ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ SALVINI ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ο Soros και οι ΜΚΟς είναι τα όργανα της Νέας Τάξης που καταστρέφουν  τις Πατρίδες, μεταφέροντας χιλιάδες Λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, πολλοί των οποίων είναι λοβοτομημένοι, δηλαδή ισλαμιστές. Αυτό σημαίνει ότι ο πολιτισμός και η Δημοκρατία σε πολλές χώρες της Ευρώπης υφίσταται εκπτώσεις ενώ οι γυναίκες που δεν είναι πόρνες υφίστανται τον μεγαλύτερο εξευτελισμό. Παράλληλα με την διάλυση των οικογενειών και με την φτώχεια που οι Παντοκράτορες επιβάλλουν στις Κοινωνίες στην Ευρώπη αρχίζουν να σχηματίζονται να σχηματίζονται οι “φαβέλλες”, δηλαδή οι περιοχές των πτωχών. Ο Ιταλός Πρωθυπουργός σκεπτόμενος το καλό του Λαού του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει άλλο λαθρομετανάστη. Αυτές οι ΜΚΟ που βρίσκονται στο Πακιστάν, Αφγανιστάν, Κεντρική Αφρική παρακινούν και υποκινούν τον κόσμο να πάει στην Ευρώπη, όπου τους περιμένει μία άνετη ζωή και γιατί ο Θεός του Ισλάμ τους έχει δώσει την εντολή να διαδώσουν με κάθε μέσο τον Ισλαμισμό. Τελικά η Δημοκρατίες στην Ευρώπη πέσανε γιατί ο Θώρακας της Δημοκρατίας δεν ήταν από ατσάλι αλλά από λαμαρίνα της κακιά ώρας. Η δικαστική εξουσία ήταν τενεκές ξεγάνωτος, κύμβαλον αλαλάζον. Η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει υποστεί περισσότερο από όλες τις άλλες χώρες την  βία του Ισλαμισμού. Το χειρότερο δε είναι ότι Πακιστανοί και άλλοι Ισλαμιστές ευθέως δηλώνουν ότι σε περίπτωση πολέμου θα σκοτώνουν τους άπιστους Έλληνες.

Το ωραίο είναι ότι η Ελληνική Βουλή συναινεί με όλη αυτή την κατάσταση και με το γεγονός ότι όλοι οι Ισλαμιστές θα πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια ώστε η Ελληνική Πατρίδα να τελειώνει. Είναι η μέθοδος που λέγαμε “False Flag”, δηλαδή βάλε άλλον να κάνει την βρωμοδουλειά για σένα. Αυτή τη στιγμή Πατριωτικές Δυνάμεις συντάσσουν ανοιχτή καταπέλτη επιστολή κατά της ΕΕ, του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ και των Δικαστικών της Ευρώπης που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η επιστολή στρέφεται κατά των Τραπεζών, του Διεθνούς Δικαστηρίου και όσων βομβάρδισαν τη Σερβία. Τελικά οι μαντρωμένοι και οι ισλαμιστές που λαμβάνουν με συνοπτικές διαδικασίες την ιθαγένεια θα προσδιορίζουν το πολίτευμα, την ύπαρξη ή μη της χώρας.

Το βίντεο της Willie Dille υπάρχει στο Youtube! Αναρτήστε το, όσοι είστε θαρραλέοι, ξανά στο facebook, γιατί η Γουίλλι έφυγε από τη ζωή αλλά ήθελε να δικαιωθεί και η φωνή της να φτάσει παντού..

Δεν άκουσα σε κανένα καθεστωτικό κανάλι την είδηση κι ας πρόκειται για ένα γεγονός, που θα έπρεπε ήδη να έχει συγκλονίσει την ινδογρεκία.
Η Ολλανδέζα πολιτικός Willie Dille [Γουίλυ Ντίλε, αν το προφέρω σωστά] αυτοκτόνησε πριν από μία βδομάδα [στις 16 Αυγούστου 2018] επειδή δημοσίευσε στο αμαρτωλό φέησμπουκ, βίντεο με τον ομαδικό βιασμό της, από συμμορία μουσουλμάνων.

Το βίντεο, αν και θα έπρεπε να έχει αναμεταδοθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, τελικά αφαιρέθηκε στο άψε σβήσε, από το ρουφιανότσουρμο του φεησμπουκ.

Η αρρωστημένη προστασία που παρέχεται από τους λευκούς ισλαμόκαυλους μεταναστολάγνους στους μελαμψούς φονιάδες και στους πάσης φύσεως μπράβους τους, φιμώνοντας όσους και όσες τολμούν να μιλήσουν, ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε την απόγνωση της Γουίλυ.
Κι έδωσε τέλος στη ζωή της

Συλλογιστείτε μοναχά ότι μια γυναίκα, γνωστότατη στη χώρα της [πρώην βουλευτής και δημοτική σύμβουλος εν ενεργεία] βιάστηκε αγρίως ως τιμωρία, επειδή στρέφονταν εναντίον του Ισλαμ και στη συνέχεια, αντί να συλληφθούν άμεσα οι βιαστές της και να εκδιωχθούν με τις κλωτσιές από την Ολλανδία, οι γνωστοί προστάτες της Ε΄φάλαγγας του Ισλαμ στην Ευρώπη, έσβησαν ακόμα και την βιντεοσκοπημένη διαμαρτυρία της, από το φεησμπουκ.
Πράγμα που σημαίνει πολύ απλά ότι κάποιες χώρες της Ευρώπης βρίσκονται πλέον κάτω από κανονική μουσουλμανική κατοχή. Κι αυτοί που τάχα μου κυβερνούν, δεν είναι παρά γκαουλάϊτερς των ιμάμηδων, σαν την κυβέρνηση του Βισύ, που τάχα μου ανέλαβε την διακυβέρνηση της Γαλλίας, μετά την ήττα της από τα στρατεύματα του Χίτλερ!

Ε λοιπόν φαίνεται ότι υπαρχουν ακομα Ευρωπαίοι και Ευρωπαίες που δεν ανέχονται τέτοιου είδους σκλαβιά μέσα στην ίδια τους τη χώρα.
Όπως η Γουίλυ Ντίλε.
Και αυτοκτονουν, όπως είχε αυτοκτονήσει κάποτε η Πηνελόπη Δελτα.
Διότι, μην σας φαίνεται απίστευτο – αλλά σ αυτόν εδώ τον πλήρως εκφυλισμένο και εκπορνευμένο τόπο, είχαμε και μεις κάποτε τις Γουίλη Ντίλε μας.

Και παμε στο ρεπορτάζ, για να λάβετε μιαν ιδέα του πως βίασαν και σκότωσαν τη Γουίλυ, οι πεμπτοφαλλαγγίτες φονιάδες του Ισλάμ – ένα φρικτό έγκλημα που προσπαθούν παντί τρόπω να θάψουν οι συνεργάτες των λαθροκατακτητών και τα παπαγαλάκια τους…

[Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”]

H Willie Dille, δημοτικός σύμβουλος στη Χάγη και μέλος του αντι-μεταναστευτικού Κόμματος της Ελευθερίας, έβαλε τέλος στη ζωή της την περασμένη Τετάρτη [16 Αυγούστου 2018].

Είχε μόλις δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Facebook περιγράφοντας τον ομαδικό βιασμό της. Η Dillie ήταν βουλευτής στο αντι-μεταναστευτικό κόμμα Ελευθερία από το 2010 μέχρι το 2012 πριν από την επιστροφή στην έδρα της στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης. Και ο ίδιος ο Geert Wilders, ο ηγέτης του κόμματος, είναι σφοδρός επικριτής του Ισλάμ.

Το μέλος του Κόμματος της Ελευθερίας, Karen Gerbrands είπε, πως η Dille «δεν μπορούσε πλέον να αντέξει αυτό που της συνέβη και τις αντιδράσεις που είχε», μετά την επιβεβαίωση του βιασμου.
Στο βίντεο δήλωσε πως η συμμορία απαίτησε τη σιωπή της κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του Συμβουλίου και είχε απειλήσει πρόσφατα για την ζωή λέγοντάς της ότι «σύντομα θα της έκοβαν το λαιμό και θα την άφηναν να αιμορραγεί μέχρι θανάτου».

Στο βίντεο εμφανίστηκε ανήσυχη και αγχωμένη, αποκαλύπτοντας: «Θέλω μόνο ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια. Στις 15 Μαρτίου του 2017 με απήγαγαν, και βιάστηκα από μια ομάδα μουσουλμάνων, επειδή ήθελαν να κρατάω το στόμα μου κλειστό στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης». Στις 15 Μάρτη του περασμένου έτους ήταν η ημέρα των βουλευτικών εκλογών. «Μετά από αυτό που συνέβη, εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, έκανα μονάχα τα καθήκοντά μου την επόμενη μέρα».
Δήλωσε επίσης ότι θα άφηνε την πολιτική, επειδή φοβόταν ότι κάποιος θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. «Δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν τους αρέσει οι γυναίκες γενικώς. Δεν θέλουν εμένα γενικώς», είπε η Γουίλι. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να σταματήσω».

Το βίντεο αφαιρέθηκε λίγο μετά την ανάρτησή του. Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς όλο αυτό.

Ας λάβουμε υπόψη και τις πρόσφατες δηλώσεις του (τούρκου) αρχηγού του μουσουλμανικού κόμματος της Ολλανδίας, Tunahan Kuzu, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, προέτρεψε τους Ολλανδούς που δεν τους αρέσει ο… πολυπολιτισμός, να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να φεύγουν (!) από την –πρώην!- Χώρα τους: «Εάν δεν τους αρέσει η Ολλανδία που αλλάζει, όπου ζουν άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες, όπως στην πόλη Zaandam ή τη γειτονιά Poelenburg, τότε τους συμβουλεύω να εξαφανιστούν»!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν σε όσες χώρες θέλουν να είναι πρωτοπόρες στον πολυπολιτισμό και την ισλαμοποίηση.
Ευρώπη Ξύπνα, είναι ΗΔΗ αργά!

Κορίνα Πενέση
Χρυσή Αυγή


Φωτογραφία από το σβησμενο βιντεο, οπου η Γουιλυ περιεγραφε τον βιασμο της.
Οι διαχειριστες του φεησμπουκ θα πρεπει να κατηγορηθουν για ηθικη αυτουργια
στην “αυτοκτονια” της
Ή πιο σωστά, για ηθικη αυτουργια στη δολοφονια της…
Και ποιος ξερει ποσους αλλους απελπισμενους ανθρωπους εχουν οδηγησει στο θανατο
ή στη καταθλιψη, απαγορευοντας τους ουσιαστικα να δημοσιοποιήσουν τις ιδεες τους
ή τη βία που ασκείται πάνω τους, απο τους μπραβους της πολυπολιτισμικοτητας.
Να μου το θυμηθείτε πως κάποτε θα στηθεί ένα νεο δικαστηριο εγκλημάτων Ειρήνης,
στο οποίο πρώτοι – πρώτοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν για εγκληματα κατα του λευκου ανθρωπου,
οι ρουφιανοι των μέσων κοινωνικης δικτυωσης

loading...

7 thoughts on “ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

  1. Τον πρωθυπουργό Σαλβίνι; ΄Ελα!!! ΄Εγινε πρωθυπουργός; Πώς φαίνεται ότι ξέρεις καλά το τι συμβαίνει στην Ιταλία αρθρογράφε!!!!

  2. H Willie Dille! ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΕΙΣΕ, ΤΗΝ ΕΔΟΛΟΦΩΝΕΙΣΑΝ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  3. Αυτό σε πείραξε; Δεν σε πείραξαν τα καμώματα της παγκοσμιοποίησης (Νέας Τάξης);

  4. Γιά την τύχη που θα έχει ο νεοραγιάς ισλαμόκαυλος της διπλανής πόρτας δεν χρειάζεται να μας ενδιαφέρει οι υπόλοιποι όμως πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους

  5. @3.47
    Δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω το παρακατω. Κι ούτε πρόκειται να μπω. Αφού ο αρθρογράφος δεν γνωρίζει ούτε καν ποιος είναι ο Σαλβίνι γιατί να πιστέψω ότι ξέρει τι του γίνεται με αυτά που γράφει πιο κάτω; Μπούρδες θα γράφει.

  6. Ο πραγματικός πρωθυπουργός στην Ιταλία είναι ο Σαλβίνι. Αυτός χαράσσει την πατριωτική γραμμή της κυβέρνησης.
    Ακούνε το όνομα Σαλβινι οι λάτρεις της παγκοσμιοποίησης και τους πιάνει πυρετός.

Comments are closed.