Οι γυναίκες δεν πρέπει να δουλεύουν

Αν μένουν σπίτι όπως παλιά θα έχουμε πολλά καλά. α) Μικρότερη ανεργεία μια και θα απελευθερωθούν πολλές θέσεις που τις πιάνουν γυναίκες β) τα παιδιά δεν θα είναι παρατημένα όπως σήμερα μια και θα έχουν χρόνο να είναι σωστές μανάδες γ) τα ανδρόγυνα θα
είναι πιο ευτυχισμένα αφού η γυναίκα δεν θα χρειάζεται ψυχοφάρμακα για να ανταπεξέλθει στους ρόλους μητέρα, νοικοκυρά, σύζυγος που τώρα ως εργαζόμενη παίρνει δ) οικονομικά δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές αφού το 99% των γυναικών παίρνει χαμηλούς μισθούς και αυξάνει δραματικά τα έξοδα του σπιτιού και τα ατομικά της επειδή δουλεύει (πχ. καφέδες, φαγητό απέξω, ρούχα για τη δουλειά, δικό της αυτοκίνητο κλπ) έτσι ώστε το ισοζύγιο να είναι ελάχιστα θετικό αλλά και αρνητικό πολλές φορές. Η αρρώστια της δυτικής οικογένειας είναι η εργαζόμενη μητέρα που απαιτεί για τα παιδιά βρεφονηπιακούς, ολοημερα σχολεία κοκ. Αν δεν δούλευε η γυναίκα τότε ολα αυτά θα ήταν λυμμένα και φυσικά το ωράριο των σχολείων θα ήταν θέμα μόνο του τι είναι καλύτερο για τα παιδιά και όχι του ποιός θα τα φυλάξει σπίτι την παραπάνω ώρα.

loading...

1 thought on “Οι γυναίκες δεν πρέπει να δουλεύουν

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.