Από υπεύθυνη γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και τώρα ένα από τα νέα πρόσωπα του κυβερνητικού σχήματος.

Η 30χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθειά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α” Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης. Έχει υλοποιήσει καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

http://arouraios.gr/2018/08/apo-ypeuthini-grafeiou-ypourgos/

loading...

4 thoughts on “Από υπεύθυνη γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης

  1. Εγω,μονο ενα τροπο ξερω,για να ανεβει καποιος τοσο γρηγορα.Και ποσο μαλλον σε μια χωρα που κανουν ατελειωτες ουρες πτυχιουχοι και οχι μονο για να βρουν μια δουλιτσα.

  2. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ,ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ….ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

Comments are closed.