Καταδικάστε όσο θέλετε. Δεκάρα δε δίνει η περήφανη πρώτη φορά αριστερά.

Εμείς φροντίζουμε τους φίλους, τους συντρόφους μας και την εκλογική μας πελατεία (κρατούμενους φυλακών, δολοφόνους, τρομοκράτες, λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους, ρουβίκωνα και λοιπές συλλογικότητες, μπαχαλάκηδες, ανώμαλους, κρατικοδίαιτους κηφήνες και
γενικά όλη τη σαβούρα της ελληνικής κοινωνίας) και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε είτε σας αρέσει είτε όχι, φονιάδες των λαών αμερικανοί. Τι κι αν κάηκαν ή πνίγηκαν 100 άνθρωποι. Η ζωή συνεχίζεται. Δε μπορούμε να καθυστερούμε άλλο στο βόλεμα της εκλογικής μας πελατείας, διότι οι εκλογές πλησιάζουν. Τελειώσαμε με τον Κουφοντίνα, αλλά έχουμε ακόμη πολλές υποχρεώσεις. Οι διοικητές των ΔΕΚΟ περιμένουν την τροπολογία για το διπλασιασμό των μισθών τους, την οποία αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε την προηγούμενη εβδομάδα. Εκατοντάδες σύντροφοι ισοβίτες στις φυλακές περιμένουν είτε την αποφυλάκισή τους, είτε τις άδειές τους, είτε την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσής τους στις φυλακές

loading...

6 thoughts on “Καταδικάστε όσο θέλετε. Δεκάρα δε δίνει η περήφανη πρώτη φορά αριστερά.

  1. Ρε δικε μου για ποια Αριστερά μιλάς , αυτοί είναι ένα τσούρμο από ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ , ΗΛΙΘΙΟΥΣ , ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ , δεν το ξερεις πλέον Αριστερά πλέον δεν υπάρχει πουθενά σήμερα στον κόσμο , πλην από ένα η δυο κράτη ακόμη , ήταν ένα όνειρο ψεύτικο και χάθηκε για πάντα

  2. Αυτοί, όσο νοιώθουν το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, θα γίνονται πιο κυνικοί, πιο χυδαίοι, πιο απάνθρωποι και πιο ξεκωλιάρηδες απ' ότι ήτανε.

    Η συνέντευξη του Πολάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων "θολώνει" την εικόνα»
    Με ποιο δικαίωμα τα θύματα, τα απανθρακωμένα πτώματα "θόλωσαν" την εικόνα των "μηχανισμών του κράτους";
    Γελάτε;
    Ατόπημα δικό μας μιας και δεν υπάρχει άσκηση δίωξης σε νεκρούς;
    Γιατί, η προσβολή νεκρών -από τον "αριστερό" υπουργό, πρώην δήμαρχο με το Σημιτιστάν- που είναι αδίκημα θα απασχολήσει κάποιο εισαγγελέα;
    Εισαγγελέας; Δικαιοσύνη; Τι είναι τούτα; Εξωτικά φρούτα;

  3. Και η Правда κάνει ρόμπα τον Καμμένο: «Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον ελληνικό στρατό να σώσει τους ανθρώπους!»

    Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν βοήθησαν τον άμαχο πληθυσμό.
    "Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν μπορούν να ενεργήσουν ταυτόχρονα με την πολιτική προστασία", εξήγησε ο υπουργός. Η πολιτική προστασία είναι oι πυροσβέστες.Ο στρατός και το ναυτικό ταυτόχρονα ακολούθησαν ηρωικά το χρονοδιάγραμμα του ΝΑΤΟ.

    Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν βοήθησαν τον άμαχο πληθυσμό.

    "Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν μπορούν να ενεργήσουν ταυτόχρονα με την πολιτική προστασία", εξήγησε ο υπουργός. Η πολιτική προστασία είναι oι πυροσβέστες.

    Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον ελληνικό στρατό να σώσει τους ανθρώπους. 390216.jpeg

    Ο στρατός και το ναυτικό ταυτόχρονα ακολούθησαν ηρωικά το χρονοδιάγραμμα του ΝΑΤΟ. Από τα λόγια του Υπουργού Άμυνας φαίνεται ότι το ΝΑΤΟ δεν επέτρεψε στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να προστατεύσουν τους συμπατριώτες τους.

    Οι ναυτικές δυνάμεις της Ελλάδας, ως επί το πλείστον, αποτελούνται από πλοία για διάφορους σκοπούς. Πολλά νησιά υπαγορεύουν και εξοπλίζουν την αεροπορική δύναμη της χώρας. Μιλώ για ελικόπτερα.
    Φυσικά, είναι απίθανο να υπάρξει μεταξύ των Ελλήνων στρατιωτικός που δεν θα ανταποκριθεί στο πρόβλημα και δεν θα πάει στη διάσωση. Ο στρατός, σε αντίθεση με τον υπουργό τους, ο οποίος ποτέ δεν είχε καμία σχέση με τον στρατό,γνωρίζει τις ιδέες του,την τιμή και το καθήκον προς τους πολίτες της χώρας.

    Σε συζητήσεις με τους ντόπιους Πόντιους Έλληνες, τις επόμενες μέρες μετά την τραγωδία, αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο οι αποφάσεις ότι η υπομονή των ανθρώπων μπορεί να ξεσπάσει και να ξεκινήσουν ενεργές διαμαρτυρίες. Η αγανάκτηση των πολιτών από την κυβέρνηση του Τσίπρα είναι προφανής, λογική και αρκετά προβλέψιμη. Ένα άλλο πράγμα, σε ποια κατεύθυνση μπορεί να ολοκληρωθεί από ειδικούς στην κατανομή του "pechenek" στις πλατείες κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων.

    Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας καθορίζει τις στρατηγικές της ικανότητες στον στρατιωτικό τομέα. Ακόμα, δεν είναι όλοι στο ΝΑΤΟ ευχαριστημένοι με την απρόσκοπτη διέλευση των πλοίων του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Συρία. Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους συντρόφους της στο ΝΑΤΟ και για την έλλειψη κατάλληλης εχθρικής πολιτικής έναντι της Ρωσίας.

    Το ζήτημα του αγωγού φυσικού αερίου από την Τουρκία, το οποίο υποτίθεται ότι θα περάσει από το βόρειο τμήμα της χώρας – τη Μακεδονία , είναι πιθανόν να βρίσκεται στην ατζέντα σύντομα . Και όπου υπάρχουν τα συμφέροντα της Ρωσίας, ο Αμερικανός πρεσβευτής δεν μπορεί να κοιμηθεί ειρηνικά.
    Θα υποθέσω ότι οι διαφυγόντες αποκαλύψεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας μπορούν επίσης να κάνουν τους Έλληνες να ζητήσουν μια εντελώς λογική και δίκαιη ερώτηση: «Είναι το ΝΑΤΟ για μας;».

    https://www.pravda.ru/world/europe/european/30-07-2018/1390173-greece-0/
    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : Corfiatiko.blogspot.com

  4. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑ@@ΚΑ !
    Α! ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ! ΔΕ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΟΧΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΤΟΥΜΕ! ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ! ΓΙΑΤΙ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡ@@ΔΙΑ (ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ)!
    ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΡΟΪΔΟ! ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ! ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ:

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ;
    ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΠΤΑΩΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
    ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΙΤΟ (ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ); (SORRY, ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ: ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ!)
    ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ;
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ), ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ IQ ΤΟΥ! ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ! ΠΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ: ΓΙΑΤΙ,
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ; ΄Η ΤΗ ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΙΝ ΜΕ ΤΗ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ;*
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΘΑ ΕΥΧΟΤΑΝ «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ**; ΄Η ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ (ΚΑΙ ΔΗ ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΑΣ), ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ; ΄Η ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» (FROZEN WAR);
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΠΟΙΗΤΗ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΛΙΩΝΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ; ΟΕΟ;
    ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΥΙΖ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Ο ΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ (ΒΛ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ)! YEAH!!!
    ΤΡΙΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΟΓΛ@ΝΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ (ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!) ΠΑΝΟΥΛΗ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ: ΒΡΑΧΟΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ!
    ΙΔΕΑ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ; ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ), ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Ν. ΤΟΣΚΑΣ, ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΠΡΕΣ, ΔΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ (΄Η ΑΡ@@ΔΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ)! ΑΦΟΥ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ@@ΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ) ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. (ΚΑΛΑ, ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!

  5. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ: «ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ», Ε, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΠΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ, ΜΟΛΙΣ 44 ΜΑΙΩΝ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ! ΙΣΑ ΜΩΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ!
    ΄Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ, ΛΕΕΙ, ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ! ΕΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΚΙ ΕΓΩ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ! ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
    ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ:
    ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;
    «ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ «ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ». ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ «ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ», ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΨΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ.»
    ΑΛΛΑ, ΟΤΑΝ Η ΑΘΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑ@@ΚΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ; ΕΕΕΕΕ;;;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΟΥΤΕ, ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑ@@ΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΕΥΣΕ, ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ, ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ (ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ;

  6. ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ; (ΜΑΤΙ)
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΑ@@ΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ;
    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ) ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ, ΑΣΧΕΤΟ, ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΑΘΕΟ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑΡΕΛΙ, ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ!
    ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑ@@ΚΑ!
    ΥΓ: ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΚΟΥΛΗΣ»! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ!
    ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    http://corfiatiko.blogspot.com/2018/08/blog-post_78.html#more

Comments are closed.