Η Κάθλιν Τέρνερ αποκαλύπτει το «αηδιαστικό» πράγμα που κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ όταν σου σφίγγει το χέρι!

H πρωταγωνίστρια του «Πολέμου των Ρόουζ» μιλά για τον άτυπο διαγωνισμό ανάμεσα σε τρεις σταρ του Χόλιγουντ για το ποιος θα την ρίξει στο κρεβάτι, στο ξεκίνημα της καριέρας της
Ο αλλόκοτος τρόπος με τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ σφίγγει το χέρι του εκάστοτε συνομιλητή του,
αρπάζοντας το και τραβώντας τον με δύναμη προς το μέρος του, είναι πιθανόν ο τρόπος του Αμερικανού προέδρου να αποκτήσει από την αρχή τον έλεγχο της συνομιλίας. Αυτό τουλάχιστον εικάζουν οι… αναλυτές των αμερικανικών Μέσων που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο και την παραμικρή κίνηση του Τραμπ.

Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια που δεν είχε γίνει γνωστή στο παρελθόν, σχετικά με τον τρόπο που ο Τραμπ σφίγγει το χέρι των γυναικών. Κι αυτήν ακριβώς την λεπτομέρεια, που σίγουρα δεν την ενθουσίασε καθόλου, αποκάλυψε πρόσφατα η Κάθλιν Τέρνερ σε συνέντευξή της στο περιοδικό New York.

H βετεράνος ηθοποιός περιέγραψε την πρώτη φορά που την χαιρέτισε με χειραψία ο Τραμπ. «Έρχεται να σου σφίξει το χέρι και, με τον δείκτη του, τρίβει το εσωτερικό του καρπού σου. Μάλλον προσπαθεί να κάνει κάποιου είδους σαγηνευτική κίνηση οικειότητας. Εσύ φυσικά τραβάς αμέσως το χέρι σου και νιώθεις έτοιμη να ξεράσεις».

Η Τέρνερ, που πλέον διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής, μίλησε επίσης στην συνέντευξή της για τη σεξιστική συμπεριφορά του Χόλιγουντ απέναντι στο πρόσωπό της στο ξεκίνημα της καριέρας της. Όπως αποκάλυψε, μετά από τον σέξι ρόλο της στο ερωτικό νεο-νουάρ φιλμ Body Heat το 1981, αρκετοί συνάδελφοί της την είχαν βάλει στο «στόχαστρο» και συναγωνίζονταν ποιος θα την ρίξει στο κρεβάτι.

«Μετά από αυτήν την ταινία, ήμουν σεξουαλικός στόχος. Απ’ ό,τι έμαθα αργότερα από τον Μάικλ Ντάγκλας, υπήρχε ένας ανεπίσημος διαγωνισμός ανάμεσα σ’ εκείνον, τον Τζακ Νίκολσον και τον Γουόρεν Μπίτι για το ποιος θα έκανε σεξ μαζί μου πρώτος. Κανείς δεν τα κατάφερε, παρεμπιπτόντως. Υπήρχε μια γενικότερη αντίληψη ότι οι γυναίκες ήταν αντικείμενα που μπορούσε ο καθένας να διεκδικήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η σταρ.

loading...