Ο «επαναστάτης» Μίκης Θεοδωράκης με την βίλα πάνω στην θάλασσα στο Βραχάτι Κορινθίας

Σάλο έχει προκαλέσει μια αεροφωτογραφία η οποία απεικονίζει την βίλα του Μίκη Θεοδωράκη στο Βραχάτι Κορινθίας ακριβώς δίπλα από την θάλασσα σε απόσταση μόλις τριών μέτρων.

Ειδικότερα, ο καθηγητής του Μετσοβίου Πολυτεχνείου Ευάγγελος Ιωακειμίδης ο οποίος έφερε στην δημοσιότητα την εν λόγω φωτογραφία, αναφέρει:

«Να και η βιλάρα του Μίκη Θεοδωράκη στο Βραχάτι Κορινθίας!! Όλο το οικόπεδο οριοθετείται από την κίτρινη γραμμή. Στη φόρα ΟΛΑ χωρίς κανέναν ενδοιασμό.»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:




Δείτε ένα βίντεο από το 2012 το οποίο έχει σχέση με την βίλα:






loading...

8 thoughts on “Ο «επαναστάτης» Μίκης Θεοδωράκης με την βίλα πάνω στην θάλασσα στο Βραχάτι Κορινθίας

  1. ΕΝΤΕ ΛΑ ΜΑΓΚΕΝ ΤΕ ΒΟΤΑΝΙΚ……….ΠΛΗΡΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ……….ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ……..ΨΑΞΤΕ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ……ΑΡΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ………..ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΠΑΓΙΔΑ……….ΓΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ…….ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ……ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ………ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ………ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ……..ΞΕΧΝΑΤΕ Π Ο Λ Υ……ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΕΠΙ……..ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ………..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΜΕ………..ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ Χ Ι Ο ΤΡΑΒΗΞΕ…………

  2. Καλό είναι, έτσι για ενημέρωση, εκτός από την φωτογραφία να μας λέγατε πόσα χρόνια υπάρχει εκεί το κτήριο, αν υπάρχει άδεια και από πότε έχει εκδοθεί, από ποιά πολεοδομία κλπ
    Τα υπόλοιπα μάλλον ανθρωποφαγικές τάσεις θα χαρακτηριζόταν στη σημερινή συγκυρία.

  3. ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ.
    ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ.

  4. ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΙΛΑΡΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΣΙΝΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΙΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ

  5. ΟΣΟ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΣ Ο ΓΚΛΕΖΟΣ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ . ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙ ΕΓΙΝΑΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΤΣΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΚΑΘΗΚΙΑ.

  6. ρε παιδια ο παπους μου εχτισε ενα σπιτι το 1969 διπλα στη θαλασα το οποιο υπαρχη ακομη με αδεια κ ολα τα χαρτια του σε ισχυ Λετε να το γκρεμισω ??

  7. Ναι και αμεσως. Ο πατακος του ειχε δωσει αδεια.

  8. ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ! ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΣΠΙΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΛΕΦΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΚΕΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ? ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΘΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ!!

Comments are closed.