Ο Ρουβίκωνας απειλεί: «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το ΥΠΕΞ – Το νου σας»

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης απειλεί και «προειδοποιεί»: «Το νου σας συνεργάτες δολοφόνων», λέει μετά την έφοδο μελών της οργάνωσης, τα ξημερώματα, στο υπουργείο Εξωτερικών
Νέες απειλές εκτόξευσε μέσω facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της νέας εφόδου μελών της οργάνωσης στο υπουργείο Εξωτερικών, ο Καλαϊτζίδης έγραψε: «Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι απο τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση… Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω, πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων…Τον νού σας..»

Σημειώνεται ότι για την επιδρομή των μελών του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ, η αστυνομία ενημερώθηκε από την ανάρτηση της οργάνωσης στο διαδίκτυο

Τι είχε προηγηθεί

Ο Ρουβίκωνας «ξαναχτύπησε» στο υπουργείο Εξωτερικών. Ξημερώματα της Τρίτης η αναρχική ομάδα ανέβασε στο indymedia κείμενο και video από τη νέα «παρέμβασή» της στο υπουργείο Εξωτερικών, ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην Αθήνα.

Η νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα έγινε για την Παλαιστίνη. Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia, ο Ρουβίκωνας αποκαλύπτει και τι περιείχε η τσάντα που φαίνεται να κρατά το μέλος της που πηδά τα κάγκελα του υπουργείου, μπαίνει ανενόχλητος στο προαύλιο, την αφήνει στην πίσω πλευρά του κτιρίου και αποχωρεί.

«Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο «επεισόδιο» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις Η.Π.Α.

Φωτογραφίες νεκρών παιδιών, γυναικών, αναπήρων, αμάχων. Έτσι, όταν ο Κοτζιάς θα σφίγγει τα χέρια του Νετανιάχου στην τριμερή Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ, στις 13/10/2018, να θυμάται ότι είναι χέρια ποτισμένα από αίμα αθώων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο που ανέβασε ο Ρουβίκωνας.

Δείτε βίντεο:  Ο Ρουβίκωνας απειλεί: «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα…» – Δημοσιογράφος: Δεν φοβάμαι τον Ρουβίκωνα – Μπακογιάννη: Και ο Παύλος δεν φοβόταν τη 17Ν

loading...

4 thoughts on “Ο Ρουβίκωνας απειλεί: «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το ΥΠΕΞ – Το νου σας»

  1. Θα πρεπει να αναλαβουν οι ''ΕΙΔΙΚΟΙ'' για να ξεκαθαρισουν αυτα τα κοπροσκυλα που ειναι γιοι και κορες υπουρων και συγγενων κυβερνηστικων στελεχων με εκ των εσωθεν πληροφοριες η μαλλον σημερα το βραδυ παντε εκει και καντε αυτο! πληρη καλυψη συντροιφια εκει θα πατε αυτο θα κανετε και δεν θα σας πειραξει κανενας γιατι δεν θα ειναι κανενας εκει. Την τακτικη την γνωριζουμε εαν λεμε εαν συλλαβουν 2-5-10 ποσοι ειναι τους πανε μεσα ο κουμμουνιστοσυμμοριτης εισαγγελεας υπηρεσιας εχων πληρη γνωση για το τι μελλει γενεσθαι απο την προηγουμενη θα τους παν εκει θα ανασηκωσει το αριστερο του περικλανιδιο (αριστεροκλαστοι ειναι οι κουμμουνιστες δικαστικοι) πρααατςςς θα τους κλασει τους ορχεις και θα αποχωρησουν για να οργανωσουν την επομενη ''Αγωνιστικη τους Πραξη''!! 2-3 κεφαλακια να εξαερωθουν με μερικες σφαιρες Dum Dum φρρρρρ θα ακουστει και θα εξαφανιστουν δια παντος. Ηρωες δεν γινονται οι πλουσιοι υιοι των υπουργων….Δρουν μονον εκ του ασφαλους τι? για μαλακες τους περασατε?

  2. Το θέμα είναι αν την τσάντα την άφησαν μπαίνοντας η βγαίνοντας Αριστερά !

  3. ειμαι σε αδιεξοδο δεν ξερω τι να κανω.
    θε μασωνος να γενω?
    να γινω μουσουλμανος?
    να παω να γραφτω σε ΜΚΟ σαν νεος λαθρολαγνος?
    πεστε μου θα τρελαθω μια καλη ιδεα,ειναι πολλα τα φραγκα μουπανε
    σε μια παλιοπαρεα.

  4. ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΑ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥΣΑΣΤΕ

Comments are closed.