ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ “ΚΑΘΑΡΕΣ” ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ.

Κύριοι Βουλευτές,

Για να τελειώνουμε με “καθαρές” δουλειές,  με την κατοχή και τους μνημονικούς υπηρέτες της, προτείνω να υπογραφεί  ένα προεδρικό διάταγμα.  Από τον  γνωστότατο από το δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2015 Πρόεδρο της “δημοκρατίας” τους και μέλος  ως λέει  του σκληρού πυρήνα της «δημοκρατικής» του ΕΕ του ευρώ.

Προεδρικό διάταγμα, άμεσης κατάσχεσης από την κατοχή  κάθε δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της υπόδουλης Ελλάδας.  Και επίσημης πλέον μετατροπής όλων των Ελλήνων σε πολύ χαμηλόμισθους ή χαμηλοσυνταξιούχους είλωτες.

Που αντίθετα με τους παλιούς σκλάβους που ο ιδιοκτήτης τους συντηρούσε,  θα εργάζονται έναντι χαμηλού μισθού απόλυτης λιτότητας,  στις κατασχεμένες από τις «αγορές» της «δημοκρατικής» γερμανικής ΕΕ, τέως Ελληνικές επιχειρήσεις. Ώστε αυτές να αποδίδουν ανταγωνιστικά τα δέοντα στην κατοχική δύναμη.

Και οι σκλάβοι Έλληνες θα διαμένουν με ενοίκιο σε όλα τα πάλαι ποτέ Ελληνικά κατασχεθέντα σπίτια.

Με διάταγμα  επίσης άμεσης  κατάργησης,  ώστε να μην υπάρχουν τα περιττά έξοδα,  του εικονικού κατοχικού κοινοβουλίου, του προέδρου της κατοχικής δημοκρατίας και άλλων. Και που μοναδικό έργο έχουν την εφαρμογή των διαταγών της κατοχής.  Και το να δείχνει  η νεοταξική κατοχή ως δημοκρατία. 

Και που θα συνέχιζαν να έχουν τον ίδιο σκοπό και μετά την δήθεν απελευθέρωση μας με την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια (δείτε το συνημμένο)

Καθαρές δουλειές και  καθαρή κατοχή λοιπόν και όχι επίφαση δημοκρατίας.

Για να μην έχουμε ως ανύπαρκτη τότε  χώρα και ανάγκη και τις αγορές. Αφού θα μας φροντίζει πλέον το ανύπαρκτο κράτος μας, η κατοχική νεοναζιστική Γερμανία.

Ευριπίδης Μπίλλης

Υ. Γ. Ειδικά εσείς κύριε Παφίλη του ΚΚΕ δεν ντρέπεστε να μετέχετε σε κατοχικό δήθεν κοινοβούλιο, πολύ χειρότερο από το πώς το λέγανε του Παπαδόπουλου;

loading...