Πολάκης: Κατηγορούν τον Τσίπρα για διχασμό όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους

“Κατηγορούν τον Τσίπρα για διχασμό όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους” δηλώνει στην Εφημερίδα των Συντακτών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Απαντώντας στο ερώτημα πότε θα τελειώσουν τα δύσκολα για τους πολίτες τώρα που τελείωσαν τα μνημόνια, ανέφερε: “Νιώθουμε μια δικαίωση για την επιλογή που κάναμε το καλοκαίρι του ’15. Οταν κάναμε έναν επώδυνο συμβιβασμό, ο οποίος όμως δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ετοίμαζαν και είχαν συμφωνήσει για τη χώρα ο Σαμαράς και η προηγούμενη κυβέρνηση. Δώσαμε κάποιες δυνατότητες με αυτή τη συμφωνία να στηρίξουμε τα αδύναμα στρώματα της κοινωνίας, το οποίο και κάναμε” και επεσήμανε:

“Θεωρώ ότι η Ιστορία έγραψε ότι τα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ μέσα από το σύστημα εξουσίας που είχαν φτιάξει, μέσα από το προηγούμενο κοινωνικό συμβόλαιο της εξαγοράς, του πελατειακού κράτους και του «μαύρου» χρήματος που είχαν διαμορφώσει, χρεοκόπησαν τη χώρα. Την έβαλαν στην «κρεατομηχανή» που λέγεται μνημόνια και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. με τη στήριξη που έδωσε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού κατάφερε να βγάλει τη χώρα απ’ αυτές τις συνθήκες της επιτροπείας και της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας”.

Όπως υπογράμμισε, “δεν είναι όλα ρόδινα ούτε περπατάμε με λυμένες τις κοτσίδες στα λιβάδια. Όμως επαναποκτούμε τη δυνατότητα να αποφασίζουμε εμείς για το πώς πρέπει να χειριστούμε τα πράγματα, υλοποιώντας κάποιες δεσμεύσεις”.

Εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα, επισημαίνει ότι “ο Στουρνάρας ήθελε να συνεχιστούν τα μνημόνια για να συνεχίζεται και η λιτότητα στον λαό. Θέλει να σώσει τον εαυτό του και να υπονομεύσει τη χώρα”.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

loading...

2 thoughts on “Πολάκης: Κατηγορούν τον Τσίπρα για διχασμό όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους

  1. ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΥ ΣΤΗΡΙΞΗ .ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙ ΖΗΤΑΝΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΚΕΥΕΤΕ .ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΒΛΑΧΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΝΕΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.

  2. ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑΞΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑΞΕΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ?

Comments are closed.