Ιδιοκτήτης δε θέλει το σκύλο του πίσω επειδή κάηκαν οι πατούσες του στο Μάτι- Ζητείται κηδεμόνας (φωτο)

Στην κτηνιατρική κλινική στο Πικέρμι βρίσκεται ένας σκύλος, Γερμανικός Ποιμενικός, που βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο Μάτι, λιπόθυμος αλλά ζωντανός.Το ζώο έχει σοβαρά εγκαύματα, στις πατούσες του κυρίως, αλλά σύντομα θα είναι καλά. Ο ιδιοκτήτης του 7χρονου ζώου δεν μπήκε καν στον κόπο να αναζητήσει βοήθεια και μόνο όταν του το ζήτησαν οι εθελοντές διασώστες, έδωσε το λυκόσκυλο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά μετά από μερικές ημέρες ειδοποίησε τους εθελοντές ότι δεν θέλει να του επιστρέψουν τον σκύλο του γιατί έχει καμένες πατούσες. Η MKO Dog’,s Voice αναζητά πλέον ανάδοχο για τον σκύλο αφού ο ιδιοκτήτης του το εγκατέλειψε, έναν κηδεμόνα που δεν θα το εγκαταλείψει ποτέ, μετά από την φοβερή ταλαιπωρία που πέρασε. Θα δοθεί φυσικά με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονική σήμανση.

Φωτογραφικό υλικό:

loading...

6 thoughts on “Ιδιοκτήτης δε θέλει το σκύλο του πίσω επειδή κάηκαν οι πατούσες του στο Μάτι- Ζητείται κηδεμόνας (φωτο)

  1. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΕΙ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΟΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΚΥΛΟ Η ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ Π.Χ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ? ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΤΩΡΑ

  2. Αυτό είναι απλώς δικαιολογία. Ο πραγματικός λόγος είναι πως έχει άλλους νταλγκάδες τώρα και δεν θέλει να μαζεύει και σκυλόσκατα…!

  3. ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ ΚΡΕΤΤΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΙΑΚΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΠΟΝΟΜΟ ΤΩΝ WC ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙ
    ΑΣ ΓΛΥΤΣΑ .ΠΡΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΕΙΤΕ ΝΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΑΝ ΓΥΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗ Η ΦΟΤΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΧΛΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  4. Aν ήμουν στην Αθήνα θα το έπαιρνα το ψυχουλάκι

  5. Έτσι κάνουν οι περισσότεροι. Παιρνουν γατα σκύλο ή τι άλλο και μετά αφού το βαρεθουν το παρατανε

Comments are closed.