Κακλαμάνης: Η χώρα δεν χρειάζεται ανασχηματισμό αλλά σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης

“Ο Σκουρλέτης έφτιαξε το τερατούργημα του σε ό,τι αφορά τον εκλογικό νόμο και απέδρασε εις το κόμμα” σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

“Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Νομίζω ότι και αυτό διεφάνη και χθες από την ομιλία του κ. Τσίπρα και τις προετοιμασίες που είδα και τις αλλαγές που έκαναν σαν κόμμα. Δεν τις σχολιάζω, είναι δικό τους θέμα και εσωτερική τους υπόθεση. Το εάν θα είναι καλύτερος ο κ. Σκουρλέτης από τον κ. Ρήγα εμάς δεν μας απασχολεί. Αυτό απασχολεί τον κ. Τσίπρα και τις ισορροπίες του”.

“Ελπίζω, για να μην πω ότι είμαι σίγουρος, ότι η Κατερίνα Παπακώστα δεν θα κάνει αυτό το λάθος. Αυτή είναι η θέση μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης, σχετικά με το ενδεχόμενο να προσκληθούν να μετάσχουν στον ανασχηματισμό πρόσωπα που έρχονται από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

loading...

6 thoughts on “Κακλαμάνης: Η χώρα δεν χρειάζεται ανασχηματισμό αλλά σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης

  1. ΝΑΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΤΣΟΥ ΣΠΥΡΑΚΗ,ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΥΡΤΣΟ,ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ,ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΑΜΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΛΕΚΟ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΚΥΡΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.ΟΙ ΝΔ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕ?ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ…………

  2. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  3. ΚΑΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ "ΔΟΥΛΕΜΑ"!

  4. ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ … Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΪΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΜΑΣ…

  5. ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΤΗ ΜΑΣΑ? ΑΝΤΕ ΣΗΚΩ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΝΑ ΑΡΧ..Ι ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΊ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ….

  6. ο νικήτας δε γουστάρει όλα τα πουλιά ρε ανώνυμε…

Comments are closed.