Δ. Γαϊτάνης: Δεν υπέγραφε για ανάπηρη γυναίκα αλλά διέγνωσε αναπηρία στον Φλώρο!

Αλυσιδωτές αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας η αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου.

Ο Διονύσιος Γαϊτάνης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης του ΕΦΚΑ, υπέγραψε τη γνωμάτευση αναπηρίας σε ποσοστό 70% του Αριστείδη Φλώρου. Με βάση αυτή τη γνωμάτευση, το δικαστικό συμβούλιο, και μη έχοντας εκ του νόμου το δικαίωμα για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης με βάση νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε στην αποφυλάκιση του 39χρονου που έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο της Energa.

Εντωμεταξύ, μετά και τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Διονύσιου Γαϊτάνη το γύρο του Διαδικτύου κάνει μια άλλη γνωμάτευση που είχε υπογράψει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, στις 6 Απριλίου 2017 ο κ. Γαϊτάνης, ως προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης, είχε κρίνει ότι 71χρονη γυναίκα που της είχαν κόψει το ένα πόδι, έχει ποσοστό κινητικής αναπηρίας 50% και συνεπώς δεν δικαιούνταν εξωιδρυματικό επίδομα και βοήθεια στο σπίτι.

Το έγγραφο γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας της Τοπικής Μονάδας Υγείας του Αγίου Αλεξίου, που είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «Κόσμος», αναγνώριζε ότι η 71χρονη γυναίκα έπασχε από: Σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 υπό μεικτή αγωγή με ινσουλίνη και δισκία, αποφρακτική αρτηριοπάθεια κάτω άκρων και ακρωτηριασμό δεξιάς κνήμης στη μεσότητα αυτής.

Και μετά τα παραπάνω έκριναν πως έχει ποσοστό κινητικής αναπηρίας 50%, συνολικής αναπηρίας 85% όμως δεν χρήζει βοήθειας και συμπαραστάσεως τρίτου προσώπου, και δεν δικαιούται εξωιδρυματικό επίδομα.

Οι φωτογραφίες της γυναίκας που είχε δημοσιεύσει το Dete.gr:

loading...

1 thought on “Δ. Γαϊτάνης: Δεν υπέγραφε για ανάπηρη γυναίκα αλλά διέγνωσε αναπηρία στον Φλώρο!

  1. Ε ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ? ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Comments are closed.