ΑΧ. ΜΠΕΟΣ: Ομάδα τραμπούκων κατέλυσε την Δημοκρατία στην πόλη του Βόλου

«Θα πρέπει η Πολιτεία να λάβει επιτέλους τα επιβαλλόμενα, εκ του Νόμου, μέτρα… Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο, βάσει αποδείξεων…»

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

«Με αδιανόητες ενέργειες βίας και αλητείας μια ολιγομελής ομάδα τραμπούκων κατέλυσε σήμερα την Δημοκρατία στην πόλη του Βόλου και με την παρότρυνση – δυστυχώς – κάποιων τυχοδιωκτών και καιροσκόπων της πολιτικής υποχρέωσαν σε διακοπή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την ώρα που αυτό συζητούσε ένα από τα κορυφαία ζητήματα, όπως αυτό της ΔΕΥΑΜΒ.

Ύβρεις, τραμπουκισμοί, προπηλακισμός του προέδρου του σώματος του κ. Μουλά, που τόλμησε να αποφασίσει (!) ολιγόλεπτη διακοπή προς εκτόνωση της κατάστασης, συνέθεσαν μια φριχτή πραγματικότητα, προσβολή για τον πολιτισμό της κοινωνίας μας, με τους τραμπούκους σε έξαλλη κατάσταση να απειλούν με λυντσάρισμα, κάθε αντίθετο με αυτούς.

Επειδή πλέον τα άτομα αυτά δεν είναι οι γνωστοί – άγνωστοι, αλλά πολύ γνωστοί και συγκεκριμένοι, θα πρέπει η Πολιτεία, δια των οργάνων της, να λάβει επιτέλους τα επιβαλλόμενα, εκ του Νόμου, μέτρα και να προστατευθεί η λειτουργία της πόλης και η Δημοκρατική τάξη και ομαλότητα, που διασαλεύονται ή και καταργούνται όποτε οι τύποι αυτοί αποφασίζουν ότι διαφωνούν.

Ευθύνες ωστόσο, και μάλιστα μεγάλες, έχουν και όσοι τους παροτρύνουν και τους υποθάλπουν, σπεύδοντας να προβάλλουν, να διαφημίσουν και να στηρίξουν κάθε έκνομη ενέργειά τους, ωθούμενοι από την κομματική τύφλα και το αχαλίνωτο μίσος κατά της Δημοτικής Αρχής, χωρίς ίχνος πολιτικής και κοινωνικής υπευθυνότητας και ευαισθησίας.

Ηθικοί αυτουργοί είναι και όσοι παραπληροφορούν και εμφανίζουν τους τραμπούκους αυτούς ως δήθεν πολίτες, τη δράση των οποίων μέσω εντύπων και sites προπαγάνδισαν ευρύτατα αυτές τις μέρες.

Σε κάθε περίπτωση η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο, βάσει αποδείξεων που θα προσκομιστούν και που αποδεικνύουν ότι – όλως τυχαίως (!) – οι ίδιοι και οι ίδιοι “ευαίσθητοι πολίτες” βρίσκονται σε κάθε εστία αναταραχής και επεισοδίων, δρώντας σε βάρος των πολιτών εν ονόματι των οποίων εμφανίζονται δήθεν να λειτουργούν και μάλιστα την ώρα, όπως η συμμετοχή τους επίσης δείχνει, που η κοινωνία τους γυρίζει την πλάτη”.

https://e-volos.gr/

loading...

1 thought on “ΑΧ. ΜΠΕΟΣ: Ομάδα τραμπούκων κατέλυσε την Δημοκρατία στην πόλη του Βόλου

  1. Οι έντονες διαμαρτυρίες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετίζονται με την απόφαση της δημοτικής αρχής να εκκαθαρίσει τη ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου) και να την ενσωματώσει στο δήμο Βόλου, μεταφέροντας επί της ουσίας στους δημότες τις βαριές οικονομικές επιπτώσεις από το σκάνδαλο με την εταιρεία «ΕΡΓΗΛ ΑΤΕ» που είχε αναλάβει το έργο «Ύδρευση Βόλου – Επέκταση και Βελτίωση Δικτύου Ύδρευσης» το 2005 και με δικαστικές αποφάσεις διεκδικεί σχεδόν το διπλάσιο ποσό από το αρχικό τίμημα των σχεδόν 10 εκατ. ευρώ που έχει ήδη λάβει.

    Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής παραλαβής της ΔΕΥΑΜΒ και του ΤΕΕ Μαγνησίας, επρόκειτο για έργο κόστους μόλις 4,3 εκατ. ευρώ!

    Γι' αυτά ποιος θα δώσει απάντηση στον βολιώτικο λαό κύριε Μπέο;

Comments are closed.