίου.
    1 κοινοποίηση
    Σχόλια

    Ο Athanasios Dimitrios Ntompros κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.
    12 ώρες

    Ο Athanasios Dimitrios Ntompros είναι με την Κορινα Σαπουντζακη και 97 ακόμη.
    12 ώρες
    ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ''….ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ?

    ''ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ'' ?

  8. Ο χρήστης Αντωνης Χαραλαμπους κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
    18 ώρες
    ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ 7/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

  9. ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ? ΕΓΩΩ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΓΙΟΥΦΤΟ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΓΙΟΥΦΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΒΙΚΗ ΤΣΙΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ?

  10. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Comments are closed.