ΕΤΣΙ , «ΕΥΓΕΝΙΚΑ», ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ένας αδελφός ρώτησε τον Γέροντα για τα γεγονότα στη Σερβία και εκείνος μεταξύ άλλων είπε :

-Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν μουσουλμάνοι (Βοσνία , Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο :
θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά . Θα πουν τότε στην Τουρκία : Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί , πρέπει τώρα κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι , «ευγενικά» , θα κομματιάσουν την Τουρκία .

Ο Άγιος Αρσένιος στα Φάρασα έλεγε στους πιστούς ότι θα χάσουν την πατρίδα , αλλά σύντομα θα την ξαναπάρουν .

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι . Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα. Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ , αφού το γκρέμισμα του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος , ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος .

. Οι Εβραίοι , επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο …….ηγέτη , θα αποθρασυνθούν και θα επιδεικνύονται με αναίδεια και υπερηφάνεια και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη . Τότε τα 2/3 των Εβραίων θα γίνουν χριστιανοί ……

loading...

20 thoughts on “ΕΤΣΙ , «ΕΥΓΕΝΙΚΑ», ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  1. Από μικρός, ενάρετος

    Ο Άγιος Στυλιανός γεννήθηκε στην Παφλαγονία της Μικράς Ασίας, μεταξύ του 400 και 500 μ.Χ. Ήταν ευλογημένος από την κοιλιά της μητέρας του ακόμη. Όσο μεγάλωνε, τόσο με την χάριν του Θεού και γινόταν κατοικητήριο του Αγίου Πνεύματος. Από την παιδική του ηλικία έδειξε τα σπάνια προτερήματα της αγιασμένης ζωής του. Η ψυχή του τον καλούσε σε αγώνες ηθικούς και ωραίους. Τον καλούσε στην άσκηση της αρετής. Του έδειχνε τον δύσκολο και δύσβατο δρόμο της αιωνίας ζωής της παντοτινής ευτυχίας. Η αγνή και πιστή καρδιά του υπάκουσε στην φωνή της ψυχής του. Και η πρώτη ενέργεια του ήταν να πουλήσει την περιουσία του και να την μοιράσει στους φτωχούς της Εκκλησίας. Απαλλαγμένος, λοιπόν, ο Άγιος από τα φθαρτά, αλλά και συγχρόνως με ευτυχισμένη την καρδιά του, διότι μοίρασε τα πλούτη του σε φτωχούς δυστυχισμένους και με θεάρεστα έργα, σκέφτεται πως θα ζήσει τιμιώτερα και αγιότερα τη ζωή του.

    Ο ασκητής

    Με μοναδική πλέον περιουσία τα ενδύματα του, αρχίζει ένα σκληρό και αγωνιστικό στάδιο σύμφωνα με την διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Αφού, λοιπόν, με τις ευεργεσίες του, ανέβασε ο μάκαριος Στυλιανός τον γήινο θησαυρό του στους ουρανούς, και τον ασφάλισε, πήγε σε ένα Μοναστήρι και ντύθηκε το Μοναχικό Σχήμα. Αγωνίζεται πως να αρέσει στον Κύριο, πως να τελειοποιήσει την ψυχή του, πως να κερδίσει τον Παράδεισο. Η αυστηρή ασκητική του ζωή είναι απερίγραπτη. Η αγιότης του αρχίζει να αστράφτει. Η ταπεινοφροσύνη του λαμποκοπάει. Η αγνότης του θαμπώνει. Η νηστεία του είναι αυστηρότατη. Η προσευχή του αληθινή επικοινωνία με τον Θεό. Οι αγρυπνίες του θαυμαστές. Τρεις στόχους έβαλε για σκοπό του να επιτύχει ως Μοναχός: την ακτημοσύνη, την αγνότητα και την υπακοή. Τους τρεις αυτούς στόχους τους πέτυχε. Την ακτημοσύνη του την είδαμε. Δεν κράτησε για τον εαυτό του από την περιουσία του τίποτε απολύτως. Την αγνότητα του επίσης και την ηθικότητα του την κράτησε πολύ ψηλά. Κρατούσε την ψυχή του καθαρή από παντός μολυσμού σαρκός και πνεύματος. Αγωνιζότανε στις επιθέσεις του εχθρού να μη τον αγγίζει η βρωμερή αμαρτία. Η υπακοή του στο Γέροντά του και στους άλλους ήταν παραδειγματική. Αγωνίστηκε σκληρά να κόψει το δικό του θέλημα, που στηρίζεται στον εγωισμό. Ο Στυλιανός πολέμησε στο Μοναστήρι εκείνο σκληρά εναντίον των τριών εχθρών, της σάρκας, του κόσμου και του διαβόλου. Έτσι ο Άγιος Στυλιανός αποδεικνύεται λαμπρό αστέρι της ασκητικής ζωής. Γίνεται παράδειγμα σε νεωτέρους και παλαιοτέρους. Όλοι τον θαυμάζουν και τον προβάλλουν σαν παράδειγμα. Τον έχουν σαν πρότυπο μιμήσεως.

    Ο αναχωρητής

    Αλλά η αυστηρότης εκείνη του ασκητικού βίου δεν του είναι αρκετή. Θέλει να πλησιάζει περισσότερο στην τελειότητα. Επιθυμεί, λοιπόν, τώρα την πλήρη μόνωση, τον αυστηρότατο ασκητισμό: Τον αναχωρητισμό. Αποχαιρετάει, λοιπόν, τους αδελφούς Μοναχούς στο Μοναστήρι και αποσύρεται ο Άγιος μακριά σε έρημο και ακατοίκητο μέρος. Εκεί στην έρημο κατασκηνώνει σ’ ένα σπήλαιο. Το νέο στάδιο της ασκητικής του ζωής είναι Ουρανίας τελειότητος. Οι μέρες και οι νύχτες του κυλούν με λογισμούς, με σκέψεις και προσευχές για το Τρισυπόστατο Θεό. Ψάλλει ολόψυχα το μεγαλείο του Θεού. Υμνεί την Αγία Τριάδα. Ζει ενωμένος με το Θεό! Και ο ερημίτης Στυλιανός εκεί στην ησυχία της ερήμου είχε τον καιρό να παρατηρεί τα δημιουργήματα του Θεού και να φιλοσοφεί επάνω σε αυτά. Έβλεπε τον Δημιουργό σε όλα, διότι εσκέπτετο, ότι ήτο αδύνατον να γίνει μόνος του αυτός ο τρισμέγιστος κόσμος, τόσον ωραίος, σκόπιμος και αρμονικός. Έβλεπε τον Θεό στα απειροπληθή άστρα του ουρανού, που στροβιλίζονται εις το αχανές διάστημα με τόση ταχύτητα, αλλά και ακρίβεια.

    εδω η συνέχεια: http://orthopraxiaa.blogspot.com/search/label/%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%99%20%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%9D?updated-max=2013-12-11T13:28:00-08:00&max-results=20&start=15&by-date=false

  2. Ο γέροντας Παΐσιος ήταν απόφοιτος γ΄ δημοτικού, θρησκόληπτος μοναχός, χαμηλών τόνων, ενάρετος και τίμιος, που αφιέρωσε τη ζωή του σ’ αυτό που πίστευε.

    "Προφητείες" του γέροντα Παΐσιου μιλούν για αφανισμό των Τούρκων, ανακατάληψη της Κωνσταντινούπολης, μέχρι και ανασύσταση της Αν. Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και άλλες αρλούμπες.

    Ο ίδιος αρνιόταν ότι έχει κάνει τέτοιες "προφητείες" και στενοχωριόταν που κάποιοι παραποίησαν ή παρερμήνευσαν σκόπιμα τα λεγόμενά του για ιδιοτελείς σκοπούς, εκμεταλλευόμενοι την ανυπόστατη φήμη περί δήθεν "προφητικού χαρίσματος" του Παΐσιου.

    Ο Παΐσιος υπέφερε από διάφορες ασθένειες και μπαινόβγαινε σε νοσοκομεία.

    Οταν έβλεπε ότι με την προσευχή δεν γινόταν τίποτε, ζητούσε την βοήθεια της επιστήμης.

    Πίστευε στην επιστήμη και με την βοήθειά της παρέτεινε την ζωή του, γιά πολλά χρόνια.

    Γύρω από τον σεβάσμιο γέροντα έχουν στηθεί κερδοφόρες επιχειρήσεις.
    Ιδιαίτερα από την μονή όπου βρίσκεται ο τάφος του.
    Δεν έπαψαν να τον εκμεταλλεύονται ούτε μετά θάνατον.

  3. Πες μας ένα όνομα που τον εκμεταλλεύτηκε πριν ή μετά τον θάνατο. Συγκεκριμένα πράγματα, όχι αερολογήματα.

  4. ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ
    ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.
    ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ. ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ;
    ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΛΠΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΙΑ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ", ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ
    Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΕΨΕΥΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ.

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΠΕΥΤΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
    ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ.

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    Φ.Λ.

  5. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ Φ.Λ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΗΓΗΘΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

  6. 11:05 π.μ.
    Ο Άγιος Παϊσιος δεν χρειάζεται την υπεράσπιση τη δική σου.
    Εμείς οι Ορθόδοξοι γνωρίσαμε την αγιότητα του γέροντα Παϊσίου, δεν χρειάζεται να μας πεις εσύ ποιος ήταν ο Άγιός μας και τι έκανε.
    Μαθήματα κάνε στον εαυτό σου, όχι σε εμάς.

  7. Τον εκαναν αγιο για να τον εκμεταλλευτουν. Λιγη ντροπη χριστεμποροι απατεωνες.

  8. μη γραφεται την ιδια μαλακια συνεχως
    για να φαινοσαστε πολλοι
    δεν πινουμε θαλασσιο υδωρ για θεραπεια
    ουτε πιστευουμε σε χασικληδες απατεωνες και φονιαδες σαν και του λογου σου ηλιθιο κατασκευασμα

  9. Φ.Λ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ
    ΕΒΡΑΙΕ

  10. "ΕΛΛΗΝΑ" 12.43
    ΕΚΑΝΑ COPY PASTE ΑΠΟ "Ξ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ.

    Οι αρχαίοι Εβραίοι, αν και περιπλανόμενοι , σε μεγάλο μέρος της ιστορίας τους, χωρίς δηλ. αξιόλογο πολιτισμό,
    δημιούργησαν δύο παρακλάδια της θρησκείας τους,
    τον Χριστιανισμό και Μουσουλμανισμό.

    Η Π. Διαθήκη, η ιστορία και μυθολογία δηλαδή των Εβραίων,
    αποτελεί τα τρία τέταρτα ( 3/4 )της Αγίας Γραφής και μεγάλο μέρος του Κορανίου.

    Καθημερινά στους ναούς μας δοξολούνται Εβραίοι βασιλείς, γενάρχες,
    "προφήτες".
    Ο λαός του Ισραήλ κατά την Α. Γραφή του είναι
    "περιούσιος" (εκλεκτός!).

    Αγία Γραφή χωρίς Π.Δ. δεν γίνεται.

    Ο Ιησούς στην "Επί του Όρους Ομιλία" (Ματθαιος 5 – 17, 18) επικυρώνει την σπουδαιότητα της Π.Δ.
    Επίσης στο κατά Ιωάννη 5 – 39 προτρέπει τους πιστούς στην μελέτη
    της Π.Δ.

    ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΕΦ. 5 Επί του Όρους Ομιλία

    17 Μη νομίσετε ότι ήλθα να καταλύσω τον νόμον του Μωϋσέως ή την διδασκαλίαν των προφητών. Δεν ήλθα να καταλύσω αυτά, αλλά να τα τηρήσω, να τα εκπληρώσω και να τα ολοκληρώσω εις ένα τέλειον νόμον.

    18 Διότι σας διαβεβαιώ με πάσαν επισημότητα, ότι έως ότου υπάρχη ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα η ένα κόμμα, δεν θα παραπέση από τον νόμον, μέχρι την στιγμήν που όλα θα επαληθεύσουν και θα πραγματοποιηθούν εις την ζωήν και το έργον μου.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΦ. 5
    39 Λοιπόν, σεις πρέπει να ερευνάτε τας Γραφάς και να συλλαμβάνετε τα βαθύτερα αυτών νοήματα, διότι και σεις οι ίδιοι πιστεύετε ότι με την έρευναν και την πίστιν εις αυτάς θα έχετε ζωήν αιώνιον. Και αυταί ακριβώς αι Γραφαί είναί που μαρτυρούν δι' εμέ.

    (Προφανώς εννοεί ο Ιησούς τα εβραϊκά ιερά κείμενα, την Π. Διαθήκη, αφού η Καινή δεν είχε ακόμα γραφεί.)

    Από τα παραπάνω αποσπάσματα της Αγίας Γραφής (τα λόγια δηλαδή του Ιησού),
    αποδεικνύεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον Ιησού της ιουδαϊκής θρησκείας.

    Άλλωστε ο Ιησούς, ως πιστός Ιουδαίος, προσευχόταν στην Συναγωγή
    και υπέστη περιτομή, την οποία οι Χριστιανοί αναγνωρίζουν και εορτάζουν ως….. πνευματικό γεγονός την 1η Ιανουαρίου.

    Από την ίδια την Αγία Γραφή, τα λόγια του Ιουδαίου Ιησού, αποδεικνύεται, ότι ο Χριστιανισμός είναι ο δούρειος ίππος των Εβραίων.

    Φ.Λ.

  11. εδω βλεπουμε μια συγκινητικη φωτογραφία με οπαδους της θεας Αρτεμης και του λογιου Ευταξια πεσμενους στα τεσσερα
    να προσκυνουν την θεα Αρτεμη που μολις κατεφθασε απο
    το Σειριο με το διαστημοπλοιο για να μοιρασει το θαλασσινο νερο που γλυκανε επειδη η θεα Αρτεμης
    κολυμπησε γυμνη στο απεραντο γαλαζιο!!

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_37.html#comment-form …… εδω οι οπαδοι της θεας Αρτεμης και του λογιου Ευταξια

    ……………………………………

    Εδω εχουμε μια αλλη φωτογραφια ενος πυραυλου που πανω καθονται τα μανεκεν ευταξουλα και αγγελικουλα
    τις ζητησαν οι ρωσοι προς ευχαριστηση στη θεα Αρτεμη που ειχαν παρασημοφορηση επειδη εσωσε τη Ρωσια

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_47.html?showComment=1533206279006#c8548776000583505939

  12. "Φ Λ" ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ
    ΑΥΤΟ……ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 2,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ

    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ/ΝΗ

    http://ellinikahoaxes.gr/2017/03/19/sorras-cult-victims/

  13. 2.03
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΙΣΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ;
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
    ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, "ΠΡΟΦΗΤΕΣ", ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ, ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΧΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ;
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
    Φ.Λ.

  14. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!

    Δείτε στο 1:01:15 πως τρέμει το αρχιλαμόγιο Σώρρας τον Ρήνο και τον Γιαλτουρίζη που τον έχουν ξεβρακώσει! Δεν αξίζει πραγματικά να δείτε όλη την εκπομπή γιατί η απάτη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα-Λαμπράκη-Σωτήρα και άλλων είναι προφανής. Την παρακάτω περίληψη αξίζει όμως να την διαβάσετε. Ο Ρήνος και ο Γιαλτουρίδης συνομιλούν με την Karen Hudes. Αυτή είναι μια συνταξιούχος πρώην υπάλληλος της παγκόσμιας τράπεζας που ισχυρίζεται ότι την απέλυσαν γιατί έκανε δήθεν αποκαλύψεις για το "παγκόσμιο καταπίστευμα", ενός ανύπαρκτου ποσού σε χρυσό που κατέθεσε στην παγκόσμια τράπεζα ένας Φιλιππινέζος δικτάτορας προς όφελος της ανθρωπότητας. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια συνομωσιολόγος που βιοπορίζεται από τις αρλούμπες που λέει (στυλ Λιακόπουλου). Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι τις τράπεζες τις ελέγχουν κάποιοι εξωγήινοι με μεγάλα μπλε μάτια! Επίσης έχει λειτουργήσει και ως προβοκάτορας εμφανιζόμενη στο Russia Today εξυπηρετώντας ρωσικά…
    Zougla.gr · Πριν από 4 χρόνια, 1 μήνα

  15. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ 2:03 ΚΑΙ ΦΛ ΕΞΟΜΟΙΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

    ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ? ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔ@ΙΑ
    ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΧΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ

    ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΓΑΜ @Ω ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΘΕΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ

  16. ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα μωρη ευταξουλα 'φλ'οσα ξερει ο πο ποποποπο σου
    δεν τα ξερει κοσμος ολος
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  17. …ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ…"ΜΟΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΩΝ" ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΩΝ",…ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΩΣ…"ΣΥΝΗΘΩΣ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ…"ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ…"ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ" ΣΩΡΡΑ…

    …Ο ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΑΠΟΓΟΝΟΣ" ΤΟΥ…"ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ" ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ… "ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Ο…"ΑΛΛΟΣ" ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΝ…ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ… "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ", ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ…"ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ…

    ..ΕΛΑ ΑΙΔΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΣΟΥ…

    …Ο…"ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ"…"ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ…"ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Ο…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΣ" ΡΑΒΙΝΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΘΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.."ΣΥΜΒΟΥΛΟ" ΓΙΑΛΤΟΥΡΟΦΣΚΙ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ…"ΚΑΛΗΣ" ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ Ν. ΥΟΡΚΗΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ…"ΙΑΤΡΟΝ" ΡΙΝΟΚΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΟΛΙΓΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ…ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ", ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ…ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑΣ Ν. ΙΟΡΚΑΣ , ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΤΑΤΟΝ κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑΤΙΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΤΟ…"ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ" ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ… "ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ" ΣΩΡΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ…"ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ…"ΑΔΕΙΑΖΑΝ" ΛΟΓΩ …"ΦΟΡΤΟΥ" ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ…

    …ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ…ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ…"ΣΩΣΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ…ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ…"ΚΥΛΟΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ …ΑΓΝΗΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ…"ΔΟΛΟΥ"…ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.