ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ

Κύριοι Βουλευτές,

Στους περισσότερους εξ υμών είναι άγνωστη η πρόσφατη Ελληνική ιστορία ή παραποιημένη κομματικά. Και όσα θα διαβάσετε δεν θα τα βρείτε σε κανένα ιστορικό βιβλίο των γνωστών καθηγητών της Παντείου (όπου όμως διέπρεψε και ο επιφανής Έλληνας, ο αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής)

Οι πολιτικοί λοιπόν που εξαπάτησαν τον Ελληνισμό στην πρόσφατη ιστορία μας, και απεδείχθησαν το αντίθετο από ότι έκαναν τον λαό να πιστέψει, ήταν ως θα αναλυθεί, με τη σειρά οι:

Α. Γεώργιος Παπανδρέου ο επιλεγόμενος γέρος της δημοκρατίας.

Β. ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Γ. Ο Κώστας Καραμανλής (που εκτός από τον λαό εξαπάτησε και τον ως λέγεται δολοφονηθέντα μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο)

Δ. Ο «πατριώτης» Σαμαράς

Ε. Και στην κορυφή όλων ο Άλεξις ο «επαναστάτης»

Σήμερα θα αρχίσουμε με τον Γεώργιο Παπανδρέου τον επιλεγόμενο και γέρο της δημοκρατίας (τον κατά τη γνώμη μου κύριον υπαίτιο όλων των δεινών της Ελλάδας καθώς και της σημερινής της υποδούλωσης) και με τον γιο του  Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου.

Πριν συνεχίσω θα ήθελα να πω ότι παρ όλον ότι κομματικά οργανωμένος του γέρου Παπανδρέου  δεν υπήρξα,  υπήρξα φανατικός οπαδός του διαδηλώνων τότε νεαρός στους δρόμους.

Οπαδός επίσης υπήρξα του δε Ανδρέα προ της εκλογής του στην πρωθυπουργία και μέχρι που κατήργησε λίγες μέρες μετά που  εξελέγη μίαν εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, του Φασουλή που σατίριζε το ΠΑΣΟΚ.  Επίσης λόγω της κατάργησης από το τρίτο πρόγραμμα του Μάνου Χατζηδάκη.

Έχουμε λοιπόν και λέμε.

Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  (ο επιλεγόμενος και γέρος της δημοκρατίας)
Δεν θα αναφερθώ στην πολιτική του μετά την πρώτη  γερμανική κατοχή, όπου όλοι μαζί, πράκτορες είτε των άγγλων είτε του Στάλιν οδήγησαν την Ελλάδα στον εμφύλιο και στην καταστροφή.

Αφού πω πρώτα ότι τότε ανώριμος νέος ήμουν στους δρόμους και διαδήλωνα συνέχεια φανατικά υπέρ του.
παρατηρώ ότι ο επιλεγόμενος «γέρος της δημοκρατίας», αφού εξελέγη το 1964 από τον Ελληνισμό με 53% περίπου, κατέστρεψε τον Ελληνισμό. Που είχε αρχίσει τότε να διανύει μίαν από κάθε πλευρά καλύτερες περιόδους του.

Έτσι  μετά την ανακάλυψη της συνωμοσίας του γιου του Ανδρέα Παπανδρέου στο στράτευμα, δεν δέχτηκε τη συμβιβαστική πρόταση του τότε βασιλιά να βάλει  υπουργό Αμύνης της απολύτου εμπιστοσύνης του ή την παραπομπή του θέματος στην κανονική δικαιοσύνη.

Και επέμενε, πράγμα προφανώς ανεπίτρεπτο σε μία σοβαρή χώρα, να αναλάβει ο ίδιος το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να προστατέψει τον παρανομήσαντα γιο του Ανδρέα. Που είχε ιδρύσει στο στράτευμα, σίγουρα κατά τη γνώμη μου με έγκριση των Αμερικανών (θα αναλυθεί όταν θα αναφερθούμε σ αυτόν), την παραστρατιωτική οργάνωση ΑΣΠΙΔΑ.

Προκάλεσε τότε ο Γεώργιος Παπανδρέου οξύτατη πολιτειακή σύγκρουση.

Στοχεύοντας εν γνώσει του και κατά την εκτίμηση μου προφανώς με την άδεια των Αμερικάνων, σε αλλαγή του πολιτεύματος.

Πολιτεύματος, όπου είχε αρχίσει να υπάρχει ισορροπία εξουσιών και αλληλοέλεγχος. Είναι ίσως από τις λίγες φορές, που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ανεξάρτητα γιατί το έκανε, φέρθηκε ορθά, προσπαθώντας να αποφευχθεί η πολιτειακή κρίση

Αποτέλεσμα της δημιουργηθείσας τότε ξύτατης κατάστασης, ήταν η με άδεια σίγουρα των Αμερικανών δικτατορία της 21ης Απριλίου.

Και η άλωση της Κύπρου,  με την με υπόδειξη του Κίσινγκερ των ΗΠΑ προδοσία του «εθνάρχη» Καραμανλή για ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο. Στην οποία προδοσία φαίνεται με στοιχεία ότι συναίνεσαν πολλοί «αριστεροί» ή αριστεροί. Είτε αφελώς είτε συνειδητά ως έδειξε μετέπειτα και το σχέδιο Ανάν..

Τελικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα ήταν η με το Σύνταγμα του τέλους της δεκαετίας του 80 του Ανδρέα Παπανδρέου (πάλιν σίγουρα με έγκριση των ΗΠΑ) πρωθυπουργική δικτατορία.

Με την Ελλάδα χωραφάκι του κάθε Γιωργάκη ή Παπαδήμιου ή Σαμαρά ή Τσίπρα.  Και με την Ελλάδα υπόδουλη και έρμαιο της κάθε Μέρκελ και του κάθε Πύατ.

Β. ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΟΧΙ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΑΝΔΡΕΑ» κ. ΤΣΙΠΡΑ).  ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατωτέρω θα αναφέρονται γεγονότα από τα οποία προκύπτουν συμπεράσματα που δεν μπορεί έχουν πλήρη βεβαιότητα.

Υπενθυμίζω ότι όταν ο Ανδρέας επέστρεψε στην Ελλάδα ο «εθνάρχης» Καραμανλής τον ανέδειξε με την ανάθεση σε αυτόν σπουδαίου έργου (πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Επιστημονικός Διευθυντής του νεοσύστατου Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών ΚΕΠΕ, καθώς και Σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος).

Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι ο Καραμανλής πήρε εντολή γι αυτό από τις ΗΠΑ

Είδαμε ότι προ της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967, η οργάνωση Ασπίδα του Ανδρέα, που πάλιν σχεδόν σίγουρα έγινε με γνώση των Αμερικανών, οδήγησε με τη στάση του πατρός του (πάλιν αυτή σίγουρα με την έγκριση των Αμερικανών), στη δικτατορία των συνταγματαρχών, στην αλλαγή του Ελληνικού πολιτεύματος, στην τραγωδία της Κύπρου και σήμερα στην κατοχή με τον Τσίπρα σε ρόλο μνημονιακού Γκαουλάιτερ

Να θυμίσω επίσης ότι σύμφωνα με ηχητική μαρτυρία του Μίκη Θεοδωράκη (Υπήρχε στην εκπομπή της ΕΡΤ, στο 1:04:41, Μίκης Θεοδωράκης ΣΤΑ ΑΚΡΑ μέρος 2ο , https://www.youtube.com/watch?v=dRVPr4pgNPE, 

που την κατάργησαν), ο Ανδρέας εμπόδισε την από το 1972 πτώση της δικτατορίας .

Και μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι αυτό έγινε με εντολή των Αμερικανών, που ήθελαν να αλωθεί πρώτα η Κύπρος.  Και δεν διανοούμαι ότι ο Ανδρέας το έκανε γι αυτό. Απλά υπήκουσε.

Δεν θα ασχοληθούμε με πολλά του Ανδρέα που θα τα αναφέρουμε συνοπτικά. Όπως:

1. Πρώην σύμβουλος του Α Παπανδρέου. «Κατρακύλησαν τα τούβλα, τα τούβλα», https://www.youtube.com/watch?v=5_TqR4cvE-c

2. Αδαμ. Πεπελάσης | Κατάρα ο Παπανδρέου για την Ελλάδα, (περί Αγροτικής τράπεζας στο 5:39) https://www.youtube.com/watch?v=gNDY7d3mwds

3. Τα λεχθέν του για τον τότε Διοικητή της ΔΕΗ που χρηματίστηκε. «Να κάνει», είπε, «ένα δώρο στον εαυτόν του, όχι όμως και 400 εκατομμύρια!!»

4. Την πλήρη κομματικοποίηση του κράτους με τους πρασινοφρουρούς, την προώθηση παντού οργανωμένων στο ΠΑΣΟΚ, τον διχασμό του Ελληνισμού κτλ και την κατάργηση της «διακομματικής» αξιοκρατίας

5. Το σκάνδαλο Κοσκωτά κτλ

6. Ούτε το με αμφίβολα στοιχεία αναφερόμενο ότι μετά τη δικτατορία ενισχύθηκε χρηματικά από Αμερικανούς για να ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ. Τότε θυμίζω ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου και κύριον έργο του Ανδρέα ήταν να εμποδίσει την τότε αριστερά ( η σημερινή «αριστερά» ήταν μαζί του) να ανέλθει στην εξουσία.

Θα ασχοληθούμε με τα μεγάλα κακά που έκανε ο Ανδρέας στον Ελληνισμό.

Ο Ανδρέας έκανε 4 μεγάλα κακά στην Ελλάδα που μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή του Ελληνισμού.

α) Με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1985, αφαίρεσε κάθε ρυθμιστική αρμοδιότητα από τον πρόεδρο της δημοκρατίας και μετέτρεψε την Ελλάδα σε πρωθυπουργική δικτατορία, με την Ελλάδα χωραφάκι του εκάστοτε πρωθυπουργού. Και χωραφάκι αυτών που υπηρετούσε ο εκάστοτε πρωθυπουργός. 

Έτσι φτάσαμε σήμερα ο Τσίπρας και οι λοιποί κατοχικοί με την πλειοψηφία τους στη Βουλή να ξεπουλούν και να υποδουλώνουν την Ελλάδα, με ένα εικονικό πρόεδρο δημοκρατίας, απλό θεατή.

β) Με τη συμφωνία του με τον τούρκο Πρόεδρο Οζάλ στο Νταβός της Ελβετίας το 1988 (που διετάχθη προφανώς να την κάνει) έδωσε συγχωροχάρτι στην τουρκία για την εισβολή στην Κύπρο. Και δέχθηκε η Ελλάδα να μην μπορεί να κάνει έρευνα για πετρέλαιο ούτε καν στη Χαλκιδική.

Τότε ήταν που παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι οι δύο καλύτεροι Έλληνες πρεσβείας.. Ο αείμνηστος Μιχάλης Δούντας, τότε πρέσβης στη Μόσχα και ο Στοφορόπουλος τότε πρέσβης στην Κύπρο.

Και ο Ανδρέας καθάρισε με το διαβόητο του «mea culpa» (http://www.topontiki.gr/article/156929/ta-mea-culpa-sto-ntavos)

γ) Ανέχθηκε τον εθνομηδενιστή Σημίτη που προφανώς του τον επέβαλαν.

Τον ανέχθηκε το 1992 ο Ανδρέας Παπανδρέου, χωρίς να τον διαγράφει , να εκφράζει απόψεις κατά της εθνικής κυριαρχίας, ως οι εκφρασθείσες στο εκδοθέν τότε το 1992 βιβλίο του Κώστα Σημίτη , «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ;» Δείτε το: https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/29036810661/in/dateposted-public/

δ) Επεσήμανε το 1995 τον επερχόμενο φασισμό της ΕΕ, αλλά δεν αντέδρασε και δεν πήρε τα μέτρα του να το αποφύγει. Δεν το τόλμησε και δέχθηκε ουσιαστικά όσα κατηγορούσε.  Ακούστε τον στο, Ανδρέας Παπανδρέου 27-06-1995, https://www.youtube.com/watch?v=FS-W1uYZsfI

Επιπλέον μας άφησε κληρονομιά τον Σημίτη και τον εφιάλτη γιο του για να καταστρέψουν την Ελλάδα. Με όλους τους λοιπούς «Έλληνες» πολιτικούς, να μετέχουν συνωμοτικά και σιωπηλά στην καταστροφή του Ελληνισμού. Είτε βλακωδώς, είτε προδοτικά και ενσυνείδητα.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...