Ο ΒΩΞΙΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΦΛΟΓΕΣ - Καστελόριζο …εσύ, Πρέσπες …εγώ

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
[email protected]
www.egerssi.gr

Διαταραγμένες πολιτικές προσωπικότητες, αριστερές κοινόβιες λινάτσες, με παλαιοκομματικού τύπου αντιγραφή αντιμετώπισης κρίσεως, καρβούνιασαν 80 και πλέον ελληνικές ψυχές στο Μάτι της Αττικής!Συνάνθρωποί μας, υπέστησαν οδυνηρό και φρικαλέο θάνατο από τις φλόγες, που τους είχαν ζώσει και ανάμεναν καρτερικά το θάνατο, αγκαλιασμένοι με μέλη των οικογενειών τους ή και άλλων άγνωστων συνανθρώπων τους, που η κακιά μοίρα και η εγκληματική αδιαφορία της ελληνικής Πολιτείας τους επιφύλασσε αυτό το σκληρό και απάνθρωπο τέλος!

Αλλά είναι μόνο η αδιαφορία της Πολιτείας στη διαχείριση τέτοιων ακραίων κρίσεων; Ή υπεισέρχονται και οικονομικά συμφέροντα που δεν λογαριάζουν ούτε αυτήν, την ανθρώπινη ανώνυμη ζωή;

Αναφέρθηκα σε προηγούμενο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο: “Συμμετρική απειλή ο βωξίτης στα Γεράνεια Όρη”, πως στα Γεράνεια Όρη οι εργολάβοι θέλουν να κάνουν πάρτι με αιολικά εργοστάσια και μεταλλεία βωξίτη! Μήπως λοιπόν, η φωτιά που ξεκίνησε από την Κινέττα “άναψε” γι΄ αυτόν τον λόγο;

Επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν ορυχεία βωξίτη στην περιοχή;

Πιστέψτε με – όπως αποδεικνύεται από τα τηλεφωνήματα στην εφημερίδα, σε εμένα προσωπικά, αλλά και στην απήχηση του άρθρου μου στο διαδίκτυο – έγινε ένας χαμός! Θεωρώ καθ΄ όλα ωφέλιμος!Τυχαία υπογράφηκε η συνθήκη παραχώρησης της Μακεδονίας στις Πρέσπες;Σήμερα, θα σας παρουσιάσω κι άλλα στοιχεία περί της ύπαρξης του βωξίτη στην ελληνική γη και που ίσως, να είναι η αιτία για να “πυροδοτηθούν” κι άλλες ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ωσάν κι αυτή της βιβλικής καταστροφής της Αττικής!

Το ΚΕΠΕ (Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών) το 2015 εκπόνησε μελέτη με τίτλο: “Διερεύνηση δυνατοτήτων δημιουργίας κατασκήνωσης στην περιοχή των Πρεσπών”!

Εκεί στην 13η σελίδα διαβάζουμε:

«Το Δ.Δ. Βροντερού (Κυράστενο) έχει πληθυσμό 183 κατοίκους και εδαφική περιφέρεια 56,1 χιλιάδες στρέμματα. Σε ύψος 1050 μέτρων είναι χτισμένο το Βροντερό, του οποίου το όνομα προέρχεται από τις βροντές… Στο Βροντερό φύεται το ενδημικό είδος της χλωρίδας της Πρέσπας, η Centaurea prespana. Υπάρχει ποικιλία στη χλωρίδα (τσάι, αγριορίγανη, πολλά βότανα) και στην πανίδα. Επίσης, εντοπίζονται στην περιοχή κοιτάσματα βωξίτη…»!

http://www.kepekozani.gr/program/nest/meleti.pdf
Επίσης, το Πολυτεχνείο Κρήτης – Σχολή Μηχανικών Ορυκτού Πλούτου, δημοσιεύει διπλωματική εργασία του κ. Λουκά Στυλιάρα τον Σεπτέμβριο του 2015, με θέμα: Συγκριτική αξιολόγηση Ζελατοδυναμίτιδας και Γαλακτώματος σε Ασβεστολιθικά και Βωξιτικά Πετρώματα!

Στη σελίδα 9 αναφέρεται, πως μεταξύ των περιοχών στην Ελλάδα που έχουν μεγάλες ποσότητες βωξίτη, είναι η περιοχή του Βροντερού στις Πρέσπες! Αναφέροντας επί λέξει:

«Τα παρακάτω κοιτάσματα βωξίτη βρίσκονται σε άλλες γεωλογικές ζώνες που σχηματίστηκαν κυρίως λόγω τεκτονικών φαινομένων:

Όρος Κατσίκα Χαλκιδικής, Νότιο τμήμα της Χίου, Ναύπακτος – Πύλος και Ανατολική Πελοπόννησος (Όρη Αρτεμίσιο, Παρθένιο) και Βροντερό Πρεσπών!

Ωστόσο, οι μεγαλύτερες ποσότητες βρίσκονται στην περιοχή Παρνασσού – Γκιώνας» (σ.σ. ας συγκρατήσουμε την σημείωση για την περιοχή του Παρνασσού)!

Στον χάρτη απεικονίζεται καθαρά η ύπαρξη βωξίτη στην περιοχή του Παρνασσού, όπως και της Κινέττας (Γεράνεια Όρη)
Εδώ θα αναφέρω, πως πεποίθησή μου είναι, ότι δεν είναι διόλου τυχαία η επιλογή της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ώστε στην περιοχή των Πρεσπών να “πέσουν” οι υπογραφές της προδοτικής Συμφωνίας με τους Σκοπιανούς και στην οποία παραχωρήθηκε, όχι μόνο το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά και η εθνοτική ταυτότητα και η γλώσσα! Τέτοιες επιλογές δεν είναι τυχαίες και σηματοδοτούν μελλοντικές καταστάσεις και εξελίξεις!

Όπως δεν ήταν τυχαία, η επιλογή αναγγελίας της Δανειακής Σύμβασης (Μνημόνιο) της Ελλάδος με την ΕΕ και το ΔΝΤ από τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στις 23 Απριλίου 2010 από το Καστελόριζο! Το ακριτικό νησί μας είναι το πλέον επίμαχο σημείο της ανακήρυξης ΑΟΖ από πλευράς της Ελλάδος! Χάραξη της ΑΟΖ από μέρους μας μεταξύ του Καστελόριζου και των Ιώνιων παραλίων, αποδυναμώνει αφάνταστα την επιθετική πολιτική της Τουρκίας!

Και βέβαια, η σημειολογική αναφορά του Καστελόριζου, όπως και των Πρεσπών, μήπως δεν γίνεται με γνώμονα τα ελληνικά συμφέροντα;
Πόσο κινδυνεύει ο Παρνασσός;
Τον Μάρτιο του 2012, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Σχολή Πολιτικών Μηχανικών – τομέας Ανθρωπιστικών Κοινωνικών Επιστημών και Δικαίου, δημοσιεύει διπλωματική εργασία της κ. Ευγενίας Κ. Γρίβα (Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.) με τίτλο: “Βωξίτης Παρνασσού, Θησαυρός ή Πληγή για το Νομό Φωκίδας;”!

Στη σελίδα 73 διαβάζουμε:

«2.4.2. Κοιτάσματα Βωξίτη ανά Γεωλογικές Ζώνες Τα βωξιτικά κοιτάσματα ανήκουν σε τρεις γεωλογικές ζώνες: Α. Ζώνη Παρνασσού-Γκιώνας 1. 1ος βωξιτικός ορίζοντας ηλικίας Μ. Ιουρασικό-Α. Ιουρασικό με Cladocoropsis 2. 2ος βωξιτικός ορίζοντας ηλικίας Α. Ιουρασικό με Nirenea - Κ. Κρητιδικό 3. 3ος βωξιτικός ορίζοντας ηλικίας Κενομάνιο - Τουρώνιο Ο 3ος βωξιτικός ορίζοντας είναι και ο μεγαλύτερος σε ποσότητα κοιτάσματος. Μεταξύ του 2ου και του 3ου (100m από τον 3ο ) εντοπίζεται κατά θέσεις η παρουσία του ενδιάμεσου ορίζοντα. Από τους τρεις ορίζοντες, ο 2ος και ο 3ος είναι υπό εκμετάλλευση. Β. Ζώνη Ανατολικής Ελλάδας (Πελαγονική & Υποπελαγονική) 1. 1ος βωξιτικός ορίζοντας, όπως και ο παλιότερος στη ζώνη Παρνασσού-Γκιώνας, ηλικίας Α. Ιουρασικός - Κ. Κρητιδικός 2. 2ος βωξιτικός ορίζοντας ηλικίας Τριαδικό – Κενομάνιο. Σε αυτή τη ζώνη περιλαμβάνονται τα κοιτάσματα του Καλλιδρόμου, της Λοκρίδας, του Δομοκού, της Νοτιοανατολικής Θεσσαλίας, της περιοχής Μάνδρας-Ελευσίνας, της βόρειου και κεντρικής Ευβοίας και της Σκοπέλου. Γ. Υπόλοιπος Ελλαδικός Χώρος Τα παρακάτω κοιτάσματα βρίσκονται σε άλλες γεωλογικές ζώνες που σχηματίσθηκαν κυρίως λόγω τεκτονικών φαινομένων : 1. Όρος Κατσίκα Χαλκιδικής 2. Νότιο τμήμα της Χίου 3. Ναύπακτος-Πύλος και ανατολική Πελοπόννησος (όρη Αρτεμίσιο, Παρθένιο) 4. Βροντερό της περιοχής Πρεσπών. Τα περισσότερα από τα παραπάνω κοιτάσματα βρίσκονται μέσα σε ασβεστόλιθους της κάθε περιοχής…»!
file:///C:/Users/PANOS/Downloads/GrivaEugenia.pdf

Είναι ευθύνες με γνώση ή εξ αμελείας;

Το ζητούμενο λοιπόν είναι – και πρέπει να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός – κατά πόσο κινδυνεύουν από μια “τυχαία” πυρκαγιά, η περιοχή Βροντερού των Πρεσπών, αλλά και ο Παρνασσός;

Έχουν προβλεφθεί και έχουν ληφθεί από την Πολιτεία τα κατάλληλα μέτρα για να μην επαναληφθεί, η προ ημερών τραγωδία στο Μάτι της Αττικής;

Εξυπηρετούνται οικονομικά συμφέροντα από μια τέτοια απρόβλεπτη εξέλιξη; Και εάν ναι, ποιων;

Έχει η Πολιτεία (Κυβέρνηση, Γενικός Γραμματέας, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Πυροσβεστική, Αστυνομία) ευθύνες για τη βιβλική καταστροφή της Αττικής;

Αρκεί μόνο η ανάληψη πολιτικής ευθύνης εκ μέρους του Πρωθυπουργού της χώρας μας;

Είχε ενημερωθεί η Πολιτεία για τον επερχόμενο όλεθρο;

Αύριο στην Ελεύθερη Ώρα!!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

 1. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...,

  ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ….

   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….

   ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  2. ΜΠΟΥΟΥ ΧΑ ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

   ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

   Ο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
   ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ; ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
   ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ

   ΜΠΟΥΟΥΟΥ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑ

   Διαγραφή
 2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ

  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ". ΑΥΤΗ Η "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ...ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ..."ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ" ΤΩΝ..."ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ", ΤΗΣ..."ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ..."ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ", ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ..."ΠΡΟΣΧΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ..."ΠΕΣΕΙ"...

  Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ..."ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ..."ΑΛΛΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΤΡΑΒΑΕΙ" Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ..."ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΕΣ" ΚΑΙ..."ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΟΥΜΕ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ..."ΠΑΘΕΙ", ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΚΑΝΕΙ" ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ "ΕΥΘΥΝΕΣ" ΤΟΥ...

  ...ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ..."ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ" ΣΤΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΚΑΡΙ" ΣΤΟΝ..."ΑΗ ΕΥΛΑΜΠΙΟ", ΣΤΟΝ..."ΑΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟ", ΣΤΟΝ... "ΑΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟ", ΣΤΟΝ..."ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ", ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ..."ΠΟΔΙ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ... "ΣΩΣΕΙ", ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..."ΚΟΥΛΟΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ..."ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ" ΛΟΓΩ..."ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ"...

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΚΟΜΜΑΤΑ" ΚΑΙ Η..."ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ... "ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ" ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ..."ΧΑΡΟ" ΚΙ' ΕΜΕΙΣ..."ΨΑΧΝΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ" ΤΙΣ ..."ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ" ΤΟΥ..."ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ..."ΜΟΥΝΟΥΧΙΑ", ΓΙΑ ΟΛΑ ..."ΦΤΑΙΕΙ" Ο ΣΩΡΡΑΣ...

  ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ..."ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

  Ο..."ΜΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ..."ΣΩΣΕΙ", ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο..."ΕΑΥΤΟΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..."ΑΓΙΟΣ"...

  ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ "ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ "ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ..."ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΠΑΡΕΔΩΣΕ" Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΙΑ..."ΑΛΛΗ" ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ..."ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ" ΚΑΙ ΟΙ..."ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ"...

  ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ..."ΦΤΥΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ..."ΜΑΛΑΚΕΣ"...

  ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου, ενώ τα χοτ-ντογκ, το μπέϊκον και τα άλλα κατεργασμένα κόκκινα κρέατα τον αυξάνουν, σύμφωνα με μια αμερικανική επιστημονική μελέτη.


   Όσοι τρώνε περίπου τρεις μερίδες (90 γραμμάρια) δημητριακών ολικής αλέσεως τη μέρα, έχουν κατά μέσο όρο 17% μικρότερο κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου.
   Η μελέτη επιβεβαιώνει προηγούμενες έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι τροφές που περιέχουν φυτικές ίνες, μειώνουν τον κίνδυνο για τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου.

   Από την άλλη, ο κίνδυνος για καρκίνο του παχέος εντέρου αυξάνεται, εκτός από την τακτική κατανάλωση κατεργασμένων κρεάτων, όταν κανείς:

   τρώει πολύ κόκκινο κρέας όπως μοσχάρι ή χοιρινό (πάνω από μισό κιλό την εβδομάδα)
   είναι υπέρβαρος ή παχύσαρκος
   καταναλώνει καθημερινά πάνω από δύο αλκοολούχα ποτά (30 γραμμάρια), όπως κρασί ή μπίρα
   Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή διατροφολογίας και επιδημιολογίας Έντουαρντ Τζιοβανούτσι της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που έκαναν τη σχετική μελέτη για λογαριασμό του Αμερικανικού Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο (AICR) και του Παγκόσμιου Ταμείου Ερευνών για τον Καρκίνο (WCRF), αξιολόγησαν όλα τα έως τώρα δεδομένα διεθνώς για τη σχέση διατροφής-καρκίνου του παχέος εντέρου, λαμβάνοντας υπόψη τους 99 έρευνες, που αφορούσαν περίπου 29 εκατομμύρια ανθρώπους.

   Η μελέτη επισημαίνει ότι όσα περισσότερα πλήρη δημητριακά (ψωμί, ρύζι κ.α.) τρώει κανείς, τόσο μειώνεται ο κίνδυνος. Εξίσου προστατευτικά για το παχύ έντερο δρα και η σωματική άσκηση.
   «Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ένας από τους συχνότερους καρκίνους και η νέα μελέτη δείχνει ότι υπάρχουν πολλά που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν, για να μειώσουν δραστικά τον κίνδυνο. Η διατροφή και ο τρόπος ζωής παίζουν καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο καρκίνο», δήλωσε ο Τζιοβανούτσι.

   Όπως είπε, πρέπει κανείς «να διατηρεί κανονικό σωματικό βάρος, να ασκείται τακτικά, να περιορίσει την κατανάλωση επεξεργασμένου και κόκκινου κρέατος, να τρώει περισσότερα δημητριακά ολικής αλέσεως και ίνες, καθώς επίσης να μειώσει το αλκοόλ και να αποφεύγει το κάπνισμα ή να το κόψει τελείως».

   Από την άλλη, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι η μικρή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.
   Υπάρχουν πάντως ενδείξεις ότι αν κανείς τρώει λιγότερα από 100 γραμμάρια φρούτων και 100 γραμμάρια λαχανικών τη μέρα, ο κίνδυνος μπορεί να αυξηθεί. Επίσης συσσωρεύονται οι ενδείξεις ότι μειώνεται ο κίνδυνος, αν κανείς τρώει πολλά ψάρια και τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C, όπως πορτοκάλια, φράουλες και σπανάκι.

   Διαγραφή
 3. ΙΟΥΔΑΙΟΙ & ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

  ΤΟΥΡΚΟΙ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ
  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ!!!

  ΡΟΤΣΙΛΝΤ
  -------------------------------
  Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι πρόεδρος & αρχηγός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
  Είναι Πρόεδρος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, γνωστής διεθνώς ως (N.W.O.), και επικεφαλής της γνωστής Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης .
  Είναι Αρχηγός των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
  Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ είναι πέντε αδέλφια. Ο JACOB είναι ο Πατριάρχης των Κοσμοκρατόρων.
  Τα άλλα αδέλφια είναι οι, NATHANIEL, EDOUARD, BENJAMIN, & ERIC.
  Ο Υιός του JACOB, DAVID DE ROTHSCHILD, προορίζεται για Παγκόσμιος Αυτοκράτωρ.
  Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΔΕΝ εξελέγη από το διεθνές κοινό για πρόεδρος. Την εξουσία του, και τη δύναμή του, αντλεί από τα διεθνή χρηματιστήρια, από τις διεθνείς Τράπεζες που είναι όλες δικές του, από τα ομόλογα (BONDS), από τα δάνεια στα κράτη που πτωχεύουν (βλέπε Ελλάς), από τις δουλικές Κυβερνήσεις (βλέπε ΤΣΙΠΡΑ), όπου παίρνει τα χρυσωρυχεία, από τις διεθνείς εταιρίες όπου είναι μεγαλομέτοχος, από τις διεθνείς επιχειρήσεις (δουλειές), κ.λ.π.

  Έτσι έγινε οικονομικά πανίσχυρος , πάππου προς πάππον.
  Η περιουσία του υπολογίζεται διεθνώς στα 500 τρις. Δολάρια.
  Την οικονομική του δύναμη χρησιμοποίησε για την διεθνή πολιτική.
  Έτσι έγινε ο γήϊνος Παντοκράτωρ.

  Πολιτικά και οικονομικά ελέγχει τις Η.Π.Α., την Ευρώπη (Ε.Ε.), την Αφρική, την Ασία, και την Αυστραλία, πλίν Ρωσίας του Πούτιν.

  Η Κίνα συνεργάζεται μαζί του λόγω οικονομικών διευκολύνσεων.
  Τα ΜΜΕ των χωρών αυτών είναι υπό τον έλεγχό του, φροντίζοντας οι λαοί των χωρών αυτών, να διαμορφώνουν γνώμη, κατάλληλο διά τους εκλεκτούς του, για τα συμφέροντά του.


  Οι πολιτικοί των Κρατών αυτών, διορίζονται από αυτόν, διά της μεθόδου των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που ανακοινώνουν εκλογικά αποτελέσματα υπέρ αυτών των εκλεκτών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


  Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για την Ελλάδα έχουν σχέδιο διαμελισμού, και το βλέπουμε υλοποιούμενο επί των ημερών ΤΣΙΠΡΑ.


  Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ανθέλληνες.
  Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες έβαλαν τον Ιωαννίδη να κάνει το προδοτικό πραξικόπημα στη Κύπρο, και εκείνος ο βλάκας υπάκουσε, όπως έβαλαν τον ΤΣΙΠΡΑ να υπογράψει τη παράδοση της Μακεδονίας, και ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Στις ΗΠΑ υπάρχει το βαθύ Σιωνιστικό Κράτος, που ελέγχει τα πάντα υπέρ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.


  Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, είναι όλες διαβρωμένες από το βαθύ Σιωνιστικό κατεστημένο.


  Όποιος πρόεδρος δεν αρέσει στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, δολοφονείται. (Βλέπε πρόεδρο ΚΕΝΝΕΝΤΥ).

  Το βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τη συνάντηση ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ.

  Τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ δυσκολεύονται να τον δολοφονήσουν, (διότι υπάρχει το προηγούμενο ΚΕΝΝΕΝΤΥ), γιαυτό καταφεύγουν στην ανατροπή του, διά της μεθόδου δυσφημίσεως.
  Ελέγχουν το Δημοκρατικό κόμμα, και μέρος των Ρεπουμπλικάνων.
  Η Γερουσία, και η Βουλή ελέγχεται από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

  Είχαν έτοιμη την ΧΙΛΑΡΥ, να προκαλέσουν Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, για να ρίξουν τον ΠΟΥΤΙΝ, αδιαφορώντας για την ανθρωπότητα του Πλανήτη, ευτυχώς που δεν εξελέγη η ΧΙΛΑΡΥ.


  Στην Ε.Ε. υπάρχει το βαθύ Σιωνιστικό κράτος, που διορίζει τους πολιτικούς, (ίδε Γιούνκερ), και τους επιτελείς των διαφόρων οργάνων της Ε.Ε. ( EUROGROUP), κ.λ.π.


  Η πτώχευση της Ελλάδος, είναι έργο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να μας δανείζουν (Μνημόνια) κ.λ.π.

  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

  Την Ελλάδα την βλέπουν σαν Bussiness.

  Στην Ε.Ε. δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα με το Μεταναστευτικό.
  Η Γη θεωρείται ως ο πλανήτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες πείθουν (με τα ΜΜΕ) τους λαούς της Αφρικής, και Ασίας να μεταναστεύουν προς Ευρώπη. Ίδρυσαν χιλιάδες ΜΚΟ για να προστατεύουν τους λαθρομετανάστες.
  Οι πολιτικοί της Ελλάδος είναι υπηρέτες των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, γιαυτό καταντήσαμε σε αυτά τα χάλια.

  ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,

  Στο Σκοπιανό γίναμε «Βασιλικότεροι του Βασιλέως ΡΟΤΣΙΛΝΤ». Πουλήσαμε τη Μακεδονία-Θράκη.

  Έχουμε και τις αντι-Ρωσικές δηλώσεις ΖΑΕΕΦ.

  Επιζητείται ο τεμαχισμός της Ελλάδος από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. (βλέπε δηλώσεις ΜΠΕΝΑΚΗ προς το τέως Πρόεδρο ΠΑΠΟΥΛΙΑ).


  ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων έχει εδώ στην Αθήνα Πρέσβη τον PYAT, ο οποίος φροντίζει το θάνατο της Ελλάδος.


  ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΟΤΖΙΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ…………………  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ", ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ "ΚΑΝΟΝΑ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ, 164 "ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΤΙΜΟΥΣΑΝ" ΚΑΙ "ΤΗΡΟΥΣΑΝ".

   ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ..."ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..."ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ..."ΖΟΡΙ" ΜΙΑ..."ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΟΓΜΑ" ?

   ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ..."ΘΕΟΣ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ..."ΥΠΟΤΑΓΗΣ"(ΔΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ..."ΘΕΟ" ?

   ΑΝ ..."ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ" ΤΑ 164 ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΖΩΗ" ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ..."ΘΕΟΣ"...

   ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ..."ΠΙΣΤΗ" ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ... "ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ"..."ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ..."ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΜΕ ..."ΠΤΥΧΙΟ"...

   Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΣΕ..."ΜΕΤΡΗΤΑ" ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΟ..."ΧΡΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ..."ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 "ΔΙΣ" ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ..."ΧΡΕΟΥΣ", ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ..."ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ... "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΝΑ ΣΟΥ..."ΘΥΜΙΣΩ" ΟΤΙ, Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.", ΑΠΟ ΤΟ 1841, ΕΙΝΑΙ..."ΜΕΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ... "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ...ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ..."ΕΚΔΙΔΕ" ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ..."ΚΑΤΕΙΧΕ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..."ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, Ο "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...

   ΔΗΛΑΔΗ..."ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΝΑΣ..."ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ" ΚΑΙ..."ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο...ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...

   ΤΙ..."ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΙΧΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΥΣ..."ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΦΙΛΕ 2.16μ.μ.?...

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ..."ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ..."ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ ..."ΠΑΨΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ..."Α Θ Ω Ο Ι", ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ "ΓΕΝΟΣ" ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ "ΔΙΑΠΛΑΤΑ" ΤΗΝ "ΠΟΡΤΑ" ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ..."ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΑΘΕΙ" ΣΤΙΣ..."ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΑΝΑΓΚΗ" ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ...

   ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ..."ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΟΥΣ..."ΛΥΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ..."Π Ρ Ο Β Ι Α"...

   Διαγραφή
 5. ΑΧΧ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΒΙΑ ΕΣΤΡΩΝΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΠΕΖΟΥΛΑ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΕ ΑΒΕΡΤΑ ΜΑΝΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΤΗ ΓΚΟΥΡΛΟΥ
  ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ
  ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΟΖΟΥΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. μακαρι να γινοτανε ενα θαυμα να παρουν οι σιωνιστες την ελλαδα... μπας και ξεβρωμισει απο τη σαβουρα που εχει μαζευτει εδω ...και καθε αγραμματος καθυστερημενος...πρεζακιας ..απατεωνας ..εγκληματιας μπατιρογυφτος... μου θελει να γινει και πορδοπρωθυπουργος... που πας ωρε ζουλαπι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους.... δεν ηξερες τρομαρα σου χατζηαβατη δεν ρωταγες οτι ο βωξιτης ειναι ακριβος??????????????????? χα χα χα χα χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...