Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη,Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία του ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν.

“Σε συνάντηση που είχα την Κυριακή 19/8/18 με τον πρόεδρο της Ν.Δ, Κυρ. Μητσοτάκη, μου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συμπεριληφθώ στο συνδυασμό των Χανίων της Ν.Δ κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Για όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τις προθέσεις μου θα επανέλθω”, αναφέρει σε δήλωσή του το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Πηγή: ekriti.gr

loading...

9 thoughts on “Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη,Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

  1. ΟΞΩ,ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ 'ΦΟΥΚΑΡΑΣ'

  2. Μια φάτσα λιγότερο στο κόμμα σου γουρλό. Και;

  3. ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ? ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΠΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΙ ΠΑΡΝΗΘΑ? ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ…..ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ? …ΕΕ ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ?!!! ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΣΚΥΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ) ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΨΩΦΟΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΣΑΣΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΩΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ….ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ… ΘΕΟΥΣΑ ΘΕΟΥΣΑ ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ? ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ !!

  4. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ

    ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης
    Τα ελεγα κε στο Greek national pride λεφτα υπαρχουν ΓΑΠ κε ξερω ψομι πασοκ ολε ολε
    Τωρα ειμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ναι ρε
    Κατι ξερουμε κε μεις οι τουρκογυφτοι νομιμοι κε μονημοι κατηκοι σουηδιας

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:56 μμ
    Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε σατανιστης τι αλο να σε πω ρε σαλιαρα προβατινα;

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:49 μμ
    Φιλε να σε πω ειμε αφτοδημιουργητως επηχηριματιας νομιμος κε μονιμος κατηκος σουηδιας
    Με λεμε στελιο

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:26 μμ
    Αφτος εινε μαιμου πατριωτης
    Ακου εκει να πει χρονια πολλα
    Εγω ειμε γνησιος πατριωτης κε σατανιστης

    Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ

  5. Μαρκογιαννάκης :« Για όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τις προθέσεις μου θα επανέλθω»

    Η Siemens στους χρυσούς Ολυμπιακούς Αγώνες έδινε χοντρά μπαξίσια προκειμένου το αρμόδιο Ντόρο-κρατούμενο υπουργείο (Δημόσιας Τάξης Βουλγαράκης + Μαρκογιαννάκης ) να παραλάβει το άχρηστο σύστημα C4 I και να την εξοφλήσουν.
    Ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε υπογράψει την παραλαβή του συστήματος C4I και όπως σημειώνει το πόρισμα της επιτροπής για τη Siemens ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο

    Χ. Μαρκογιαννάκης …Ο Χανιό-Ντοράκης παλαιοτέρα δήλωσε :

    « Εδώ και δύο – τρία χρόνια, φωνάζω ότι το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η καταστροφή του τόπου. Κι έχω συγκεκριμένα στοιχεία,…. Όλοι είναι το ίδιο πράγμα. Όλοι κάλυπταν. Ε, συνεχίστε, λοιπόν, να καλύπτετε κι αφήστε εμένα…»…Και πρόσθεσε: «Έθεσα στη διάθεση θεσμικών φορέων στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι είχαμε φτάσει και μέχρι το δεκαπλάσιο του πραγματικού κόστους για να τα “τσιμπήσουν” κάποιοι ημέτεροι και ουδείς συγκινείται… Στη Βουλή, όταν θα πάμε θα κάνω αποκαλύψεις, που θα τους κάνω να ντρέπονται …» και «Άμα θέλουμε να μιλάμε σοβαρά, ας αφήσουμε τους απλούς ανώνυμους ή επώνυμους πολίτες. Η Βουλή, που έχει το δικαίωμα, θα συστήσει την εξεταστική επιτροπή, θα βάλει μέσα ανθρώπους που ξέρουν ότι έγινε κι από εκεί και πέρα, θα δείτε πόσα απίδια βάζει ο σάκος, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν το κάνουν, γιατί είναι ημέτεροι αυτοί που τα “φάγανε”…».

    Πότε σύντεκνε Ντοράκη μου θα γίνουν επιτελούς οι αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι από τα “δανεικά” για τους “ χρυσούς” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004 που διοργάνωσε η χουβαρντού φίλη σου Ντόρα ,τοτε δήμαρχος Αθηναίων, με τα ντοράκια της και την άλογη κουμπαρά της Gianna…

    Η ιστορία της SIEMENS – MIZENS είναι η ιστορία της Μιζοτακό-διαπλοκής και ο περί ου σύντεκνος, ήταν πασίγνωστο οικόσιτο και υποτακτικός της Ντόρο –φαύλο-κρατίας.

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2014/11/siemens.html

    “Ο Μαρκοντοράκης" είναι ταυτισμένος με το πολιτικό σύστημα που ταλαιπωρεί τη χώρα.

    Δεν είναι αθώος όπως ισχυρίζεται για τις υποθέσεις στις οποίες έχει εμπλακεί.

    Δεν τον αθώωσε ποτέ κανένας.

    Απλώς δεν τον δίκασε κανένας, χάρη στο νόμο Βενιζέλου !!!

    Ένας άνθρωπος του οποίου η αθωότητα δεν απεδείχθη στο δικαστήριο αλλά ακολούθησε τον παρεξηγημένο δρόμο της παραγραφής προήδρευσε της Προανακριτικής της «λίστας Λαγκάρντ» !!!

    Μωρή “Πετρούλα” ξεκουκούλωμα που πρέπει να σου κάνει ενας νέος Ξεκουκουλωματάκης, η Μπαλωματάκης, η ο σύντεκνος Πολάκης….

    Μήπως έφτασε η ώρα κ. πρώην “εισαγγελέα” να αποβάλεις την κουκούλα και να μας δώσεις πέντε … έξη … δέκα …ονοματάκια από τους καταχραστές των χρυσομιζαρισμένων ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 2004….

    Βλέπω τη φωτογραφία του Ντορό- κόπρο- σκύλου και βγάζω συμπεράσματα για το στυλάκι, διαβάζω το βιογραφικό του και καταλαβαίνω τη συγκρότηση του, ακούω για τις δρακουλοπαρέες του και υποψιάζομαι τις προθέσεις του .

    Δεν ντρέπεσαι βρε αχρείε πρώην “εισαγγελέα”, που σε είχε διορίσει η χωρά να επιβλέπεις την τήρηση της νομιμότητας και τώρα στα γεράματα σου κατάντησες απόβλητος της Νέας Μιζοκρατίας.

    ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΜΑΡΚΟ-ΝΤΟΡΑΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΝΤΟΡΟ-ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ;;;

  6. Μη ξεχάσουμε καιτο 3ο παλουκαρι του γκαβού, τον αλογατακια της θεουσας σύντροφε!

  7. ΠΑΛΙ ΖΑΓΚΛΑΡΙΕΣ ΠΑΛΙ ΖΑΓΚΛΑΡΙΕΣ….ΑΜΑΝ ΠΙΑ

Comments are closed.