“ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΤΛ ….;”

Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα μετέφερε την χρεοκοπία της για το μέλλον όταν δεν θα υπάρχουν οι σημερινοί κυβερνώντες»

Κύριοι Βουλευτές
Σε σχέση με το ανωτέρω γερμανικό δημοσίευμα, παρατηρείται ότι πρόκειται  για παγίδα όπου έπεσαν ηθελημένα (βλάκες πιστεύω δεν είναι) όλοι οι μνημονιακοί κατοχικοί «πατριώτες».

Γιατί;

Η μεταφορά της εξόφλησης των δανειακών υποχρεώσεων στο μέλλον, απαίτησε και νέο μνημόνιο.

Και το νέο μνημόνιο με τους όρους του δεν μετέφερε μόνον όπως λένε οι γερμανοί, τη χρεωκοπία στο μέλλον

Αλλά με δήθεν (αφού ήδη η Ελλάδα κατέστη από τους όλους τους μνημονιακούς «πατριώτες» χρεωκοπημένη) δέλεαρ την αποφυγή της άμεσης χρεωκοπίας, απέκλεισε με τους όρους του μνημονίου (διαβάστε το συνημμένα προσεκτικά) και κάθε πιθανότητα ανάπτυξης και ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας.

Ο λόγος που το έκανε αυτό,  είναι το ότι χωρίς ανάπτυξη και για όσα χρόνια διαρκεί η περίοδος χάριτος για το χρέος, η φασιστική γερμανία θα μπορεί να ξεπουλά με τους όρους του νέου μνημονίου (μνημονίου ΟΛΩΝ των κατοχικών «πατριωτών»), την παραμένουσα ΥΠΟΔΟΥΛΗ,  Ελλάδα.

Και όταν τελειώσει η περίοδος χάριτος για το χρέος, και επειδή δεν θα έχουν τελειώσει οι δημεύσεις του Εθνικού πλούτου και επειδή έρχεται και το φυσικό αέριο που θα πρέπει κυρίως και αυτό να δημευθεί.

Θα γίνει τότε από τους “ατσίδες” φασίστες γερμανούς και άλλο μνημόνιο.  Που θα το υπογράψουν τα τότε υπηρετικά κατοχικά πρόβατα.

Εκτός αν απαλλαγεί η Ελλάδα από ΟΛΟΥΣ τους «πατριώτες» μνημονιακούς κατοχικούς.

Ευριπίδης Μπίλλης

Υ. Γ. Καλείται οποιοσδήποτε κατοχικός να αντικρούσει τα ανωτέρω.

loading...